bugün
- zina yapanları en az 4 kişi görmeli17
- ekşi sözlük23
- 2 nisan 2023 fenerbahçe beşiktaş maçı22
- ecevit'in lise mezunu olması20
- iftarda tıka basa yeyip fakirin halinden anlamak16
- sahurdayız uludağ sözlük35
- sadettin tantan11
- 22 mart 2023 cb adayları imza kampanyası23
- chp uzaya çıkmamıza engel oluyor23
- hadi herkes uyumaya8
- israil'deki protestoların arkasında abd var15
- ben uyuyorum sözlük bir şey diyor musun10
- camiler siyaset yapma yeri değildir14
- doğu perinçek15
- muharrem ince40
- hz muhammed10
- kılıçdarla mı inceyle mi kavgaya gidilir sorunsalı9
- konyalı olmak9
- erdoğan'ın diploması yok29
- katil civciv8
- israil de başlayan gezi olayları23
- evli çiftlerin birbirlerine geri zekalı deme eşiği13
- sabah çorba içmek8
- kızların herkesi beni sikmek istiyor sendromu15
- anın görüntüsü25
- bütün eski akplilerin muharrem inceci olması11
- tayyibe merve çakar18
- hdp gelsin yeter ki rte gitsin10
- 4 saatlik uykunun bir insana yettiği gerçeği8
- boğazı düğümleyen film'ya da dizi sahnesi11
- en büyük sanatçısı fazıl say olan ülkede yaşamak11
- sol frameyi canlandırıyoruz kampanyası8
- allah çelişkili kitap gönderir mi13
- hatay yeni devlet hastanesi temelinin kaldırılması15
- 27 mart 2023 kemal kılıçdaroğlu'nun sana söz klibi10
- chp lilere büyük müjde demokratik özerklik geliyor19
- fatih erbakan'ın ilginç açıklaması26
- yazarların özel bir sempati beslediği şehir22
- üstteki yazarla ne yapmak isterdin18
- uludağ sözlük olarak erdoğanı destekleyelim78
- kızların hoşlanma belirtileri27
- adam kazandı diyerek konuyu kapatan tip11
- 20138
- kafir yazarlar11
- sözlük yazarlarının aylık telefon faturaları8
- en güçlü müslüman ülke11
- sözlük erkekleri toplatılsın kampanyası9
- sinan oğan50
- bir baltaya sap olamadim11
- akp'nin kızılelma sı vs chp'nin çeşme açılışı19

entry'ler (81)
efes ekstra kızı.
durakta dolmuş bekliyosundur.bi yandan geç kalmış dolmuşa küfürler sıralarken bir yandan da akşam için planlar yapmaktasındır. "arkadaşları çağırayım da kafaları bi güzel çekelim."
düşüncesi hakimken tek dert ettiğin "acaba ne içsem"dir.bi anda gözünüze yaşlı bi kadın ilişir.herkesin gözünden kaçmak istemişcesine bi köşeye sinmiş bir teyze.elindeki siyah torbanın içinde bişey saklamaktadır.biraz dikkatli bakınca torbada kuru bir ekmek sakladığı anlaşılmaktadır.
duraktaki herkesi tek tek keser teyze.kimsenin kendisine bakmadığını anladığı anda kuru ekmeği torbasından cıkarıp bir ısırık alır ve torbaya geri saklar, duraktaki insanlara bakarak.hatta ısırık aldıktan sonra ona baktığınızı anladığında ağzındaki lokmayı bile çiğnemeyi bırakmaktadır.
bu teyzemiz karnını doyurmak için kuru ekmek yemekten utanmaktadır.sense küçücük şeyleri bile boşuna kendine dert etmekten...
düşüncesi hakimken tek dert ettiğin "acaba ne içsem"dir.bi anda gözünüze yaşlı bi kadın ilişir.herkesin gözünden kaçmak istemişcesine bi köşeye sinmiş bir teyze.elindeki siyah torbanın içinde bişey saklamaktadır.biraz dikkatli bakınca torbada kuru bir ekmek sakladığı anlaşılmaktadır.
duraktaki herkesi tek tek keser teyze.kimsenin kendisine bakmadığını anladığı anda kuru ekmeği torbasından cıkarıp bir ısırık alır ve torbaya geri saklar, duraktaki insanlara bakarak.hatta ısırık aldıktan sonra ona baktığınızı anladığında ağzındaki lokmayı bile çiğnemeyi bırakmaktadır.
bu teyzemiz karnını doyurmak için kuru ekmek yemekten utanmaktadır.sense küçücük şeyleri bile boşuna kendine dert etmekten...
takım isimleri alınmıyor sanırsam.ama şehir isimleri kapış kapış.benden demesi.ben mal gibi kendi ad-soyadımı aldım.çok pişmanım.
http://www.facebook.com/username
eneeee http://www.facebook.com/istanbul boşta
http://www.facebook.com/username
eneeee http://www.facebook.com/istanbul boşta
size böyle hitap eden kişi eğer karşı cinsten ise, olayın fuck buddy mevzusuna dönme ihtimali yükselir yükselir ve bir bakmışsınız fuck boddy olmuşsunuzdur.
gece rüyanıza girmesini istiyorsanız tek başınıza izleyin.ve kendinizi olaya dahil edin.
Hollywood çakması olması koşuluyla vizyona girmesini 4 gözle beklediğim bir aşk filmi.girmezse sözlükçü bir kaç arkadaş ile amatör versiyonunu ben çekerim.
geçtiğimiz sene umuttepe kampüsünün içine devasa büyüklükte açılan cafelerden sonra ana kantinlerin artık boş olduğu üniversitedir.
ayrıca artık umuttepe kampüsünün görünüşü bir şey benzemeye başladı.sene başında her yeri toprak olan kampüs, baharda çimlerin ekilmesiyle yemyeşile büründü.ahh biraz da ağaç olsa...
ayrıca artık umuttepe kampüsünün görünüşü bir şey benzemeye başladı.sene başında her yeri toprak olan kampüs, baharda çimlerin ekilmesiyle yemyeşile büründü.ahh biraz da ağaç olsa...
kampüste yürürken aşağıya bakınca bulutları görürsünüz. o derece tepe.
inip-çıkması en fazla 2 dakikanızı alır fakat yine de izmit'în en kalabalık caddesidir.
kampüs içi ulaşım kolaylığı sağlamak amacıyla konulan çok sayıda bisiklet 2 günde hurda olmuştur. manzaraya dalıp kaza yapıyor tabi gençler.
yükset ücretli yurt statüsündeki devlet yurdu. odalar 4 kişilik olup doğa manzarası mevcuttur.
"sözlüğü seviyorum ve sözlük için entryler hazırladım."
turkishmusic.org'daki hulusi
(bkz: seni kiniyorum ve sana laflar hazirladim)
turkishmusic.org'daki hulusi
(bkz: seni kiniyorum ve sana laflar hazirladim)
oyun kurucuyu değiştirmek gerekir. (bkz: oral sex)
emekli bir kurmay albayımız vardı. yani adam biraz daha sabretse general olacak. fakat emekli etmişler adamı işte.o kadar büyük rütbesi olmasına rağmen sınıfta şamata eksik olmaz, hatta diğer derslerde yapamadığı gırgırı onun dersinde yapardı sınıf. sınavlarda da kitap eksik olmazdı ortalıkta. yani askeriyede sert, okullarda da yumoşla yıkanmış gibi yumuşacık oluyor bu adamlar.
sesi izmir'den de duyulmuştur.o derece şiddetlidir. sanırım tüm ülkeyi etkiledi. kesintiden sonra tekrar gelince ankara'daki su borularının patlaması gibi, tüm fiber optik kablolar pörtleyecek diye ödüm bokuma karıştı.