bugün
- resmine 31 çektim de yattım3
- silver ile evlenecek erkek41
- rica etsem beni linçler misiniz14
- ellerim bos gonlum hos29
- ohooo biri gider biri gelir sayıları o kadar çokki12
- ruhun bir bedenden diğerine geçmesi5
- enayimiknatisi ile kavga etmek10
- bik bik nedir niye bu kadar sevilesidir9
- sürü zekası7
- ne mutlu türküm diyene3
- avukat sevgili8
- mesajla verilmiş en büyük ayarlar7
- sokakta dayak atılan kadın görsen karışır mısın6
- imparatorice olmak ister miydiniz7
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak9
- sözlükte yapılacak en büyük hata4
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın3
- bir kızdan kibarca nasıl domalmş fotoğrafı istenir9
- yazarların şu an dinlediği şarkılar5
- teomancalmasur5
- ktç'nin iki ay çalyak yemesi olayı9
- sözlükteki en kaliteli nesil10
- sözlüğün toplam zekası6
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası21
- sözlükte tartışma kaybetmeme taktikleri5
- silik yemek5
- fenerbahçe nin transferi kapaması18
- katatespizartmasi16
- arkadaşlar gammaz çetesi kuruyorum9
- morkstar6
- can yok olmaz sadece biçim değiştirir2
- tarihin üç kırılma noktası2
- psikopatlar neden klasik müzik sever7
- tuzlu kahve dizisi7
- parayla saadet olması18
- ortama girince herkesin susması11
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı30
- bilim ve din üzerine düşünceler3
- korkunçlu cinli roman yazmak5
- üzdüğüm herkesten özür dilerim3
- technical debt3
- evli adamın sözlükte ne işi var8
- motordan düşmek6
- sözlük yazarlarının kombinleri12
- sarhoş olmak3
- sözlük yazarlarının bıyıkları3
- sarapci koala61
- düşmüş melekler aynı anda tüm dünyayı işitebiliyor7
- özel mesaj ifşası5
- amedspor19
entry'ler (24)
kışkırtıcı başlık an itibarıyle yaktım bitane...
yıllar geçsede;
birbirinize ilk günkü gibi özen gösterin.
birbirinize ilk günkü gibi özen gösterin.
bu romanın yazarının kemikleri sızlıyordur.çünkü dizisi yerli dallas oldu.
çaylaklık olayının başladığı ve 2.nesil yazar alımına başlamış olan yeni ve gelişmekte olan sözlük.
maç kaybedildiği zaman takım kaptanı,antrenör ve futbolcularının klasik cümlesidir.
döllenmemiş yumurtaların dışarı atılması olayı.
pkk ya katılma nedenleri;
tc okullarında okumuş ve belki de askerlik yapmış olan gençlere vatan ve bayrak sevgisini aşılayamamak.
tc okullarında okumuş ve belki de askerlik yapmış olan gençlere vatan ve bayrak sevgisini aşılayamamak.
"ey peygamber, eşlerine, kızlarına ve mü'minlerin kadınlarına dış elbiselerinden (cilbablarından) üstlerine giymelerini söyle; onların (özgür ve iffetli) tanınması ve eziyet görmemeleri için en uygun olan budur. allah, çok bağışlayandır, çok esirgeyendir."ahzab suresi 59.ayet
"mü'min kadınlara da söyle: "gözlerini (harama çevirmekten) kaçındırsınlar ve ırzlarını korusunlar; süslerini açığa vurmasınlar, ancak kendiliğinden görüneni hariç. baş örtülerini, yakalarının üstünü (kapatacak şekilde) koysunlar. süslerini, kendi kocalarından ya da babalarından ya da oğullarından ya da kocalarının oğullarından ya da kendi kardeşlerinden ya da kardeşlerinin oğullarından ya da kız kardeşlerinin oğullarından ya da kendi kadınlarından ya da sağ ellerinin altında bulunanlardan ya da kadına ihtiyacı olmayan (arzusuz veya iktidarsız) hizmetçilerden ya da kadınların henüz mahrem yerlerini tanımayan çocuklardan başkasına göstermesinler. gizledikleri süsleri bilinsin diye ayaklarını yere vurmasınlar. hep birlikte allah'a tevbe edin ey mü'minler, umulur ki felah bulursunuz."nur suresi 31.ayet
hakkında ayet olan bir konuda bilen bilmeyen konuşuyor.
"mü'min kadınlara da söyle: "gözlerini (harama çevirmekten) kaçındırsınlar ve ırzlarını korusunlar; süslerini açığa vurmasınlar, ancak kendiliğinden görüneni hariç. baş örtülerini, yakalarının üstünü (kapatacak şekilde) koysunlar. süslerini, kendi kocalarından ya da babalarından ya da oğullarından ya da kocalarının oğullarından ya da kendi kardeşlerinden ya da kardeşlerinin oğullarından ya da kız kardeşlerinin oğullarından ya da kendi kadınlarından ya da sağ ellerinin altında bulunanlardan ya da kadına ihtiyacı olmayan (arzusuz veya iktidarsız) hizmetçilerden ya da kadınların henüz mahrem yerlerini tanımayan çocuklardan başkasına göstermesinler. gizledikleri süsleri bilinsin diye ayaklarını yere vurmasınlar. hep birlikte allah'a tevbe edin ey mü'minler, umulur ki felah bulursunuz."nur suresi 31.ayet
hakkında ayet olan bir konuda bilen bilmeyen konuşuyor.
pkk'lıların saklandığı bir mağara duvarında yazılı olduğu rivayet edilen bordo bereliler le ilgili yazı:
bir asker sizi gördüğü zaman durmadan ateş ediyorsa
bilinki o bir acemidir.
eğer sizi gördüğü zaman ateş ediyor saklandiğiniz zaman duruyorsa
o bir komandodur.
kacin ve caninizi kurtarin.
eğer sizi gördüğü zaman ortadan kaybolmussa ve etraf sessizse
bilinki.
o bir bordo berelidir.
ve
merak etmeyin o sizi mutlaka bulur.
bir asker sizi gördüğü zaman durmadan ateş ediyorsa
bilinki o bir acemidir.
eğer sizi gördüğü zaman ateş ediyor saklandiğiniz zaman duruyorsa
o bir komandodur.
kacin ve caninizi kurtarin.
eğer sizi gördüğü zaman ortadan kaybolmussa ve etraf sessizse
bilinki.
o bir bordo berelidir.
ve
merak etmeyin o sizi mutlaka bulur.
pkk'yı ve apo'yu gördükten sonra o ve arkadaşlarının yaptıkları ne kadar masum kalıyor bunların yaptıklarının yanında.onları asanlar'dan yaşayanlar varsa bunun hesabını vicdanlarına verebiliyorlar mı acaba.30.000.kişinin katilini imralı'da beslerken.
eğer bu ülkede bir diğer bayan oturduğunda düşük bel kotunun içinden g-stringi görünüyorsa ve istemedende olsa o görüntüyü seyretmek zorunda kalıyorsam.diğer bir bayanın da saçının telinden tırnağının ucuna kadar hiçbiryerini bana göstermeme hakkı vardır.giydiği kıyafetin rengi önemli değil çalıkuşu adlı dönem dizisinde aydan şener (yeşilini,alını,çiçeklisini ,böceklisini)giymişti ama neydi çarşaf yine çarşaftır.asla giymeyeceğim dış kıyafettir.ama giyene saygım vardır.temel hak ve özgürlükler kapsamında ele alınması gerektiğini düşünmekteyim.
"biraz kilo mu verdin sen ? zayıflamış görünüyorsun..."
hadi "hepimiz ermeniyiz hepimiz hrantız "diyenler sıra "hepimiz mehmetçiğiz" deme günüdür.
dtp milletvekili sebahat tuncel'in açıklaması kardeşlerime terörist diyemem;
alttaki yazıda bir şehit kardeşinin duygularıdır;
sen kardeşlerine terörist diyemediğin için ben kardeşime şehit diyorum ve ölünceye kadar senin kardeşlerin yüzünden öyle anacağım.
alttaki yazıda bir şehit kardeşinin duygularıdır;
sen kardeşlerine terörist diyemediğin için ben kardeşime şehit diyorum ve ölünceye kadar senin kardeşlerin yüzünden öyle anacağım.
bu şekilde borcunu ömür billah kapatamayacak bankaların çok sevdiği müşteri tipi!
kıymeti bizden çok yabancılar tarafından bilinmiş onlar tarafından daha çok ziyaret edilen onu anlatmak için ingilizce siteler kurulmuş bir sufi allah adamı.
"ölümümüzden sonra mezarımızı yerde aramayınız!
bizim mezarımız âriflerin gönüllerindedir" mevlana celaleddin rumi
"ölümümüzden sonra mezarımızı yerde aramayınız!
bizim mezarımız âriflerin gönüllerindedir" mevlana celaleddin rumi
aslan burcu kadınlarının genellikle saçları aslan yelesi gibi olur.bir ortama girdiklerinde ilginin sürekli üzerlerinde olmasını isterler.liderlik vasıfları yüksektir.biraz kibirli oldukları söylenebilir.
çok zeki olduğundan karşısındakilerin salaklıklarına dayanamıyan program yapımcı ve sunucusu.