bugün

sevdiği entry'ler

günaydın sözlük

Günaydın. Hayırlı cumalar herkese :-).

sözlük yazarlarının kahveleri

görsel
Selam ya.

19 mayıs

Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'mız kutlu olsun!

sözlüğün bu halde olması çok üzücü

görsel

günaydın sözlük

Günaydın beybisular.

günün şiiri

En sevdiğim şiirdir.
Yıllardır.
https://youtu.be/4t8feFe-gbY?si=PluyNtt5lW8dLnWL

seninle şöyle olabilirdik

görsel

iyi geceler arkadaşlar

ii geceler.. herkes rüyasında ruh eşini görsün hadi bb.

anın görüntüsü

görsel
Oğlumla beklemedeyiz. Sabırla..

anın kedisi

görsel

piknik çantası

Beni bilirsiniz az çok ben basit bir insanım yürüyüş severim piknik severim pazar severim.
Havalar ısınsın yaparım 36 saat demleme cold brew kahvemi koyarım termosuma yanına güzel bir tatlı yürüyüş sonrası yaparım pikniğimi.

(img:#2489349)

Sezonu açtık bugün. aynı gün aynı hastanede doğup yıllar sonra bir şekilde arkadaş olduğumuz ve yıllardır süren bir arkadaşlığımız olan canım arkadaşımla.
Bunu da yine ilkokul zamanlarımdan beri görüştüğüm bir arkadaşım hediye almıştı.
iyi bir çevrem var ve buna çok şükrediyorum ve iş yerine geçiyorum yavaştan artık.

kaplumbağa

Şimdi ben yeşil minik bir kaplumbağa anahtarlık aldım. Ses ve ışığı yeğenimin ilgisini çeker diye düşündüm ve bir anda o kadar hayvan arasında o ilgimi çekti aldım neyse sonra çantama takma isteği geldi ve birkaç gündür benimle.
Neyse onun varlığının bana iyi geldiğini hissettim ve bu his garip geldi.
Şamanizm başta olmak üzere mitolojik anlamlarına baktım ve özet olarak şu cümle çıktı

Yeşil kaplumbağanın tüm mitolojik yorumlarının ortalaması Yavaş ama sarsılmaz ilerleme, köklü güç, korunarak büyüme ve uzun vadeli kazanım…

Tüm bunların yanında Kızılderili inançlarında Dişil enerjisi bereket yaşamın temeli demekmiş mesela.
Şamanizmde koruyucu ruh.

Benim ruhuma iyi geldi. Belki size de iyi gelir diye yazmak istedim.

bu hikaye senden uzun osman

"Lafı dolandırıp lüzumsuz heyecanlara mahal vermeden peşin peşin söyleyeyim, ben artık istemiyorum Osman. Güzel baslayan bazı romanlar ilerledikce sarpa sarmaya başlar da bir umut okumaya devam edersin ya, hah iste ben öyle yapmayı bıraktım. Neresinde kaldığımı unutmayayım diye değil, tam da neresinde vazgeçtiğimi hatırlayayım diye sayfayı köşesinden katlayıp rafa kaldırıyorum, yani artık istemiyorum Osman."

tiyatro uyarlaması da yapılan Aylin Balboa öyküsü.

israil allah senin belani versin

işimiz allah'a kaldıysa bu israil daha çok zorbalar sizi.

sözlük kızları prensestir

görsel

sözlüğün en güzel kızı

Burdayım be burdayım!

anın kedisi

görsel

sözlük yazarlarının itirafları

Herkes uykudayken geceyi dinlemeyi seviyorum.

günaydın sözlük

Günaydın popçikiler. Hepinize... Gahın len :-).

sözlük yazarlarının evcil hayvanları

görsel
En son lattişi çekmişim. *
© copyright 2005 - 2026