bugün
- akepeye oy verenlerin tipleri24
- bunlar çürük bunlar sürtük diyen cumhurbaşkanı10
- ekrem imamoğlu88
- kabataş yalanı23
- menzil şeyhinin çakarlı aracı14
- 22 cm penise sakso çekmek8
- pazardan ne alsam9
- hayvanseverlik adı altında insan düşmanlığı yapmak15
- cumhurbaşkanlığı yolunda kaç chp'li telef olacak11
- anın görüntüsü15
- mahmud abbas9
- iyi giyinen kadınlar16
- akp için 3 kelime yakıştır11
- fay hattına kazıp kontrollü kırmak34
- yobazlar ve gericilerdeki pakistan hayranlığı25
- kedi besleyen kızların ortak özellikleri16
- kisinin 17 yasina verecegi ogut15
- allah ı niçin göremiyoruz9
- kasko fiyatları8
- erdoğan ikinci atatürk'tür11
- filistini destekleyen yahudi delege11
- pakistan ve hindistan denze düşse kimi kurtarırsın17
- yola saçılan içkileri talan eden izmirliler12
- karınız istese sözlüğü bırakır mısınız15
- espressolab24
- erdoğan sonrası hükümet34
- her çarşamba 20 lik çıtır için aynı otele gitmek12
- gulmekicinyaratilmis13
- aykolik'in akbilini doldurmak11
- aykolik masklavi buluşması8
- galatasaray lı olmanın çok masraflı olması27
- bantla bantla da nereye kadar12
- okunan kitabı anlatamamak9
- asya'nın en iyi 100 üniversitesinin 4'ü türkiye de20
- en uzun bekletilmiş erkek10
- akpli arkadaşınızı banyoda yıkar mısınız8
- yolda namaz kılan davarlar16
- deprem oldu19
- aykolik yetkili olsun kampanyası23
- 4 hak mezhep9
- aşağılık insanlar11
- sırrı süreyya önder28
- fotokopici bi erkek39
- kendisinden ayrılan kadını rahatsız eden erkek15
- 27 nisan 2025 eyüpspor galatasaray maçı28
- aknaz beyaz peynir11
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye20
- papa francis'in serveti9
- yazarların ölüme en çok yaklaştıkları an16
- zina çoğalınca deprem olur10

entry'ler (54)
ilk bölümü itibariyle "bu muydu yani?" dedirtti.
birinci bölümün özeti: zengin erkek avcısı 3 kadın, bol keseden zenginlik, hayatı sikilen bir doktor, bol keseden mercedes, fok balığı konuşmaları, biraz daha zenginlik, aşırı makyaj, birbirinden bağımsız kurgular, konu bulamamışlık, son bir kez daha zenginlik ve kapanış.
birinci bölümün özeti: zengin erkek avcısı 3 kadın, bol keseden zenginlik, hayatı sikilen bir doktor, bol keseden mercedes, fok balığı konuşmaları, biraz daha zenginlik, aşırı makyaj, birbirinden bağımsız kurgular, konu bulamamışlık, son bir kez daha zenginlik ve kapanış.
henüz yeni olmama rağmen fark ettiğim tespittir. açıklıyorum:
öncelikle belirteyim, genelleme yapmıyorum ama genel anlam kullanıyorum. bir başlık altında çat çat isim ifşa etmek bana yakışmayacağı için genel kullandım.
mesela bir erkek yazar, bir dişi hakkında olduk olmadık entryler yazıyor. inceden yürüyor veya bildiğin sağlam adımlarla yürüyor. yanlış anlaşılmasın gözümüz yok ama dikkat çekiyor sözlük içerisinde. genelde popüler bayan yazarlar üzerinden bu diyaloglar dönünce de tabi açılan başlıklar prim yapıyor. şimdi "sanane" diyecek olanlara peşin peşin söyleyeyim, hiç de banane filan değil. zaten amacınız dikkat çekmek olmasa özel mesaj denen bir şey var, oradan işinizi görürsünüz.
yani kadın/erkek farketmeksizin bu tip başlıklar açanın amacı kesinlikle ilgi arsızlığıdır. kızmayın.
her neyse bu tip başlıkların altında er kişi playboy ilan ediliyor. ismi geçen bayan yazar ya da kankileri tarafından "ya deme öyle ama" modunda yaklaşılıyor ama bir bakmışsın ki birbirlerini takip ediyorlar filan.
ay ne cici.
sözlük içerisinde cool takılıp entellektüel başlıklarda takılan sözlük kadınları da maşallah bu başlıkları görünce kendilerinden geçiyorlar. hoşlarına gidiyor belli ki.
rahatsız olsan takip etmezsin dimi ama. kikiki diyerek ufaktan göz atmalar, cilveleşmeler gözden kaçmıyor.
not: arsiz kardeşim iyi yapıyorsun valla. merak etme ilgisiz gibi davransalar da sana tapıyorlar.
öncelikle belirteyim, genelleme yapmıyorum ama genel anlam kullanıyorum. bir başlık altında çat çat isim ifşa etmek bana yakışmayacağı için genel kullandım.
mesela bir erkek yazar, bir dişi hakkında olduk olmadık entryler yazıyor. inceden yürüyor veya bildiğin sağlam adımlarla yürüyor. yanlış anlaşılmasın gözümüz yok ama dikkat çekiyor sözlük içerisinde. genelde popüler bayan yazarlar üzerinden bu diyaloglar dönünce de tabi açılan başlıklar prim yapıyor. şimdi "sanane" diyecek olanlara peşin peşin söyleyeyim, hiç de banane filan değil. zaten amacınız dikkat çekmek olmasa özel mesaj denen bir şey var, oradan işinizi görürsünüz.
yani kadın/erkek farketmeksizin bu tip başlıklar açanın amacı kesinlikle ilgi arsızlığıdır. kızmayın.
her neyse bu tip başlıkların altında er kişi playboy ilan ediliyor. ismi geçen bayan yazar ya da kankileri tarafından "ya deme öyle ama" modunda yaklaşılıyor ama bir bakmışsın ki birbirlerini takip ediyorlar filan.
ay ne cici.
sözlük içerisinde cool takılıp entellektüel başlıklarda takılan sözlük kadınları da maşallah bu başlıkları görünce kendilerinden geçiyorlar. hoşlarına gidiyor belli ki.
rahatsız olsan takip etmezsin dimi ama. kikiki diyerek ufaktan göz atmalar, cilveleşmeler gözden kaçmıyor.
not: arsiz kardeşim iyi yapıyorsun valla. merak etme ilgisiz gibi davransalar da sana tapıyorlar.
maç yapmayı anca playstation'da becerebilen bebeleri kaile almayacak erkektir.
ılık diyenleri ılıtır ılıtır içer.
ılık diyenleri ılıtır ılıtır içer.
adana içi olası bir organizsyonda ya allah diyerek orta saha olarak katılabilirim.
yazmak değil, yapmak günah.
tabi nikahlı karın değilse.
tabi nikahlı karın değilse.
yadırganmamalı.
instagram'da yüzlerce filtre ile kendini kapatıyor, gelinlik giydiği gün de binlerce liralık makyajlarla kapatacak yüzünü.
instagram'da yüzlerce filtre ile kendini kapatıyor, gelinlik giydiği gün de binlerce liralık makyajlarla kapatacak yüzünü.
görsel
zall de şu sıralar bitcoin'e sarmış belli ki.
ismail bekle hacı, ben doğru zamanda sana bilgi ulaştıracağım.
zall de şu sıralar bitcoin'e sarmış belli ki.
ismail bekle hacı, ben doğru zamanda sana bilgi ulaştıracağım.
neyi başardığı için verdikleri anlaşılamayan burs türüne sahip olduğunu iddia eden yazar.
ed: açıklama için teşekkürler. o zaman haydi sana iş bulalım ne diyeyim :)
ed: açıklama için teşekkürler. o zaman haydi sana iş bulalım ne diyeyim :)
uzun uzun okumanıza gerek yok.
sonlarında tek bir yerde doğru konuşmuş: "şimdi sıra sende" yazmış.
zaten sırayla herkese yürüyor. bir tek orası doğru, yazının tamamını okumanıza gerek yok.
sonlarında tek bir yerde doğru konuşmuş: "şimdi sıra sende" yazmış.
zaten sırayla herkese yürüyor. bir tek orası doğru, yazının tamamını okumanıza gerek yok.
neden kedi seven erkeklere olumsuz anlamlar yüklenir ki?
bir canlıyı sevmenin neresi kötü olabilir ki. üstelik ufak tefek, sana muhtaç, senin sayende hayatta kalması daha muhtemel bir canlı o.
bir canlıyı sevmenin neresi kötü olabilir ki. üstelik ufak tefek, sana muhtaç, senin sayende hayatta kalması daha muhtemel bir canlı o.
bir kadının kendi namusuna sahip çıkamayacağını düşünen gerzeklerin, kendince geliştirdiği yöntemler bütünüdür.
özellikle doğu bölgelerinde daha sıklıkla görülür.
özellikle doğu bölgelerinde daha sıklıkla görülür.
beşeren insan değildir.
sobelenmek gibi kullanılabilecek, uludağ sözlük içi zall'e yakalanma durumudur.
(bkz: başlık parsellemek)
(bkz: başlık parsellemek)
zengin bebelerin torbacısı gibi bir sıfata sahip beşiktaş futbolcusu.
o da seni nihayetinde sevebilir.
söylemeden öğrenemezsin.
söylemeden öğrenemezsin.
iyi gelen bir eylemdir. insanın kendi iç sesini dinlemesi kadar doğal ne olabilir?
"üretmek" olurdu. en azından insanlığa faydamız dokunurdu sürekli gelişirdik.
tabi bunu üremek olarak algılayacak beyinler de var malesef.
tabi bunu üremek olarak algılayacak beyinler de var malesef.
bak açıklayayım, otur dinle:
bu tarz hareketli koreografiler aylarca süren emekler sonucu hazırlanır.
öyle 3-5 günde veya 1-2 haftada rahatça çıkartılabilecek olsaydı bjk veya fb taraftar grupları da yaparlardı.
zaman, özveri, tecrübe ve zeka gerektirdiği için sayılı taraftar grupları yapabiliyor.
geri kalanlar anca bağırıyorlar, bununla övünüyorlar. şu kadar desibel böğürdük rekor kırdık oley gibi.
herneyse,
son 2 senedir düşüşte olan galatasaray için, geçen seneki bursaspor maçında taraftarların açtığı "ayağa kalk" pankartı oldukça ilgi çekmişti ve slogan haline gelmişti. zaten bu koreografinin hazırlanmaya başlanması da aylar öncesine dayanıyor.
anlatılmak istenen mesaj ise; gs yorulmuş ve diz çökmüş iken ayağa kalk tezahüratlarıyla tekrardan ayağa kalkıyor ve yumruğunu kaldırıyor. ben burdayım artık demek istercesine. zaten zirvede olduğumuz için bu pankart uygun bulunuyor. yani bunu anlamayacak bir şey yok aslında. zor değil. çok az beyin kullansanız çözeceksiniz de o da çıkmıyor işte.
o az bir beyni biraz bu olayı çözmek için kullansanız, bu tarz koreografileri sizin takımlar da hazırlayabilir.
bu tarz hareketli koreografiler aylarca süren emekler sonucu hazırlanır.
öyle 3-5 günde veya 1-2 haftada rahatça çıkartılabilecek olsaydı bjk veya fb taraftar grupları da yaparlardı.
zaman, özveri, tecrübe ve zeka gerektirdiği için sayılı taraftar grupları yapabiliyor.
geri kalanlar anca bağırıyorlar, bununla övünüyorlar. şu kadar desibel böğürdük rekor kırdık oley gibi.
herneyse,
son 2 senedir düşüşte olan galatasaray için, geçen seneki bursaspor maçında taraftarların açtığı "ayağa kalk" pankartı oldukça ilgi çekmişti ve slogan haline gelmişti. zaten bu koreografinin hazırlanmaya başlanması da aylar öncesine dayanıyor.
anlatılmak istenen mesaj ise; gs yorulmuş ve diz çökmüş iken ayağa kalk tezahüratlarıyla tekrardan ayağa kalkıyor ve yumruğunu kaldırıyor. ben burdayım artık demek istercesine. zaten zirvede olduğumuz için bu pankart uygun bulunuyor. yani bunu anlamayacak bir şey yok aslında. zor değil. çok az beyin kullansanız çözeceksiniz de o da çıkmıyor işte.
o az bir beyni biraz bu olayı çözmek için kullansanız, bu tarz koreografileri sizin takımlar da hazırlayabilir.