bugün

sevdiği entry'ler

ing bank

vadesiz hesap actim, acarken de eft havale ucreti yok dendi. ertesi gun denedim baktim ucretli hepsi. gunluk belli bir limitin altinda baska bankamatikten para cekme olayi da 3 kez ucretsizdi. o da ucretli. e be ina kodumlarim niye yalancisiniz bu kadar?

yer bursa organize sanayi subesi. ziraat bankasi yani. abv.

masaya murat 124 anahtarı koymak

Bu zamanda oldukca "cool" bir harekettir.

ocak neden yaz ayı değil

çünkü eşşeğin sikinden ötürü olarak cevaplanarak geçilecek soru cümlesidir.

şanlıurfa akçakale de şehitlerimiz

Şerefsiz köpekler. Adamlar zaten sinsi sinsi atıyorlar sağdan soldan. Bunları engellemek lazım. Yoksa bunlar fırsat kollayacaklar. Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun.

sözlük yazarlarının fakirlik seviyeleri

Cebimde beş lira vardı dedim dolmuşa bineyim gideyim. Bir baktım düşmüş aaa dedim nasıl oldu bu ve gene bir baktım cebim delikmiş. Hay Allah.*

dinlenilen şarkının en vurucu kısmı

Aşan bilir karlı dağın ardını
Çeken bilir ayrılığın derdini
Bülbül kaca aldın gülün nargını
Gül alıp satmanın zamanı değil

Mustafa yıldızdoğan.

canlı yakalanan ypg'liler

itin doğurdukları işte böyle hizaya geleceksiniz hizaya. Şerefsiz Pe.evenkler. sıkın kafasına fare döllerinin orada mehmedim. Süper bir video izledim şu anda. Allah mehmetçiklerimi korusun.

geçiyor mu içince

ergen sorusu. bir ara yarım şişe bomonti içen her ergen soruyordu bunu mal mal.

tam sevişirken ben yapamayacağım deyip giden erkek

duygusal bir tiptir. erkek demeye dilim varmıyor. kızlar arasında da ibne diye adı çıkar.

kızlar neden sigaraya başlar

genelde bekaretini kaybettikten ve erkek de bunları tekmeledikten sonra başlarlar.

en sevdigi renk mor olan

onuncu nesil yazar. sanırım kadın. iyi yazmalar.

mnvny

(bkz: #42245254) ağlattınız kızı ibneler. siz üzülmeyin hanımefendi bunlar hep böyle.

hiçbir kızın ilki olamamak

ne kadar iyi sevişirseniz sevişin her zaman yatakta aklına ilk sevgilisinin geleceğini bilmeniz gerekendir.

neşet ertaş ın bir türlü şarkıya girememesi

af edersiniz ama biraz yeteneksiz olmasından kaynaklanandır. yine de olsun biz onu her haliyle sevdik.

gece gece gelen ıslak vajina elleme isteği

gecenin bu saatinde gelmiş ve bir türlü gitmek bilmeyen istektir. hava da yağmurlu. şimdi yatağımda dolgun memeli bir kadın olacaktı da memelerine ve vajinasına sarılıp ısınacaktım. 15ine de daha çok var. ne yapsam dedemin kefen parasını bozdurup karıya mı gitsem yarın?
© copyright 2005 - 2026