bugün
- bik bik abla vs vurduranlar11
- arkadaşlar böyle biri beni takip etmeye başladı6
- erectoton7
- ayda 589 bin tl götüme sokuyorum iyi mi yapıyorum6
- arkadaşlar makarna yapamıyorum5
- her 3 kadından 1 inin bedava yemek için buluşması6
- müfredattan felsefe dersinin çıkarılması12
- kavgalar yüzünden fotomun arka planda kalması3
- deniz göktaş'ın babasının thko mensubu olması8
- arkadaşlar tost yapamıyorum3
- diamond bosphorus13
- durduk yere size kafayı takan yazarlar6
- ali hamaney'in cenaze töreni3
- 1 milyon verseler sözlük hesabınızı satar mısınız8
- diamond bohsporus gayi3
- arkadaşlar pilav yapamıyorum3
- tai lung31
- beyler lütfen hlzaya gelin2
- mony tontana5
- suca suruklenen cocuk silik yesin kampanyası2
- sgk'nın gözlük camı için 130 tl karşılaması5
- motor inecek abi4
- iremga9
- gocu9
- yine geliyorum yilanoglu2
- sözlük yazarlarının hamburgerci kombini2
- sözlüğün mal dolması5
- düğmeye basıldı yakında çaylak olacakmışım3
- metro 20333
- deniz göktaş31
- gizli artı vermek5
- 6 temmuz 2026 portekiz ispanya maçı4
- bütün biraderlere hükmeden birader3
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği27
- çok yorgun olmak2
- ismet gey biraderin madam hanım olması hedesi2
- sözlükte seviye ve üslup yoksunu yazarlar7
- 4 temmuz 2026 arjantin yeşil burun adaları maçı5
- velvet25
- 7 temmuz 2026 isviçre kolombiya maçı4
- 7 temmuz 2026 arjantin mısır maçı4
- ciddi ciddi aşure seven insan6
- kadın siniri5
- ömründe hiç büyük musibetle imtihan edilmemiş tip6
- dine hakaretin ifade özgürlüğü olup olmadığı8
- bu sözlüğe son ihtarımdır2
- kemal kılıçdaroğlu14
- bir demlik kahve içmek3
- vajinayla ilgili 4 sayfa yazı yazan erkek3
- araya adam sokup yazar banlatmak4
entry'ler (305)
çok ayıp. genelde olumsuz sonuçlanacak yazılmadır.
neden öyle oldu anlamıyorum. netteki ilanlar hep fos hep tuzak.
Duyduğum kadarıyla bazı evli çiftlerin yaptığı şeydir. Threesome deneyimi yaşamak için eskort çağırmaktalarmış. Aq millet hastalıktan da korkmuyor artık nasıl bi cesaretse.
2-3 hafta önce almış olduğumuz ankastre ocak ilk günden itibaren paslanmaya başlayınca çağırdığımız servis çalışanı "silince geçer, pas değil bu" deyip gitti. bu durumu iletip yeni servis çağırdık. tekrar aynı servis elemanı geldi ve -bakın burası çok komik- yüzey temizleyiciyle ocağı iyice sildikten sonra "arada böyle temizleyin benim yapabileceğim bu kadar. firmanın bana dedikleri bunlar " dedi ve aymaz bir şekilde gitti. telefondaki müşteri yetkilisi ise "sadece suyla silseydiniz paslanmazdı" dedi.
tanım: ürün aldığımıza bin pişman ettiren markadır. bir daha tövbe. ben yandım, siz yanmayın.
tanım: ürün aldığımıza bin pişman ettiren markadır. bir daha tövbe. ben yandım, siz yanmayın.
bende hiçbir işe yaramayan terapidir. sadece ilaç fayda ediyor bana. o yüzden sorunumun biraz biyolojik olduğuna ikna oldum.
evlilikten korkan filan yok. kıçınızdan uydurup durmayın. insanlar zincirinden boşanmış gibi evleniyorlar.
kadınlar kocalarını instagramda paylaşacakları fotoğrafların sponsoru ve figüranı olsunlar diye yanlarında tutarlar.
3 aydır içinde bulunduğum durumdur. hayvanların can çekişleri, ölüm korkuları aklımdan gitmiyor. mezbahalarda maruz kaldıkları işkenceler, yaşama tutunma çabaları filan yerken aklıma geliyor. zaten daha önce de et yerken insan eti yiyormuşum gibi ceseti dişliyormuşum gibi hissediyordum.
sonu nereye varacak bilmiyorum ki işin içinde b12 eksikliği denen bir sıkıntı da var.
sonu nereye varacak bilmiyorum ki işin içinde b12 eksikliği denen bir sıkıntı da var.
çok korkunç bir ilaç. korkunç çünkü aşırı iştah açıyor, geceleri uyanıp tıkınmaya başlıyorsunuz. sayesinde 100 kiloyu geçmiştim. çok şükür başka bir ilaca geçtim kurtuldum.
diğer yan etkileri; uyku yapması ve uyku apnesine (aşırı kilo alımından olsa gerek) sebep olması. bu zıkkımı bırakınca horlama şikayetlerim azaldı çünkü.
diğer yan etkileri; uyku yapması ve uyku apnesine (aşırı kilo alımından olsa gerek) sebep olması. bu zıkkımı bırakınca horlama şikayetlerim azaldı çünkü.
facebook ta milyonlarca var bunlardan. usanmadan, bıkmadan hatun yorumlarını beğenip yorum yapıyorlar.
zaten kadın neden evlenme gereksinimi duyar hiç anlamam. sevgili dersen bulması kolay, seks partneri dersen elinin kiri. sırf çocuk için niye bu avantajları göz ardı ederler anlamadım gitti.
pek de olmayan korkudur. millet fellik fellik evleniyor. hatta erkekler daha istekli kadınlardan ki bu kadar çabayı, sorumluluğu göze alabiliyorlar.
belki de sonradan vejetaryen oldu, olamaz mı?
beyhude bir çabadır. kişiyi hüsrana uğratır. sosyal fobik birinin yalnızlıktır kaderi.
hayata 3-0 mağlup başlamak demektir.
mütevaziliklerindendir.
Senin olan şeyler var onlardan kaçıyorum...
story ye yüklenmeye sebebiyet verir. imdada story yetişir.