bugün

sevdiği entry'ler

7 aralık 2021 borussia dortmund beşiktaş maçı

Dortmund'un tatava yapmadan 4-0 basıp geçeceği maç.

7 aralık 2021 borussia dortmund beşiktaş maçı

görsel

türkiye'yi terk eden göçmenler nasıl sayılıyor

A haber muhabirleri sınırda.onlar sayıyor..

maske alanların enayi olması

üstte bir arkadaşın iddia ettiginin aksine world health organization (who) herkes öğrensin diye maske takma videosu yayınlıyor.
bir düşünün bakalım sürekli hapşıran birinin tükürüğü direkt burnunuza girerse mi daha büyük risk yoksa maskeye yapışırsa mı?
ben şansımı maskeden yana kullanıyorum.
kaldı ki hiç olmazsa hasta kişiler etrafa bulaştırmaz maske sayesinde.
o kadar cahil ve mikroplusunuz ki vatandaş olmasak dal taşak açıp gezin isterseniz derdim.

eşcinsellerin toplumun ahlakını bozduğu gerçeği

Toplumun ahlakını da eşcinseller mi düşünsün, iki kadın ya da iki erkek birbirine aşık oldu diye hırsızlık mı artacak yolsuzluk mu olacak dolandırıcılar mi artacak tacizler mi olacak? bunlar iki insanın aşık olmasından ötürü mü olacak?

eşcinsellerin toplumun ahlakını bozduğu gerçeği

Bir andavalın yaşamamızı istememesini öğrenerek şok olundu. Ben de senin yaşamanı istemiyorum ne olacak? Onur yürüyüşüne ben de karşıyım kötü gösteriyorlar ama gerçek eşcinseller bağnaz kafanızdaki eşcinseller gibi değil. Görünür olmak istiyoruz. Bizi nasıl heteroların kime girdiği ilgilendirmiyorsa bize giren çıkan da sizi ilgilendirmesin istiyoruz.
Ve çok iyi biliyoruz heteroseksüel geçinen gizli eşcinsellerden müthiş teklifler de alıyoruz. ikiyüzlü değiliz biz. Kendi bozuk ahlak anlayışınıza bakın. Toplum ahlakını bozan kim bir düşünün. Bir eşcinsel bir erkeğe laf atmaz. Heterolara bakın.

Edit: toplum ahlakı dediğiniz kendi ahlakınızı skym.

fenerbahçe'nin avrupa'nın tozunu attıracak olması

sonra da playstation ı kapatıp yatarsınız.

din düşmanlarının zoruna giden depremzede abla

mesele baş örtüsü istemesi değil, hayati bir risk taşıyan bir durumda bunu yapıyor olması. bilinci yerinde olmasa, ağır yaralı olsa bunu yapamayacak. enkazdan çık, ambulansa bin başını da ört kıyafetini de düzelt o ayrı.

yolculuk yaparken bile ibadetini sonraya bırakmayı uygun gören bir din için o ablanın o enkazdan başı açık çıkması pek ala çok sorun olmayacaktır. ha inandığı dinin kurallarını bilmiyor ve şov peşinde koşuyor ise o ayrı tabi.

hiç kadın filozof olmaması

görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
(img:#19691130)
(img:#19691131)
(img:#19691132)
(img:#19691133)

bir oda dolusu adamın birbirini sikmesi

Eşcinsellik bu değil.

süleyman soylu

elazığ'da gerçekleşen 6.8 şiddetindeki deprem sonrası ölü ve yaralı yok demesinde sıradışılık bulunmayan akp'li. ölü ve yaralı olduğunu biliyordu elbette. türkiye'nin depreme hazır olmadığını, deprem paralarını yediklerinide biliyordu.

yazarların tiksindiği şeyler

türkiye ve fiyatları, vergiler. emeğimizin karşılığını alamamamız.

depremin sebebi zinadır

Aynen kardeş yeraltındaki faylardan biriken enerjilerin dışarı çıkmak için sarsması ile değil yapılan zinalar sonucu depremler afetler oluyor çok haklısınız yobazlar. Boşuna okumuşum o zaman jeoloji mühendisliğini, direkt depremleri zinaya bağlasaymışım.

zevk alınan ufak sapıklıklar

tam işemeye başlarken sifonu çekmek, akabinde kim önce bitirecek diye sifonla yarışmak.

ben lezbiyenim diyen kıza alternatif cevap

Ee sevişelim mi bi ara?!
© copyright 2005 - 2026