bugün
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı13
- tekne turu6
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası32
- sözlük kızlarının kendilerini güvenilir sanması8
- 24 tane fake hesabı olan yazar7
- bir erkeğin aşko demesi5
- hoşlanılan kızı türkü bardan çıkarken görmek4
- instagram'da herkesin çok mutlu olması3
- bir yazarı entrylerine göre yargılamak19
- sözlükteki herkesin 2 hesap kullanması7
- kova dolunayı2
- hangi yazar hangi başlığa ait5
- biraz şımardım6
- gammazlar neden hiç çaylak olmuyor8
- çağımızın hastalığı8
- nickten isim tahmini yapmak72
- aykirikadin3
- sevgilinizin sözlükte yazar olması6
- nervio hamferdi8
- diamond bosphorus26
- göbeklitepe ve insanlık tarihinin yeniden yazılışı2
- bu kadar feyk barındıran yerde ben kalamam3
- acıyo diyen kız4
- sözlükteki linç kültürü2
- insanlar nasıl arkadaş ediniyor10
- gammaz çetesi7
- cajun corner2
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri10
- ioçk'nın müziği6
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum20
- siyasal islamcı siyasal alevici ittifakı2
- hayattan zevk alamamak17
- sapık olduğu için çaylak olan insan5
- kalabalıklar içinde yalnız olmak12
- seri gizli artı oy veren melek15
- yakisikli babam gibi asik oldum anam gibi2
- cem dizdar2
- sözlük yazarlarının yaptığı yemekler2
- true'nin utanmadan gammazlara laf söylemesi3
- ilah6
- yan ma leley yan ma leyyo3
- anın görüntüsü17
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj10
- hikayeyi devam ettir25
- sersem herif3
- ferrasini satan yazar2
- yazın dışarı çıkmanın zorluğu6
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler16
- arkadaşlar feyk misi ni z2
- arkadaşlar hoşçakalın4
entry'ler (66)
Akabinde dakka başı çişe kalkmayı getektiren hadise. Arkadaş uyutmuyor namussuz.
Son yıllarda kendini iyiden iyiye hissettiren gerçeklik. insanlar artık o kadar kötü olmaya başladılar ki bugün başımıza acaba ne gelecek diye düşünmeden edemiyoruz. Hergün haberlerde şantaj, hırsızlık, şehit haberleri, korku ve göz yaşı. Herkesin içindeki iyilik duygusu günden güne azalıyor.
Bir nesli üniversiteye sokmak için söylenen en afilli yalan. Bunu söyleyen ibneyi bir bulsam sonu kötü. Mesele aslında girince başlıyor.
burak aksakın çok iyi şeyler çıkarttığı söylenen bölüm. Arada bir takip ediyorum. Lütfen sözlük yazarlarımızdan biri ne olduğunu söylesin bu kadar iyi herkesin dilinde şu an.
ben bunların iyisine rastlamadım daha. işleri güçleri öğrenciye eziyet bir bok öğrettikleride yok zaten. Tanım:yavşak sürüsü.
bugünlerde yaşadığım durum. Her şey üst üste geliyor. Bir sürü ders var. Her hocadan bir tehdit. Dersler anlaşılmıyor. Çok dertliyim sözlük.
Hannahın güzelliği ve seksiliğiyle kazanacağı versus. Rita çok bayıcı Lumensa fazla güzel olmamasına rağmen Dexe uygun bir çiftti.
Şu sıralar star tv de olan hadisedir. Atın fiziğinden girdi ıslanır gibi oldu yani. Eski filmleri de aklına gelmiş olabilir.
Pp çekip Facebook'a yükleyebilir.
Mustafa Kemaliyle, Atillasıyla, ,Fatihiyle ve daha niceleriyle bize gururdan öte Türk olduğumuz için şükürler olsun dedirtirler. Tarih boyunca esaret altında yaşamayan bağımsızlığı için savaşan asil bir millet olduğumuz için gurur duyarız.
türkçe dir amk cidden estetik bizim dilimiz ister kabul et ister etme.
Bugün rast geldiğim sikimsonik kafa. Arkadaş bu ne angutluk. ÖSS de kaç binsin diye sorarsın okey de OKS nedir arkadaş.
Aykut Kocaman adlı zarar ziyan herifin Fenerbahçe'ye attığı son kazık. Adamı izlerken çıldırmamak elde değil.
siktir çekilesi bir laf. Bunların alayı paraya değer veriyor.
Sahte ve oyunbaz olduklarını konuşmalarından jest ve mimiklerinden belli eden dış işleri bakanına sahip şeytani devlet.
Son bölümde Vogel ölürken sarıldığında sinir ve üzüntü karışık garip bir yüz ifadesini art arda vererek iyi bir oyunculuk sergileyen üstad.
Bitmesine yakın hüzünlendiren başyapıt. Breaking Bad harcadı son sezon kötü gibi lafla baydı artık. Her zamanki Dexter işte ilk bölümler sıkıcı son bölümler gerilim ve heyecan dolu. Masaya yatırmıyor artık ama adam da 8 sezon da gelişme kaydetti sürekli öldürecek hali yok ya.
Lan bir bekle karşındaki alo desin ama yok illa konuşacak beyefendi. Tanım: Savcı Turgut'un döktürdüğü dizi.
Bir yolunu bulup yabancı cıbırlardan birini iyi kötü demeden düşürüp hayatının en mantıklı kararlarından birini almış olan ender Türk erkeği.
bilmediğim yoldur. Bu yolları öğrenip uygulamam gereken bir kaç şerefsiz var ama daha mantıklı fikirler göremedik.