bugün
- kuresel ikinma çok mu çirkin kendini göstermiyor9
- 30 kasım 2023 fc nordsjaelland fenerbahçe maçı33
- nervionun kedisi11
- canoo10
- alpay 7714
- ölümlü dünya 2 sponsorlu
- yarbay kemal13
- hotchner from bau28
- 30 kasım 2023 beşiktaş club brugge maçı17
- nilin portresi16
- saraca25
- saracanın yakışıklı olmadığını inkar etmek8
- nervio11
- gidene söylenecek söz16
- insanı çıldırtan şeyler19
- tunç soyer10
- sözlük abilerinden genç yazarlara tavsiyeler16
- sözlükte sizli bizli konuşan tipler8
- kız istemeye pembe gömlekle gelen erkek9
- islam arap milliyetçiliğidir37
- çin'in ürettiği savaş uçakları19
- hotchner from bau'ya sibop ayarı yapmak12
- henry kissinger10
- arkadaşlar şöyle bi kıza çakma ihtimalim nedir13
- karıya kıza yürüyüp onlar bana yürüyor demek11
- seni seviyorum menuet9
- 12 aralık 2023 fc kopenhag galatasaray maçı10
- kalp krizi geçirecekmiş gibi olmak11
- milli muharip uçağı kaan25
- hamsi10
- dolarus elif21
- ekşi sözlükteki büyük skandal15
- kuresel ikinma nickli bayan15
- dolarus elifi de vurmak11
- saraca silsüpüroğlu14
- canoo'nun artık içmeye ara vermesi10
- şaka maka saracanın yakışıklı olması15
- dil öğrenememek11
- fransaya kuruvasan yemeye gitmek16
- tomografi ve mr israil icadıdır10
- olgun ve dolgun beyler11
- dinsiz kitapsizsin deyip kizini vermeyen baba9
- seni özledim diye mesaj atan kız15
- true'nin aramıza katılması9
- kuresel ıkınma ile kısmetse olur22
- özelde fingirdeşen yazarlar8
- pembe giyen erkek8
- larisalisa17
- çok yakışıklı bir beyden kokina almak19
- sevgiliyle viyana da kuşburnu çayı içmek15
- bir şarkı sözü der ki23

entry'ler (1826)
(bkz: nihada)
bu yazar efsane bir yazardı. kendisiyle en son 2008 yılında yazışmışız. aradan 9 yıl geçmiş ve onu okumak için bugün tekrar sözlüğe girdim. sözlüğün sözlük olduğu zamanlardı. 3 geyik yapılıyorsa 1 tane de işe yarar birşeyler karalanmadan çıkılmazdı sözlükten. yaşlı dedeler gibi hey gidi gençlik diyesim geliyor. 20 li yaşların başlarında sözlükte heyecanla cirit attığımız günler geride kalmış, yerlerimize yeni yazarlar gelmiş vesselam. vaudeville for vandetta da muhtemelen 40 lı yaşlarda olduğundan bir daha buralarda görebileceğimizi zannetmiyorum.
ağlamıyorum gözüme mazi kaçtı...
ağlamıyorum gözüme mazi kaçtı...
asgari ücretlilerden ücretten memnun olduklarını duyduktan sonra pek de umrumda olmayandır.
asırlardır sözlüğe uğramamama rağmen yazarını silmeyen vefalı sözlük *
- nihayet kaçtılar müdürüm (!)
çoğunun içinden düşündüğünü dışından düşünendir. parası pulu olmadan ben sevdiğime yar olurum, ağyar olurum, dildar olurum diyenini bulursanız selametle...
http://www.yabantv.com/ga...1-trakya-ordek-ve-kaz-avi
http://www.kamileron.com/.../katalog/mandarin%201.htm
Üstteki görüntüyü alttaki görüntüye tercih edenlerdir. Üzüntü vericidir...
http://www.kamileron.com/.../katalog/mandarin%201.htm
Üstteki görüntüyü alttaki görüntüye tercih edenlerdir. Üzüntü vericidir...
askerde kullananları yerlerde sürünürken, aptal aptal kahkahalar atarken gördüğüm madde.
"vur jopu yüreğime bırak yaram kanasın, fazla derine inme çünkü orada sen varsın"
son dönemde yatırımcılarına acayip paralar kazandıran bir şirkettir.
spekülatörlerin cirit attığı spk nın da türbünden alkışladığı kurtlar sofrasıdır. sağlam bir şirkete yatırım yapan uzun vadeli cahil bir yatırımcının panik atak kısa vadeli yatırım yapan günü birlikçi zenginlerden daha çok kazanabileceği bir ortamdır.
askerde içerlerdi bunu. körpecik beden sigaraya başlar, sonra esrar, sonra ekstacy, bolzai... ulan hepsinin adını da öğrendik. ben tuvalate gidip sağı solu yalamaya çalışan gencecik insanları gördüm. arkadaşları da gülüp eğleniyordu. okumak bile iğrenç evet...
an itibariyle piyasadaki en iyi özelliklere sahip telefon. sözleşmesiz 2000 tl ye bir gsm şirketi tarafından satılıyor. parası olana ve meraklısına efsane bir cihaz...
sözlükte 3 ayda bir online oldurandır.
manisa'da manif 2012 fuarında Kanuniyi, Hz. Muhammed'i (s.a.v) anlatmıştır. Aydınlanmayı anlatmıştır. bu insanı daha farklı bilirdim. yakından tanımış oldum. Sohbetinin asıl bombası kanuninin çıkardığı bir kanunu söyleyecek var mı dediğinde kimseden ses çıkmamasıydı. anladım... hepimiz vatan millet sakaryayız.
sanırım artık Derya da havuzdan çıkma kararı almıştır.
Diğer yandan bizlere bak yüzmede de yarıştık deme fırsatı vermiştir. ilerisi için belki ilk adımdır. yine de bir teşekkürü hak eder. Ayrıca dereceye giren sporculardan survivora katılıp balık avlayan birisinin olduğunu da zannetmiyorum.
Diğer yandan bizlere bak yüzmede de yarıştık deme fırsatı vermiştir. ilerisi için belki ilk adımdır. yine de bir teşekkürü hak eder. Ayrıca dereceye giren sporculardan survivora katılıp balık avlayan birisinin olduğunu da zannetmiyorum.
bir entrysini okurken iş yerinde gayri ihtiyari (herkes vakur bir halde dururken)gülmeye başlamamla birlikte dikkat çekmemek adına okuma işini akşama ertelemişliğim vardır. Sıradışı bir üslubu vardır efendim.
edit: Sakinleşince efendim tekrardan okumaya karar verdim. Yazının devamında iyice sinirlerim boşandı. kendimi lavaboya atıp gevşeyen sinirlerimi sıkıştırdıktan sonra hayata kaldığı yerden devam ettim. yarım kaldı olm.
edit: Sakinleşince efendim tekrardan okumaya karar verdim. Yazının devamında iyice sinirlerim boşandı. kendimi lavaboya atıp gevşeyen sinirlerimi sıkıştırdıktan sonra hayata kaldığı yerden devam ettim. yarım kaldı olm.