sevdiği entry'ler

sözlükteki fenerbahçeliler

görsel
Sellam ya.

günaydın sözlük

Aydın olsun efendim :-).

günaydın sözlük

Günaydın aşkolar.

günaydın sözlük

Günaydınovski. Hi boys! Ağlıyordu ingilaçça :-).

sözlük yazarlarının kahveleri

görsel
Selam yaaa
Afyondan kaymaklı lokum ve americanooo ile selamlar arkdşlr.

gecenin korkunç fotoğrafı

görsel
Korkunç sevimlilik içeren fotoğraflardır.

evde kalmış 30 yaş üstü kadın yazarlar

görsel

türk müsün

görsel

kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması

Ya olabilir takılmayın böyle basit şeylere amaaaannn. *

ilişkilerde masal karakteri arayan vizyonsuz

​kadınlar kusursuz bir beyaz atlı prens beklerken kendilerini tinder'da veliefendi hipodromu beygirleriyle laf dalaşında bulurlar.erkekler de uykusundan öperek uyandiracaği pamuk prenses'i ararken iki günde yedi cücelerin maden ocaginda kazma kürekle toksik mesaiye başlarlar.
​sonuç olarak iki taraf da aramakla kalır.gercek hayat acımasızdır.birinin elinde sadece bolca saman, diğerinin elinde ise zehirli elma kalır. hayaller disney, hayatlar tarım ve orman bakanlığı yetiştiricilik ciftliği.

online listesi

Nereye gitti dedirten listedir.

sözlük yakışıklılarının fotoğrafları

(img:#2500476)
Size bi soru, adana da ‘Kele anam yanüüü’ ne demektir cjjcnf.

türk bayraklı tişört

Abi bünyeye çok iyi geldi ya.
Her yerde ay yıldız allahım harika.
Birkaç tişört alıp günlük hayatta da giymeli insan. Beğendim birkaç model alacağım.

nervio adlı yazarın dillere destan güzelliği

görsel

sindarin

Hem düşünceli hem saygılı bir yazar.
Efendi efendi maşallah diyelim de benim övdüğüm üç gün sonra 180 derece dönüyor genelde öyle olmasın yinesjsjs.

can sıkıntısından kendine sarmak

görsel

kuzen evliliği

​başlığı görünce bile insanın genetiğinin çift sarmal olup kendi kendini boğası geliyor. yıl olmuş 2026, biz hala "akraba akrabayi gurbette..." atasözünü çok yanlış anlayan bir güruhla aynı havayı soluyoruz.
bakın bu bir tercih değil, genetiğin feryadıdır. lisedeki biyoloji dersinde arka sırada cene çalacağiniza hocayı dinleseydiniz,resesif (çekinik) genlerin yan yana gelince nasıl birer canavara dönüştüğünü biliridiniz."bizim ailede hic hastalık yok yeaa" diyerek evleniyorsunuz, sonra laboratuvar tahlili gibi çocuk doğuyor. tıp dünyası bas bas bağırıyor, bizimkiler hala "yabancıya gitmesin" kafasında. tarla mı devrediyorsunuz hayırdır?olayı zorlamayın, ensestin bir tık altı, kardeşliğin bir tık yanıdır bu. Diyeceklerim bu kadar.

eşime sormam lazım kadınları

hayatta en saygı duyman gereken, fikrine en guvendigin insan eşin olmalı. yoksa niye onla evlendin zaten?
kadın için de erkek icinde.
ataerkil anam babam usulu eski kafalarda kadını eksik etek goruyorlar. saygı duymuyorlar.
yeni nesil modern ailelerde calısan kadın ben ozgur ve gucluyum, sen de kimsin kafalarına giriyor.
benim yıllardır anlatmaya calıstIgım ve kimsenin beni iplemediği olay su:
bu ikisinin ortası lazım.
hem birey olucan hem de birbirine saygı sevgide kusur etmicen.

sözlük yazarlarının ölüme bakış açısı

Ölüm her insanın aklının kıyısından köşesinden zamanlı zamansız geçip gider.
Kişi de ölümü andığını, anladığını ve zamanı gelince herkesin bir gün ölüp gideceğini sanır.
Ansızın gelir!
Yanıldığını ve ölüme dair bir bok bilmediğini, en yakınının tabutu başında ayakta durmaya çalışırken anlar.
Oha der, ölüm böyle bişeymiş lan. Herkesin acısı yalandan, gerçek acı bu, ve bu bahşedilmez bir duygu.
Sanki biri sana bunun taahhütünü vermiş gibi, hep başkaları ölüyordu nasıl geldi ki bu şimdi benim başıma dedirtir.
Kısaca ölüm gerçek ve ani biz ise dünya meşgalesine aldanıp oyalanıyoruz…

günaydın sözlük

Günaydın. Hayırlı cumalar herkese :-).
© copyright 2005 - 2026