bugün
- macron koşacak diye park kapatan akepe16
- aşırı çıplaklığın rahatsız edici olması25
- 12 temmuz 2026 arjantin isviçre maçı4
- trump'ın tr'ye 5 f 35 vereceğiz açıklaması10
- akp bitince ne olacak7
- kadinlarin erkekleri dm den taciz etmesi3
- uzun entry giren yazar enayiliği9
- ölümün en iyi tanımı14
- otel odasında ölü bulunmak7
- mini etekli kız isimleri top 103
- f 35 leri kendimiz yapalım2
- soğuğu sıcağından daha iyi olan şeyler4
- her yazarın eşit olmaması4
- dünya kupasının en zayıf takımı2
- egay sucukcu2
- evlenince seni çalıştırmam diyen erkek2
- yorgun mermi7
- kol saati takmanın anlamsızlığı10
- sevgiliyle tatile gitmek7
- sizce uzay milyarlarca dolar harcamaya değer mi5
- 7 temmuz 2026 messi balonunun patlaması7
- 2026 dünya kupası25
- günün sözü4
- arjantin4
- iş arkadaşı ile her gün 8 saat geçirmek4
- belçika7
- ispanya6
- ingiltere6
- norveç5
- isviçre'nin çeyrek finalde arjantin'in rakibi olma4
- isviçre3
- fas5
- fransa2
- 7 temmuz 2026 arjantin mısır maçı12
- ölümden sonra yaşamın var olduğu gerçeği4
- 7 temmuz 2026 isviçre kolombiya maçı10
- trump'ın rahip brunson olayını yine anlatması2
- ona bir şey söyle12
- damadını tüfekle poposundan yaralayan kayınpeder2
- sürekli vurduran kadın nasıl anlaşılır5
- fakir evinin olmazsa olmazları2
- nato liderler zirvesi akşam yemeği menüsü3
- yazarların en sevdiği hayvan4
- iş toplantıları2
- yazarların mezun olduğu okullar17
- novak djokovic2
- koparmadan 24 cm sıçtıktan sonra tansiyon düşmesi2
- beyaz yakalıların yüzde 90'ı işsiz kalacak4
- vurdurmuş erkek nasıl anlaşılır15
- arjantin mısır maçı13
entry'ler (10)
Bir ömür unutamayacağım galiba...
Eşitağırlıkta 108. oldum. Aylık 1500₺ maaşı 1 soruyla kaçırdım. Moralim çok bozuk.
Kaliteli isviçre markası.
En güzel oyuncu. Ciddiyim, çok güzel. Fakat 2.5 yıllık sevgilisi yakışıklı değil. Para babası da değil. insan umutlanıyor aşk işte.
Aşık olmak aslında sonsuz bir kıvanç kaynağıdır birey için. Hayatı değişir bir anda, tatlı heyecanla birlikte karamsarlık mutluluğun ta kendisidir.
Eskiden hiç sevmezdim ne olduysa birden tadı mükemmel gelmeye başladı. Müptelası oldum efendim. Güzeldir yiyiniz.
Çok güzel dizi fakat sır olayı kiralık aşk gibi olmamalı.
Kadro iyi bakmayın Forvet ve iyi bir stoper olsa da stoper idare eder yine de. Bekler iyi, orta sahada fernando belhanda ndiaye ve akbaba gayet iyi. Kanatlar zaten iyi. iyi forvet olursa çeyrek görebilir.
Liseye girdiğimde yabancı dil hazırlık sınıfında olul açılış töreninden sonra sınıflara dağılmıştık. Sırama oturduğumda sol tarafımda onu gördüm: Sarı saçlı güpgüzel bir kız. 13 yaşımdayım. Daha önce hiç sevgilim olmamış, neyse eve gittim. Birkaç hafta geçti, fransızca tiyatro yapacağız ikili alıştırmalar yapıyoruz o da geldi benle yapmaya. Gülüyo filan. Komik çocuğum aslında fakat çekingenim ve kız dönemin en güzel ilk 5 kızından birisi olduğundan çekingen davranıyordum. Tipim de ortalama fakat biraz fazla kilomdan dolayı utandım hep. Gel zaman git zaman tiyatroya çalıştık derslere girdik iletişimim yok bakışmalar var vs. Bir sene geçti. Diğer sene başka sınıftaydı. Unutuyor gibi oldum. 9. Sınıfın 2. Döneminde instagram'da fake hesaptan:" seni seviyordum fakat dönüp yüzüme bile bakmadın" yazdım yorum olarak kız gördü tabi. Neden böyle bir şey yaptım, ona onu sevdiğimi söylememekten korkuyordum ve bu şekilde en azından söylemiş olurum dedim. Kız benim yazdığımı anladı mı bilmiyorum. 10. Sınıfa geçtik. Aynı sınıfa düşmüştük yine. Benim için geçmek bilmedi 10. Sınıf. Hep kesiyordum o da bakıyordu farkındaydı fakat yine bir şey olmadı. Hep çekingen davrandım. 11 e başladık farklı sınıflardaydık. Artık düşünmüyordum onu derslere odaklanmıştım arkadaşlarımla vaktımı geçiriyordum ve cidden bir şey hissetmiyordum. Sonra üst dönemden biriyle çıkmaya başlamış ilk sevgilisiydi. Umursamadım koymadı bana. Sonra ayrıldılar ve 11. Sınıf da sona erdi. 12. Sınıfa geçtik. Farklı sınıflardaydık yine. Üniversiteli bir sevgili yapmıştı kendine. Yine umrumda olmadı fakat vayy be demiştim. Sınav senesi olduğundan sınavlara çalışıyordum. Karşılaşınca yüzüne bile bakmıyordum artık. Farkındaydı heralde. Ortak arkadaşlarımız da vardı ve kızın da çok samimi arkadaşı yoktu okulda 3-4 tane vardı. Neyse bizim mezun olmaya yakın vedamız vardı. Herkes birbiryle sarılıp fotoğraf çektiriyordu. Karşı karşıya gözgöze geldik gülümsedi , görüşmek istiyordu heralde fakat ben büyün bir sene yaptığım gibi kafamı çevirdim ve uzaklaştım. Ardından sınava girdik ve mezun olduk. Aradan vakit geçti fakar hale aklıma geliyor. Aşığım yapacak bişi yok. Bu fazla kilolarımdan kurtuldum karşısına geçicem uygun zamanda bakalım.(fazla dediğimde en baba 10kg). Kız sevdi mi gerçekten bilmiyorum.
Aşk birbirine bakmak değil, birlikte aynı yöne bakmaktır.