bugün
- özel'in yeni parti planı2
- ilk adımı karşıdan bekleyen erkek20
- ben geldim naneler30
- mason greenwood13
- 10 bin lira verseler bu gece sokakta yatar mısın5
- uludağ sözlükteki ayak fetişizmi14
- geceye bir şarkı bırak15
- cips yedikten sonra parmakları tişörte silmek7
- zamanda yolculuk mümkün olsa yapılacaklar4
- sevgiliyle dağ evindeyken şömine önünde sevişmek8
- sinir bozucu şeyler10
- zengin kızların güzel olması7
- nicki kısa olanın penisi küçük olur22
- sözlüğün hemfikir olduğu tek konu10
- erkeklerin güzel kız görünce verdiği tepki7
- sözlük için ne yapabiliriz10
- sözlükte kalp krizi geçirmek5
- haluk levent'e para emanet etmek23
- true nickli yazara özelden küfredilmesi olayı20
- şaka maka tek umudun yine bahçeli olması19
- haluk levent'i karalama kampanyası17
- şu an okunan kitap2
- anın görüntüsü18
- türkiye nin en güvenilir insanı11
- clydeless bonnie8
- izlemek istediğim filmler2
- kaliteli insanı belli eden detaylar24
- pilavlı sohbet vs rakı balık7
- sevgiliniz karşı cinsle tatile gidebilir mi12
- bunalımdan çıkmaya karar verilen an2
- döner mi yesem hamburger mi makarna mı13
- dünyanın en samimiyetsiz cümlesi13
- kuranda namaz yok8
- kendin hakkında bir gerçek bırak7
- insan olmaya ceyrek kala12
- bir insana çirkin demek6
- haluk levent'in kumar oynamasının asıl sebebi3
- kırmızılı kadın konya2
- nickaltı hoşgeldini olmayan yazarlar5
- bir erkeği erkek yapan beş özellik14
- biri size sokakta yan baksa ne yaparsınız6
- insan silmek4
- bir erkeği elde etmenin yolları12
- yapay zekanın tehlikeli yükselişi12
- ahbap10
- sigarayı neden seviyoruz5
- her ay aynı eskorta gitmek tek eşlilik midir7
- güzel zannedilen kadınların sıradan olmaları13
- bik bik'in erkek olması8
- göbekli erkekler9
entry'ler (1179)
--spoiler--
lütfen...
hasssan 11.01.2010
kolay gelsin sayın hocalarım... kız arkadaşımla cinsel ilişkiye girdik ..okey prezervatif kullandım fakat boşalma sırasında prezervatif meni doluyken içeride kaldı elimle çıkarttım meniler içeriye akmışmıdır hamile kalma riski nedir lütfen yardımcı olun teşekkür ederim
--spoiler--
lütfen...
hasssan 11.01.2010
kolay gelsin sayın hocalarım... kız arkadaşımla cinsel ilişkiye girdik ..okey prezervatif kullandım fakat boşalma sırasında prezervatif meni doluyken içeride kaldı elimle çıkarttım meniler içeriye akmışmıdır hamile kalma riski nedir lütfen yardımcı olun teşekkür ederim
--spoiler--
http://tdkterim.gov.tr/bts/ adresinden ulaşılabilen sözlüktür.
kendisini tanımam ama müzikten anlayan bir yazar.
biraz daha sağında, tuborg gold yazısı rahatlıkla görülebilir.
muhteşem bir türküdür. tuborg gold'un yanında iyi gider.
(bkz: kamil)
cenneti tasvir et deseler, "rüzgar kırdı dalımı" şarkısını dinleterek cevap vereceğim, dünyanın gelmiş geçmiş en güzel seslerinden bir tanesidir. bu ülke bu hanımefendinin değerini öldükten sonra anlayacak. bir belgesel çekmek zor değildi. varsa yoksa sörvayvır, fatma'nın suçu ne. hassiktirin lan.
içtiğim, alman, ingiliz, isveç, fransa biraları da dahil olmak üzere en güzel bira.
hepinizin de tahmin edebileceği gibi orospu çocuğudur.
şimdi kimse, "ekmek parası yeaa" demesin. biz de biliyoruz ekmek parasının ne demek olduğunu. fakat, bir insan evladı pazar sabahı, 7.03'te "geevroooooooğk" diye ortadan ikiye yarılırcasına bağırıyorsa kötü niyetlidir. ulan bir kere de kendim uyanayım be, bir kere de sesinle öperek, sikerek uyandırma beni.
şimdi kimse, "ekmek parası yeaa" demesin. biz de biliyoruz ekmek parasının ne demek olduğunu. fakat, bir insan evladı pazar sabahı, 7.03'te "geevroooooooğk" diye ortadan ikiye yarılırcasına bağırıyorsa kötü niyetlidir. ulan bir kere de kendim uyanayım be, bir kere de sesinle öperek, sikerek uyandırma beni.
muazzam bir mezedir. tanrı diye bir şey varsa şayet, muhtemelen sesi bu alete benzerdi.
şu an hakkında konuşanların yapmıyor olduğudur.
amerika birleşik devletleri'nde yaşıyorsa, muhtemelen çalışıyordur.
fetullah gülen'e itimat etmeyen herkesi ateist olarak gören öküzleri görmemizi sağlayan kankadır. sevgili dümbük senin bu sığ şakirt mantığına göre mevlana da ateist, imam-ı azam da ateist, farabi de ateist. aynı sığır buralarda mavi marmara diye ağlarken, sevgili fetullah gülen "mavi marmara konusunda türkiye israil'den izin istemeliydi" diyordu. çapsız cühela seni.
iş bankası bankamatiği önündeki kuyruğa kaynak yapan, 8 köşe kasket takan dayının spermidir.
ekşi'nin adnan oktar hakkında entry girilebilen tek sözlük olmasından ötürü olabilir.
http://ldrlongdistancerider.com/images/I_Am_Free.jpg
http://ldrlongdistancerider.com/images/I_Am_Free.jpg
muhterem bir zat-ı şahanedir.
yani bu konuşmayı yapan kişinin bence evini narkotik şube basmalıdır. bu, resmen kendini ihbar etmektir. zira senelerdir alkol içerim, adım gibi eminim alkol böyle kafa yapmaz. bu başka bir şey olsa gerek.
https://www.youtube.com/watch?v=AcD1uvbnMvk&feature=player_embedded
yani bu konuşmayı yapan kişinin bence evini narkotik şube basmalıdır. bu, resmen kendini ihbar etmektir. zira senelerdir alkol içerim, adım gibi eminim alkol böyle kafa yapmaz. bu başka bir şey olsa gerek.
https://www.youtube.com/watch?v=AcD1uvbnMvk&feature=player_embedded
28 haziran 2012 tarihine kadar lanetli olduğum için, 4 gün daha yaşayacak olduğum durum. ayrıca sadece yazarı ilgilendirecek kadar subjektif bir eylemdir.
babaannemin dün gece sabah namazından sonra kendini boğaz köprüsüne zincirledikten sonra haykırdığı emir cümlesi.
hayatında yozgat'ın batısına gelmemiş muhasebeci sözlük yazarları tarafından, "3000 midye nasıl satar yea?" diye tepkilere maruz kalmış, acı gerçek.
gençler ona bakılırsa, memleketin de %99'u müslüman. dolayısıyla sözlüğün de öyle. ulan hepinizi görüyorum namaz vakitleri buralarda entry kasıyorsunuz. mantık hatası var. maalesef izmir'de midye, nevizade'deki gibi, 8 adet/kişi oranında tüketilmiyor. 49 kiloluk default türk kızı bile en az 50 tane yiyor tek seferde bu memlekette.
gençler ona bakılırsa, memleketin de %99'u müslüman. dolayısıyla sözlüğün de öyle. ulan hepinizi görüyorum namaz vakitleri buralarda entry kasıyorsunuz. mantık hatası var. maalesef izmir'de midye, nevizade'deki gibi, 8 adet/kişi oranında tüketilmiyor. 49 kiloluk default türk kızı bile en az 50 tane yiyor tek seferde bu memlekette.