bugün
P
prates6 yıl önce
sözlük yazarlarının ruh halini anlatan görsel
(img:#1273008)
P
prates6 yıl önce
en sevimli çocukları olan halk
Sarışın iskandinavlar, hafif kavruk tenli latin halklar, çekik gözlü asyalılar ve biz türkler.
P
prates6 yıl önce
sözlük yazarlarının izlediği en efsane kadro
(img:#2006017) 2004-2005 Real Madrid tabiki. Onları izlerken adamlar futbolu öyle rahat ve klas oynuyorlardı çok büyük efsane kadro eski maçları açıp açıp izlerim hala müthiş.
P
prates6 yıl önce
arsenal fc
2000 yılı uefa kupası finalinde eline alan, ingiltere'nin köklü futbol kulübü. bir londra takımı.
P
prates6 yıl önce
chelsea
londra'da bir mahalle.
P
prates6 yıl önce
içmedeyiz uludağ sözlük
şüphesiz ki `yemekteyiz uludağ sözlük`'ün içme versiyonu.
P
prates6 yıl önce
an itibariyle sözlük yazarları
(bkz: Oteki Gündem keyf)
P
prates6 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
P
prates6 yıl önce
en iyi dizi replikleri
mecnun: adın ne senin? benjamin: benjamin. ama ben de diyebilirsin. mecnun: hayatta kendimden başkasına ben dememişim ben.
P
prates6 yıl önce
çocukken isteyipte sahip olamadığın oyuncak
(img:#1921892) Çocukken buna sahip olabilseydim benim açımdan durum şuan farklı olabilirdi. Çocukken de Hayal kuruyordum şimdi de.. Hayırlısı olsun.
P
prates6 yıl önce
ahmet kaya
türkiye'nin gelmiş geçmiş en güzel şiir okuyan sanatçısı. yusuf hayaloglu, ahmet arif ve attila ilhan şiirlerini daha bir güzelleştirir okuyunca. değeri - diğer tüm gerçek sanatçılar gibi- bilinmedi. çok sevdiği ülkesinden uzakta, sevmediği bir şehir… devamını gör
P
prates6 yıl önce
hayalini kurduğun kadın
Alessandra Ambrosia (img:#1919483) Hayaller paris gerçekler Suriye.
P
prates6 yıl önce
barış pınarı harekatı
Kahraman ordumuzun, şanlı mehmetçiğimizin fıratın doğusuna yapacağı harekatın resmi ismi. Rabbim ayaklarına taş değdirmesin. Gök tanrının evlatları mazlumun namusu, huzur ve refahı için yeniden görev başında Allah'ım sen yeryüzündeki adaletinin … devamını gör
P
prates6 yıl önce
dost düşman belli
Barış pınarı harekatına karşı çıkanlar hiç yanılmadı. (img:#1917883)
P
prates6 yıl önce
dost düşman belli
Barış pınarı harekatına karşı çıkanlar hiç yanılmadı. (img:#1917883)
P
prates6 yıl önce
trafikte sigara içenlere ceza uygulaması
bugün bursa da başlayan uygulama. reis ne demişti: " Bakıyorum aracı kullanan sigara içiyor. Bazen ben de işaret ediyorum, ayıptır diyorum. Yazılı kayda girmek suretiyle, şoför de içemeyecek, arkada oturanlar da sigara içemeyecek. Şimdi bunun üze… devamını gör
P
prates6 yıl önce
sigara
(bkz)captain black(/bkz) sigara demeyin alınır
P
prates6 yıl önce
gecenin dörtlüğü
hayat kısa diyor film bir şaire aşık olmalı bir de daktilo almalı sonra belki çay içeriz şansımız varsa yağmur da yağar damlalara huzur yüklemece oynarız benim damlam seninkini alnından öper güzel şeyler olur belki. sen gel bence. (bkz:l… devamını gör
P
prates6 yıl önce
dünyanın en güzel bayrağı
(bkz:beyaz bayrak)
P
prates6 yıl önce
mutluluk
elde ettiğinizi istemeniz.
P
prates6 yıl önce
sakalın en çok yakıştığı ünlüler
ahmet kaya'dır.
P
prates6 yıl önce
atatürk
(bkz:mustafa kemal atatürk)
P
prates7 yıl önce
geceye güzel kadın resmi at
Valla Meral Zeren abla gençliğinde cok güzelmiş. (img:#1874491)
P
prates7 yıl önce
mort olanlar
© copyright 2005 - 2026