bugün
- meal kuran değildir21
- kendini anlatamamak5
- uçan spagetti canavarının kutsal kitabı3
- beni tanıdılar siz kaçın3
- kız arkadaş kiralamak8
- kadın yazarların daha çok beğeni alması3
- libidonuz yükselince ne yapıyorsunuz3
- obsession film2
- danimarka da askerlik süresinin 11 aya çıkarılması4
- iremga11
- acil iş fikri lazım arkadaşlar16
- kocasını döven kadın3
- son harfi uzatarak yazmak3
- murphy kanunları2
- uygulamadan market siparişi vermek3
- birinin size söylediği en kırıcı şey nedir6
- neden bu kadar sıkıcısınız lan2
- artuklu ünv tespih tasarımı ve imalatı bölümü3
- afrika nasıl kalkınabilir15
- bir dakikada yapılacak güzel yemekler4
- pos bozuk ibanıma at diyen esnaf2
- seri gizli artı oy veren melek4
- maliye baskını yemiş esnaf çaresizliği2
- had bildirmek7
- bayan kelimesi neden rahatsız edici27
- kadınların acımasız olması2
- sigarayı bırakmak4
- 8 ayda 20 nin üzerinde teklif alan erkek4
- gammazların korkutma taktiği2
- gitarın sesinin bağlamadan yumuşak olması3
- arkadaşlar bakar mısınız9
- çocuk2
- bulgaristan6
- japonların yalnızlığı sevmesi2
- arkadaşlar sizce nasıl olmuş3
- imamoğlu'nun tutukluluğunun 100 günü16
- sözlüğün en hamarat kızı2
- romanya'dan türkiye'ye gitmek2
- hak mezheplerin hak olduğunu kim söylüyor3
- aylık 437 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- enel hak6
- kutunun içine girmiş memelerini elleten japon kız2
- bennu gerede4
- arkadaşlar hesabımı silesim var ya4
- mohamed salah ghaly2
- honda civic5
- bankamatikler yanında bekleyen dilenci2
- akp'nin türkiye'ye verdiği zararın kalıcı olması7
- falkland yasası2
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle19
entry'ler (22)
Akli dengesi yerinde olmayan bir insana göre diğer herkes deli sadece kendisi akıllıdır.
Bu durumda kim karar verecek buna diye düşünmekteyim.
Bu durumda kim karar verecek buna diye düşünmekteyim.
Kendisinin bukalemun gibi rengi değişmektedir. Bir bölümde bembeyaz ten bir bölümde buğday tenli olabiliyor.
freud'un psikanalitik gelişim kuramı nın kişilik gelişimi üzerinde sosyal çevrenin etkisini yok sayarak oluşturulduğu fikriyle yola cıkan eric ericson psiko-sosyal kişilik gelişim kuramını ortaya atar..
ericson'a göre 11-17 yaş dönemlerinde sorulan ben kimim sorusunun akabinde edinilen kimlik statülerinden birisi de moratoryum kimliktir..
moratoryum kimlik özelliği taşıyan bireylerde kimlik arayışını askıya almak, kimlik sorununa ara vermek, dengesiz aile ilişkileri kurmak gibi eğilimler gözlemlenebilir
ericson'a göre 11-17 yaş dönemlerinde sorulan ben kimim sorusunun akabinde edinilen kimlik statülerinden birisi de moratoryum kimliktir..
moratoryum kimlik özelliği taşıyan bireylerde kimlik arayışını askıya almak, kimlik sorununa ara vermek, dengesiz aile ilişkileri kurmak gibi eğilimler gözlemlenebilir
quentin tarantino'nun yaptığı absürdlüğün dik alasıyla ve inanılmaz bir sinematografik dehayla dalga geçtiği türün filmlerine verilen isim
Öncelikle hangi Ahlak, kime göre neye göre ahlak? Benim bilmediğim biyerlerde yazılı evrensel ahlak kuralları mı var acaba.
Ahlak dediğin şeyin allahla bağını kuran kafa yapısını inceleyip bunun üzerine düşünmek gerekir aslında. Sen hayatın boyunca kendine ve topluma göre doğru, düzgün, dürüst, "iyi" yaşa ama birileri çıkıp sen allaha inanmıyosun diye seni ahlaksız ilan etsin.
Yakında dünyadaki bütün hırsızlık işlerini, bütün tecavüzleri bütün dalavereleri de ateistler mi yapıyor dicek bu kafa yapısındaki insanlar.
Ahlak dediğin şeyin allahla bağını kuran kafa yapısını inceleyip bunun üzerine düşünmek gerekir aslında. Sen hayatın boyunca kendine ve topluma göre doğru, düzgün, dürüst, "iyi" yaşa ama birileri çıkıp sen allaha inanmıyosun diye seni ahlaksız ilan etsin.
Yakında dünyadaki bütün hırsızlık işlerini, bütün tecavüzleri bütün dalavereleri de ateistler mi yapıyor dicek bu kafa yapısındaki insanlar.
Zeki Demirkubuz'un Yazgı filminde bi kısmını kullandığı Albert Camus'un kitabı.
- dünyada mutlu yaşamak için,ruhumuzun bazı yönlerini felce uğratmak gerekiyor.
- en boş geçen günler kişinin gülmediği günlerdir.
Buyurmuş kendileri.
- en boş geçen günler kişinin gülmediği günlerdir.
Buyurmuş kendileri.
tütünlerini şarapla harmanladıkları rivayet edilir. Bir de ucuz sigara içmenin en kolay kendini avutma sebebidir.
- ne içiyon ya bunu hiç görmedim
- valla winston gibi ya ama 3 lira
- ne içiyon ya bunu hiç görmedim
- valla winston gibi ya ama 3 lira
internetten dizi izlerken senkronun kayması. Altyazıyı okuyup akılda tutup sonradan gelen görüntüyle kafada birleştirmeye çalışmak.
Çabuk tüketilen başka bir şarkıcı. herhangi bir şarkıcı. Şarkıcı.
Gerçekten kutsal bir bilgi kaynağı. şuana kadar arayıpta bulamadığım hiçbirşey olmadı.
Sevgilinin boynuna kafanı yasladğında aldığın koku, sevgiliyi öperken aldığın koku, sevgilinin saçlarının kokusu.
Başıma bişey gelmeyecekse deli olduğunu düşündüğüm kişi. hatta biyerde okumuştum kendisi raporluymuş.
Tüketim kültürünü eleştiren, tüketim kültürüne kurban olmuş filmdir. Beğene beğene izleye izleye tükettiler güzelim filmi.
"Peki ama bir lokomotif bunu yapabilir mi bakalım" kitabının yazarı.
Arayan kişinin ne söyleyeceğini veya ne isteyeceğini tahmin ettiğin zamanlarda yapılabilen eylemdir.
Bilboardlarda vs. yeni star logosunun önündeki sırıtan oyunculardan dolayı hoşlaşmadığım yeni logo. Hadi iffet filan tamam da Behzat Amirimi koymasalarmış o allı morlu logonun önüne keşke.
dünyanın en kötü duygusu, dünyanın en kötü duygusudur. (bkz: tanım)
Mesela otobüse veya minibüse binersin, tam sen bindiğinde genç biri ayağa kalkar sende yok yea siz oturun gerek yok filan dersin, adam ben inicem der ve gerçekten iner. sende sana yer vermek için kalktığını zanneder rezil olursun.
Mesela otobüse veya minibüse binersin, tam sen bindiğinde genç biri ayağa kalkar sende yok yea siz oturun gerek yok filan dersin, adam ben inicem der ve gerçekten iner. sende sana yer vermek için kalktığını zanneder rezil olursun.
Egoist erkektir. Kendiyle övünmek için karısını kullanır. Neresinden bakarsan bak maldır.
Muhteşem yüzyıldaki Hürreme acaip benzeyen şarkıcı. O nasıl bir ağızdır o nasıl bir yıllardır Türkiye'de olup aksanını düzeltememektir.