bugün

sevdiği entry'ler

zengin sözlük

Son zamanda yazarlığım olan birkaç sözlükte gezinirken tesadüf ettiğim sözlük. 7 yıldır en bilindik yerlerde yazarım ve dikkatimi ne çekti biliyor musunuz? Bu sözlük muadili sözlüklerden şu yönüyle ayrılıyor: "yazarlarına değer veren sözlük".

Yazarlar Sözlükleri var eden bulunmaz nimetlerdendir. Yolları bahtları açık olsun. Zengin sözlüğün arayüzü basit olan sitesi aşağıda efendim umarım çizgilerini bozmazlar.

http://zenginsozluk.com

okuduğunuz bölümün ingilizce adı

International trade and logistisc.

bir adaya düşseniz yanınıza alacağınız 3 kişi

3 kişiye bedel bir kişi.

uzak mesafe ilişkisi

Çetrefillidir, fedakarlık gerektirir, söz konusu yoğun duygularsa karşılığı hiçbir duygu ile bir tutulamayacak kadar güzeldir. Telefon ile daha sık vakit geçirmeniz anlamına gelir.

Dürüstlük ve sadakatten hiç bahsetmiyorum çünkü uzak yakın fark etmez bir ilişkinin temel taşlarıdır bunlar.

nasıl hissediyorsun

Çok uzaklarda gözüm yok, 2 gün kaçıp gitsem bir deniz kenarına iyi olacakmışım gibi.

yeni tanışılan bir kızda dikkat edilen ilk yer

Tırnakları. Bir kadının tırnakları kirliyse/çok uzunsa içim ısınmaz bir daha o kişiye. Arkadaşlık edemem muhtemelen.

rakı balık şalgam üçlüsü

Rakı ve şalgam kadar birbirine yakışabilecek nadir ikililer vardır. ben bu üçlüde balık denen gıdayı çıkarıp yerine humus eklemek istiyorum.

endoskopi

Anestezi etkisi geçince size güzel bir boğaz tahrişi bırakan uygulamadır.

kadınların söylediği yalanlar

Genelleme yapmak gibi olacak biraz ama "kısıtlanmaya gelemem".
Bunu söyleyip ilişkinin ilk haftasında herkesi silip engelleyen, kendini eve kapatan kadınlar aynı kadınlar.

kadınlara çekici gelen erkek meslekleri

Evden iş yürütebilecekleri her türlü meslek.

bağırarak konuşan insan

Kendini ifade etmekte zorluk çekiyordur, kalabalık veya gürültülü bir ortamdadır, işitme kaybı vardır ses tonunu ayarlayamıyordur vs.

burçlarla ilgili tespitler

Kova burcunun siniri, öfkesi saman alevidir. Kin bile barındırmazlar içlerinde. Sinirliyken elleşmeyin yeter!
© copyright 2005 - 2026