bugün
- nervionun merak ettiği yazar14
- merak edilen sözlük erkeği6
- en merak ettiğin ulu yazarı22
- kürtler 5 yıl icerisinde türkiye yi ele gecirirler13
- merak edilen erkeğin patates çıkması5
- bu sözlükte beni herkes tanır7
- profil fotoğrafı koymayan erkek4
- sözlük kızlarından hiç astronot çıkmaması8
- sinirli kadını sakinleştirmek13
- ciguli vs velvet7
- profiline bakılan yazara bildirim gelmesi3
- erkeklerin zeki kadın sevmemesi3
- yalnizca deli yalnizca sair21
- aile hekimine ilaç yazdırmak3
- nickinde k harfi olan yazara olan aşkım15
- atatürkün bilimden en uzak sözü4
- arkadaşlar bakar mısınız21
- yazarların en son kravat taktığı tarih3
- selamın aleyküm desem kaç kişi aleyküm selam der8
- katatespizartmasi17
- sünnetten akılda kalanlar5
- dikkatleri çeken sözlük kızı2
- yeni seçimde akp halka ne vaadedebilir sorunsalı11
- hapishanede yatmak karıyla yatmaya benzemez3
- anıtkabire gitmek vs hacca gitmek5
- kitap okurken ağlamak8
- ton balığını kim yiyor sorunsalı8
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak16
- kadın erkek ilişkisindeki en önemli şey3
- türkiye çağ atlarken chp ne yapıyordu3
- kitap okurken ağlayan erkek5
- özlem tekin5
- burak demirbilek5
- uzun ve ince sigara içmeye alışmak5
- hac davetinin iman edenlere değil insanlara olması2
- rüyada zehra güneş'e sarılmak5
- nervio21
- iran da 120 çocuğun öldüğü okul saldırısı7
- pkklı anaları3
- telefonun başında çaresiz beklediniz mi5
- hmm diye mesaj yazan türk kızı5
- evlenip boşanmış erkeklerin değerinin düşmesi9
- şeyh olup milleti söğüşleme işi2
- hayat pahalılığı2
- insan olmaya ceyrek kala7
- atatürk'ün sözleri bilimle çelişirse ne yaparsınız3
- üsküdar da martıya eziyet6
- mucize beklemeyen insan3
- ömer yıldırım3
- odyssey6
entry'ler (10)
(bkz: Old Boy) Seyrederken senaryosuna taptığınız, ohaaa dediğiniz, muhteşem ötesi film.
Öğrendiğinizde çok tuhaf oluyorsunuz, göğsünüz sıkışıyor ve birkaç ton ağırlıkla dolaşıyorsunuz. Kendinizi mi düşünseniz, sevdiklerinize nasıl söyleyeceğinizi mi, onların ne hale geleceğini mi bilemiyorsunuz. Herşey birbirine giriyor. Yapmak istedikleriniz ve yapamadıklarınız, aylaklıklarınız, koşturmalarınız. Herşey bir anda önemini kaybediyor. Ömrümü nasıl geçirdim, beni nasıl hatırlayacak, ne verdim ki ben bu dünyaya ne yaptım bunca yıl diyorsunuz. Sonra sevdiklerinizle gözgöze gelip söylemeye çalışıyorsunuz, nasıl söyleyeceğinizi planlamaya çalışsanız da boş, o an öyle olmuyor, donuyor herşey. Sonra teselli mi etmelisiniz, teselli mi edilmelisiniz çok karmaşıklaşıyor. Bir şey yokmuş gibi davranıyorsunuz, bakıyorsunuz bir süre sonra onlarda öyle davranıyor. Be heyhatt ben ölüyorum, üzülmeyin diye öyle davranıyorum ama kendinize gelin diye bağırasanız, kaçasınız geliyor. Ama manasız olduğunu da biliyorsunuz. Bir yandan hastalıkla mücadele, bir yandan alıngalaşan yapınızla, etrafınızla mücadele derken yoruluyorsunuz. Öncesinde atıp tuttuğunuz ölüm martavallarına bakıp gülümsüyorsunuz.
Esra Erol'a katlanarak yönetmenliğini Sibel Altaş'ın yaptığı programdır, kutsanası insan. Detay çekimlerde hayli başarılı. Kendisi evli mi bilmiyoruz ama evlenmek isterse işi çok kolaydır sanırım...
ispanyol Mr. Mom dizisinden uyarlanmış olan dizi. Fatmagülün Suçu Ne dizisi bitince reytingleri Ab'de tavan yaptı. 1 oldular.
Geniş Aile dizisinden ayrıldıktan sonra Mehmet Aslantuğ ve Özge Özberk ile birlikte "Canım Babam" dizisinde başrol oynamaya başlamıştır. Alev karakterini canlandırmaktadır.
1 bardak toz şeker ve 1 kilo fındığı toz haline getirip, karıştırın. Yatmadan önce yiyebildiğiniz kadar yiyin. Her gece bunu yaparsanız kilo almaya başladığınızı göreceksiniz.
Türkiye'nin ik cast ajansıdır. Sinematurk'e baktım, yapmadığı dizi kalmamış abi..
Odunun iyisi meşe, bilginin iyisi neşe. Meşeyi seçmek odunu seçmekten zor.
Uykunda melekler korusun seni. Her hücrem seni seviyor.
Bıyıklı - kedi için. Özellikle yavru iken çok komik, kafalarından büyük upuzun bıyıkları oluyor.