bugün
- erdoğan'ın diploması yok24
- aykoliği tek yumrukla bayıltmak9
- sahurda ne yenmeli29
- fatsa da altın siyanür havuzunun taşması10
- ychp'nin 2018 de perinçek için imza toplaması10
- iftar çadırı kuyruğunda bekleyen ateist14
- muharrem ince63
- gurbetçiler oy kullanmasın diyen gerzek kemalikler18
- antep lahmacun vs urfa lahmacun9
- ben allahın elçisiyim9
- yavuz ağıralioğlu31
- kendi kendimin kedisiyim'in efsane güzelliği21
- 1 kg kıyma 280 tl19
- hakaret edene verilebilecek en iyi cevap25
- bodrum vs marmaris12
- ekşi sözlük ten uludağ sözlük'e göçen yakışıklılar8
- uludağsözlük iftar buluşması8
- 23 yaşında evlenmek19
- artık en tepe değerimiz türklük olmalıdır10
- gökhan zan11
- togg12
- elin oğlu diplomana değil yaptığın pilava bakar19
- anın görüntüsü11
- nesli tükenmiş leziz hayvanlar8
- ramazan dolayısıyla kapalıyız9
- lubunya 0219
- ekonomi iyi diyenlere13
- dalin kullanan sözlük erkeği19
- mısır'ın tr ile normalleşme için şartları15
- deprem9
- sahurdayız uludağ sözlük25
- habakkuk15
- maarem'in sadece 27 bin imza toplaması16
- oruçlular görmesin11
- camide gusül abdesti almak8
- 2023 ramazan ının ilk dayağı14
- müslüman olan hiçbir ülkenin gelişmemiş olması23
- gelecekte beklenen icadlar13
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız26
- gecenin şarkısı9
- annenin garip lafları18
- ben uyuyorum sözlük bir şey diyor musun9
- ramazan ayında içki içmek9
- olgun düşünme yaşının 27 den sonra başlaması9
- fenerliler bir baksın16
- kurduğumuz masada bize pusu kuruldu11
- kocası buruşuk gömlek giyen kadın10
- beşiktaş9
- olası millet ittifakı hükumetinin ömrü13
- ben bu yazıyı sana yazdım9

entry'ler (526)
ne kadar çok salak insan var bayram herkese bayram oruç tutana da tutmayana da bayram saçma sapan konuşmaya gerek yok.
son zamlardan sonra artık yapılamayacak eylemdir kendileri. en güzeli çocukken 2 birayla sarhoş olmaktı.
yüce honosun karşısında hep selenanın gölgesinde kalan ömrü kötülük peşinde koşmuş emekçi bir abimiz 1 geçti ama onunda işçi bayramı kutlu olsun.
iyi bayramlar kobralar.
orospuyla evlenen net pezevenktir. eski de olsa eşine orospu diyebilenin annesi de orospudur.
tek başına mutlu olabilen insan hakkında birşey söylemeye gerek yok. onun zaten kimseye ihtiyacı yoktur. kendisiyle arası çok iyidir. kendimle aram eskisi kadar iyi değil.
oralete inanıyorum ben.
derleeer derler sen o kayığa bindin ya vermesende verdi derler rip süleyman çakır.
hayat kendi ayakların üzerinde hangi yaşta duruyosan o yaşta başlar.
net bi boka yaramayacak erkektir. erkek adam kıskandırmaz yeri gelirse kıskanır ama kıskandırmak gibi saçma sapan hareketlerde bulunmaz.
düşünmeden artı bir düşünürsem artı üç beş dokuz olabilir.
eyvallah deyip geçebilmek kimseye bağımlı yada muhtaç değiliz.
Fifa 2000 ne oyundu bee.
Kardeşlerim bu soru bir erkeğin kendisine sorması gereken bir sorudur. Yakışıklı olmayabilirsin ama bakımlı ve öz güvenli olup olmamak senin tercihinde. Ne maymunların yanında manken gibi kızlar görmüşsünüzdür. ağız çok önemli öz güven çok önemli para da önemli bir sürü faktör var.
görsel
6 sene önce beni 2019 yılında aldatan hayatımı mahveden bir karakterin doğum gününde daha onu tanımıyorken yazmışım. 70 yaşında yaşamayı planladığım şeyleri 24 yaşında yaşadığım için teşekkürler.
6 sene önce beni 2019 yılında aldatan hayatımı mahveden bir karakterin doğum gününde daha onu tanımıyorken yazmışım. 70 yaşında yaşamayı planladığım şeyleri 24 yaşında yaşadığım için teşekkürler.
Gider uyurdum herhalde 1 saat 1 saattir.
Arkadaşlar spor vücudun enerjiyi atmasındaki en güzel yöntemlerden biri spor yapmaktır. Hem enerjinizi atarsınız hem de zihninizi boşaltırsınız. doğru bildiğinizi yapın kimseyi sallamayın çok da abartmayın yürüyen üçgen dilim peynir gibi görüntü de çok hoş durmuyor .
Kızlar güven ister her konuda sadakat ister belirli olgunluğa ulaştıklarında mantıkları aşklarının önüne geçer. Aşkları sevgiye dönerse bu aşamayı erkekler sıkıntısız atlatabilirse kadın erkekden daha çok bağlanmaya başlar. Sonrası iki tarafın karakterine bağlı arkadaşlar çok kasmayın kendiniz olun adam olun efendi olun lan.
Tutunamayanlar...
Evlenmek yeni bir hayat kurmak çok güzel bir şey ama devir çok kötü arkadaşlar emin olmadan evlenmeyin.