bugün
- şeriatın gümbür gümbür geliyor olması10
- 2025 asgari ücret tahminleri15
- 5 yıl önceki kendime not11
- sözlükte moruq istemiyoz18
- zayıflamakicinyaratil mis11
- zeka geni çocuğa anneden geçiyor15
- sadece müslümanlar ölünce ağlayan çakma hümanist10
- kadınlar erkekleri sadece kullanır12
- anın görüntüsü8
- niye kitap satılmıyor yahu18
- gozlerinin meyhanesi14
- diyanetin bütçesi eğitimin üç katı olamaz21
- arka sokaklar8
- zalbert cart curt9
- sözlük kızlarının şapkaları11
- yarın sarma saracak olmam10
- sözlük hanımlarının bugünkü kıyafetleri8
- sevgilisi olan yazarlar çaylak yesin13
- sözlük erkeklerinin kombinleri8
- türk olup dubai çikolatası yemek8
- türkiye'nin başına gelen felaketler14
- yazarların en iyi seks deneyimi10
- evli yazarların sözlükte yazmaları ahlaksızlıktır18
- 28 kasım 2024 slavia prag fenerbahçe maçı16
- enflasyona sebep olan şey nedir9
- evli olduğu halde 31 çeken erkek10
- 28 kasım 2024 az alkmaar galatasaray maçı16
- geceye bir şarkı bırak9
- tanrıya mikrofon uzatılsa söyleyecekleri9
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle9
- izmirbeyefendisi11
- bir sözlük kızının içi polarlı çorabını yırtmak12
entry'ler (1826)
(bkz: nihada)
bu yazar efsane bir yazardı. kendisiyle en son 2008 yılında yazışmışız. aradan 9 yıl geçmiş ve onu okumak için bugün tekrar sözlüğe girdim. sözlüğün sözlük olduğu zamanlardı. 3 geyik yapılıyorsa 1 tane de işe yarar birşeyler karalanmadan çıkılmazdı sözlükten. yaşlı dedeler gibi hey gidi gençlik diyesim geliyor. 20 li yaşların başlarında sözlükte heyecanla cirit attığımız günler geride kalmış, yerlerimize yeni yazarlar gelmiş vesselam. vaudeville for vandetta da muhtemelen 40 lı yaşlarda olduğundan bir daha buralarda görebileceğimizi zannetmiyorum.
ağlamıyorum gözüme mazi kaçtı...
ağlamıyorum gözüme mazi kaçtı...
asgari ücretlilerden ücretten memnun olduklarını duyduktan sonra pek de umrumda olmayandır.
asırlardır sözlüğe uğramamama rağmen yazarını silmeyen vefalı sözlük *
- nihayet kaçtılar müdürüm (!)
çoğunun içinden düşündüğünü dışından düşünendir. parası pulu olmadan ben sevdiğime yar olurum, ağyar olurum, dildar olurum diyenini bulursanız selametle...
http://www.yabantv.com/ga...1-trakya-ordek-ve-kaz-avi
http://www.kamileron.com/.../katalog/mandarin%201.htm
Üstteki görüntüyü alttaki görüntüye tercih edenlerdir. Üzüntü vericidir...
http://www.kamileron.com/.../katalog/mandarin%201.htm
Üstteki görüntüyü alttaki görüntüye tercih edenlerdir. Üzüntü vericidir...
askerde kullananları yerlerde sürünürken, aptal aptal kahkahalar atarken gördüğüm madde.
"vur jopu yüreğime bırak yaram kanasın, fazla derine inme çünkü orada sen varsın"
son dönemde yatırımcılarına acayip paralar kazandıran bir şirkettir.
spekülatörlerin cirit attığı spk nın da türbünden alkışladığı kurtlar sofrasıdır. sağlam bir şirkete yatırım yapan uzun vadeli cahil bir yatırımcının panik atak kısa vadeli yatırım yapan günü birlikçi zenginlerden daha çok kazanabileceği bir ortamdır.
askerde içerlerdi bunu. körpecik beden sigaraya başlar, sonra esrar, sonra ekstacy, bolzai... ulan hepsinin adını da öğrendik. ben tuvalate gidip sağı solu yalamaya çalışan gencecik insanları gördüm. arkadaşları da gülüp eğleniyordu. okumak bile iğrenç evet...
an itibariyle piyasadaki en iyi özelliklere sahip telefon. sözleşmesiz 2000 tl ye bir gsm şirketi tarafından satılıyor. parası olana ve meraklısına efsane bir cihaz...
sözlükte 3 ayda bir online oldurandır.
manisa'da manif 2012 fuarında Kanuniyi, Hz. Muhammed'i (s.a.v) anlatmıştır. Aydınlanmayı anlatmıştır. bu insanı daha farklı bilirdim. yakından tanımış oldum. Sohbetinin asıl bombası kanuninin çıkardığı bir kanunu söyleyecek var mı dediğinde kimseden ses çıkmamasıydı. anladım... hepimiz vatan millet sakaryayız.
sanırım artık Derya da havuzdan çıkma kararı almıştır.
Diğer yandan bizlere bak yüzmede de yarıştık deme fırsatı vermiştir. ilerisi için belki ilk adımdır. yine de bir teşekkürü hak eder. Ayrıca dereceye giren sporculardan survivora katılıp balık avlayan birisinin olduğunu da zannetmiyorum.
Diğer yandan bizlere bak yüzmede de yarıştık deme fırsatı vermiştir. ilerisi için belki ilk adımdır. yine de bir teşekkürü hak eder. Ayrıca dereceye giren sporculardan survivora katılıp balık avlayan birisinin olduğunu da zannetmiyorum.
bir entrysini okurken iş yerinde gayri ihtiyari (herkes vakur bir halde dururken)gülmeye başlamamla birlikte dikkat çekmemek adına okuma işini akşama ertelemişliğim vardır. Sıradışı bir üslubu vardır efendim.
edit: Sakinleşince efendim tekrardan okumaya karar verdim. Yazının devamında iyice sinirlerim boşandı. kendimi lavaboya atıp gevşeyen sinirlerimi sıkıştırdıktan sonra hayata kaldığı yerden devam ettim. yarım kaldı olm.
edit: Sakinleşince efendim tekrardan okumaya karar verdim. Yazının devamında iyice sinirlerim boşandı. kendimi lavaboya atıp gevşeyen sinirlerimi sıkıştırdıktan sonra hayata kaldığı yerden devam ettim. yarım kaldı olm.