bugün

entry'ler (1179)

ok sitesinden yaran soru ve cevaplar

--spoiler--
lütfen...
hasssan 11.01.2010

kolay gelsin sayın hocalarım... kız arkadaşımla cinsel ilişkiye girdik ..okey prezervatif kullandım fakat boşalma sırasında prezervatif meni doluyken içeride kaldı elimle çıkarttım meniler içeriye akmışmıdır hamile kalma riski nedir lütfen yardımcı olun teşekkür ederim

--spoiler--

tdk büyük sözlüğü

http://tdkterim.gov.tr/bts/ adresinden ulaşılabilen sözlüktür.

isminivermekistemeyenbiseyirci

kendisini tanımam ama müzikten anlayan bir yazar.

ç i ğ ö ş ü

biraz daha sağında, tuborg gold yazısı rahatlıkla görülebilir.

kiremitte buz musun

muhteşem bir türküdür. tuborg gold'un yanında iyi gider.

erkek kezban

(bkz: kamil)

sinekler yazar olsa açacakları başlıklar

(bkz: raidsavar)

müzeyyen senar

cenneti tasvir et deseler, "rüzgar kırdı dalımı" şarkısını dinleterek cevap vereceğim, dünyanın gelmiş geçmiş en güzel seslerinden bir tanesidir. bu ülke bu hanımefendinin değerini öldükten sonra anlayacak. bir belgesel çekmek zor değildi. varsa yoksa sörvayvır, fatma'nın suçu ne. hassiktirin lan.

tuborg gold

içtiğim, alman, ingiliz, isveç, fransa biraları da dahil olmak üzere en güzel bira.

sabah 7 03 te götünü yırtan simitçi

hepinizin de tahmin edebileceği gibi orospu çocuğudur.

şimdi kimse, "ekmek parası yeaa" demesin. biz de biliyoruz ekmek parasının ne demek olduğunu. fakat, bir insan evladı pazar sabahı, 7.03'te "geevroooooooğk" diye ortadan ikiye yarılırcasına bağırıyorsa kötü niyetlidir. ulan bir kere de kendim uyanayım be, bir kere de sesinle öperek, sikerek uyandırma beni.

kanun

muazzam bir mezedir. tanrı diye bir şey varsa şayet, muhtemelen sesi bu alete benzerdi.

seks

şu an hakkında konuşanların yapmıyor olduğudur.

şu saatte evlerinde olmayan kız veya kadınlar

amerika birleşik devletleri'nde yaşıyorsa, muhtemelen çalışıyordur.

fetonun peygamberle türkiye yi konuşan kankası

fetullah gülen'e itimat etmeyen herkesi ateist olarak gören öküzleri görmemizi sağlayan kankadır. sevgili dümbük senin bu sığ şakirt mantığına göre mevlana da ateist, imam-ı azam da ateist, farabi de ateist. aynı sığır buralarda mavi marmara diye ağlarken, sevgili fetullah gülen "mavi marmara konusunda türkiye israil'den izin istemeliydi" diyordu. çapsız cühela seni.

beyler bir yol verin diyen sperm

iş bankası bankamatiği önündeki kuyruğa kaynak yapan, 8 köşe kasket takan dayının spermidir.

ekşi sözlük e ulu sözlük te tahammül edilememesi

ekşi'nin adnan oktar hakkında entry girilebilen tek sözlük olmasından ötürü olabilir.

http://ldrlongdistancerider.com/images/I_Am_Free.jpg

fetonun peygamberle türkiye yi konuşan kankası

muhterem bir zat-ı şahanedir.

yani bu konuşmayı yapan kişinin bence evini narkotik şube basmalıdır. bu, resmen kendini ihbar etmektir. zira senelerdir alkol içerim, adım gibi eminim alkol böyle kafa yapmaz. bu başka bir şey olsa gerek.

https://www.youtube.com/watch?v=AcD1uvbnMvk&feature=player_embedded

ekşi sözlük te yazmaya başlık bulamamak

28 haziran 2012 tarihine kadar lanetli olduğum için, 4 gün daha yaşayacak olduğum durum. ayrıca sadece yazarı ilgilendirecek kadar subjektif bir eylemdir.

madonna bir daha türkiye ye gelmesin

babaannemin dün gece sabah namazından sonra kendini boğaz köprüsüne zincirledikten sonra haykırdığı emir cümlesi.

üniversite mezunu olup midyeci kadar kazanamamak

hayatında yozgat'ın batısına gelmemiş muhasebeci sözlük yazarları tarafından, "3000 midye nasıl satar yea?" diye tepkilere maruz kalmış, acı gerçek.

gençler ona bakılırsa, memleketin de %99'u müslüman. dolayısıyla sözlüğün de öyle. ulan hepinizi görüyorum namaz vakitleri buralarda entry kasıyorsunuz. mantık hatası var. maalesef izmir'de midye, nevizade'deki gibi, 8 adet/kişi oranında tüketilmiyor. 49 kiloluk default türk kızı bile en az 50 tane yiyor tek seferde bu memlekette.
© copyright 2005 - 2026