bugün
- beraber huzurevine çıkılacak yazarlar14
- deniz göktaş24
- 41 yaşına gelmiş hala daha sözlükte yazan adam12
- kadınlar memelerini birbirlerine gösteriyor mu10
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği11
- cumhuriyetin halka sorulmadan getirilmesi14
- sözlükte flörtleşmek22
- lise 1deki haliniz karşınızda olsa ne dersiniz12
- erkekleri taciz eden kadın9
- yazarlara verilmiş lakaplar13
- eşiniz rol gereği öpüşse5
- sizce ben güzel miyim7
- kemal kılıçdaroğlu13
- nemin en çok olduğu il3
- recep tayyip erdoğanı sevmiyorum6
- true nickli yazar4
- kadınların daha hayvansever olduğu gerçeği4
- alttaki yazar ile kafes dövüşü yapıyoruz3
- suca suruklenen cocuk6
- 3000 yıldır kitap okuyoruz2
- uzay neyin içerisinde genişliyor5
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız2
- mevlana2
- sizlerdenbirisi2
- 3 temmuz 2026 portekiz hırvatistan maçı8
- tai lung24
- pandela44
- üniversitelerin cahil yetiştirmesi2
- özgür özel'in kastamonu da orman köylülerine sesle2
- kadın poposundan kasa diye bahseden erkek16
- taksici arkadaşın anlattığı enteresan hikayeler5
- karanlık kafese inen ruh kuşu3
- güzel satranç oynayan kız var mıdır3
- kale3112 nickli sözlük yazarı2
- polisin ters kelepçe takabileceği durumlar4
- ben geldim naneler19
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması18
- başlıkların silinme sebepleri3
- ona bir şey söyle8
- son kitaptan öncekiler bozulsun diye mi yaratıldı3
- 35 yaşında ölmek6
- ai analizin tavsiyelerine kulak vermek2
- en son gelen mesaj2
- sözlüğü siliyorum dostlar17
- kız arkadaşıma hediye edeceğim araba için öneriler11
- karşılıklı aşk yaşamadan ölmek8
- ev kedisi2
- ali haydar fırat2
- ferdi özbeğen9
- sıla türkoğlu2
entry'ler (305)
çok ayıp. genelde olumsuz sonuçlanacak yazılmadır.
neden öyle oldu anlamıyorum. netteki ilanlar hep fos hep tuzak.
Duyduğum kadarıyla bazı evli çiftlerin yaptığı şeydir. Threesome deneyimi yaşamak için eskort çağırmaktalarmış. Aq millet hastalıktan da korkmuyor artık nasıl bi cesaretse.
2-3 hafta önce almış olduğumuz ankastre ocak ilk günden itibaren paslanmaya başlayınca çağırdığımız servis çalışanı "silince geçer, pas değil bu" deyip gitti. bu durumu iletip yeni servis çağırdık. tekrar aynı servis elemanı geldi ve -bakın burası çok komik- yüzey temizleyiciyle ocağı iyice sildikten sonra "arada böyle temizleyin benim yapabileceğim bu kadar. firmanın bana dedikleri bunlar " dedi ve aymaz bir şekilde gitti. telefondaki müşteri yetkilisi ise "sadece suyla silseydiniz paslanmazdı" dedi.
tanım: ürün aldığımıza bin pişman ettiren markadır. bir daha tövbe. ben yandım, siz yanmayın.
tanım: ürün aldığımıza bin pişman ettiren markadır. bir daha tövbe. ben yandım, siz yanmayın.
bende hiçbir işe yaramayan terapidir. sadece ilaç fayda ediyor bana. o yüzden sorunumun biraz biyolojik olduğuna ikna oldum.
evlilikten korkan filan yok. kıçınızdan uydurup durmayın. insanlar zincirinden boşanmış gibi evleniyorlar.
kadınlar kocalarını instagramda paylaşacakları fotoğrafların sponsoru ve figüranı olsunlar diye yanlarında tutarlar.
3 aydır içinde bulunduğum durumdur. hayvanların can çekişleri, ölüm korkuları aklımdan gitmiyor. mezbahalarda maruz kaldıkları işkenceler, yaşama tutunma çabaları filan yerken aklıma geliyor. zaten daha önce de et yerken insan eti yiyormuşum gibi ceseti dişliyormuşum gibi hissediyordum.
sonu nereye varacak bilmiyorum ki işin içinde b12 eksikliği denen bir sıkıntı da var.
sonu nereye varacak bilmiyorum ki işin içinde b12 eksikliği denen bir sıkıntı da var.
çok korkunç bir ilaç. korkunç çünkü aşırı iştah açıyor, geceleri uyanıp tıkınmaya başlıyorsunuz. sayesinde 100 kiloyu geçmiştim. çok şükür başka bir ilaca geçtim kurtuldum.
diğer yan etkileri; uyku yapması ve uyku apnesine (aşırı kilo alımından olsa gerek) sebep olması. bu zıkkımı bırakınca horlama şikayetlerim azaldı çünkü.
diğer yan etkileri; uyku yapması ve uyku apnesine (aşırı kilo alımından olsa gerek) sebep olması. bu zıkkımı bırakınca horlama şikayetlerim azaldı çünkü.
facebook ta milyonlarca var bunlardan. usanmadan, bıkmadan hatun yorumlarını beğenip yorum yapıyorlar.
zaten kadın neden evlenme gereksinimi duyar hiç anlamam. sevgili dersen bulması kolay, seks partneri dersen elinin kiri. sırf çocuk için niye bu avantajları göz ardı ederler anlamadım gitti.
pek de olmayan korkudur. millet fellik fellik evleniyor. hatta erkekler daha istekli kadınlardan ki bu kadar çabayı, sorumluluğu göze alabiliyorlar.
belki de sonradan vejetaryen oldu, olamaz mı?
beyhude bir çabadır. kişiyi hüsrana uğratır. sosyal fobik birinin yalnızlıktır kaderi.
hayata 3-0 mağlup başlamak demektir.
mütevaziliklerindendir.
Senin olan şeyler var onlardan kaçıyorum...
story ye yüklenmeye sebebiyet verir. imdada story yetişir.