bugün
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle14
- sözlük yazarlarının tatlıları20
- kiraz cicegi kolonyasi33
- izlenilen ilk yabancı dizi10
- düşün ki o bunu okuyor5
- uludağ sözlük kızlarının güzel olması7
- bitiremediği yemeği paketleten erkek modeli3
- erdal özyağcıların küçük zamparalığı3
- şaban oğlu şaban filminde elması çalan kişi3
- uludağ sözlük erkeklerinin çok tipsiz olması5
- anal sex yapan kadın5
- türklerin paradan çok itibara önem vermesi4
- am frekansı4
- yeni 31 çekmiş erkek tatlılığı4
- kadın yazarların kavga etmesi11
- iş sözleşmesinde 5 yıl hamile kalamaz maddesi5
- anket türkiye de eyalet sistemine geçilsin mi2
- sözlükteki teyzeler defolsun lütfen15
- denize girmek6
- şoför nebahat filmindeki gececi neşet2
- sözlük kızlarının libidosu4
- sözlükçülerin müzik zevklerini anlatan şarkılar3
- şaban oğlu şaban filmindeki kadırgalı eşref2
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı8
- ayakları ters bir kadına alınabilecek hediye4
- fantastic four3
- uzun zamandır yapmadığınız şeyler15
- aydın da polise direnen garip kadın4
- bir ayet reddedince dinden çıkmak18
- askerde günde iki kere duş alan erkek12
- kuran da namazın olmaması21
- fakir büyümenin insanda yarattığı alışkanlıklar2
- sözlükte kavga olunca çok üzülmek5
- yıkamazlar beni3
- tek şarkı ile müzik zevkini anlat8
- sözlük yazarlarının şalgamları5
- her gün aynı yemeği bıkmadan yiyebilen insan9
- gösterip vermeyen kız4
- velvet37
- aylık 349 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
- nepal e gidip neden ben diye bağırmak3
- kavga eden iki kadına o an aşık olmak5
- anın görüntüsü12
- ulunun inci taneleri2
- bik bik'in mutfağına konuk olmak10
- ctrlx10
- sözlük kızlarıyla aşk yaşamak5
- doğalgaz yerine elektrik kullansak ne olur2
- katiller de ağlar filmindeki tuvalet3
- ilişki yapmanın imkansızlaşması4
entry'ler (20)
Cübbelinin modern terminolojiden yararlananı.
Görme engelli bir sözlük yazarı olarak yaşadığım sorundur.
Entry silmek ve düzenlemek için kullandığımız sistemin 3 noktanın üzerine mouse ile temas etme esnasında ekran okuyucular sıkıntı çıkardığından, tek başıma entry silip düzenleyememekteyim.
Böyle bir sözlüğün kodlanmasının ne denli zor ve meşakkatli olduğunun bilincindeyim.
Tasarımda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, sözlük yazarı arkadaşların entry düzenleme-silme işinde kullanabileceğimiz farklı bir uygulama ya da yol varsa mesaj kutumu yeşillendirmesini rica ediyorum.
Entry silmek ve düzenlemek için kullandığımız sistemin 3 noktanın üzerine mouse ile temas etme esnasında ekran okuyucular sıkıntı çıkardığından, tek başıma entry silip düzenleyememekteyim.
Böyle bir sözlüğün kodlanmasının ne denli zor ve meşakkatli olduğunun bilincindeyim.
Tasarımda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, sözlük yazarı arkadaşların entry düzenleme-silme işinde kullanabileceğimiz farklı bir uygulama ya da yol varsa mesaj kutumu yeşillendirmesini rica ediyorum.
4-5 kişinin aktif yazar olduğu, bu kişilerin birbirinden kaliteli entrylerle bezediği katılım bekleyen sözlük.
At, Avrat, Silah
Bu başlık altına yazıp açık hedef olmasalar bari.
Köy yerinde sırf yemek niyetiyle katılanları daha boldur, hatta yedikten sonra masasına servis edilen ekmekleri poşetleyip götüren muadilleri de bulunmaktadır.
Hiçbir ana akım sosyal medya hesabı olmayan biri olarak dahil olduğum durum.
Bir zamanlar vardı, kapattım hepsini efendiler. instadaki kezbanlar bezdirdi beni. Facebooktaki insan görünümlü şeyler, Twitterin birbirinden gereksiz (siyaset!) bilimcileri bezdirdi.
Bir zamanlar vardı, kapattım hepsini efendiler. instadaki kezbanlar bezdirdi beni. Facebooktaki insan görünümlü şeyler, Twitterin birbirinden gereksiz (siyaset!) bilimcileri bezdirdi.
Sözlüğün adı abaza olsa sırıtmaz yani o denli.
Kentsel dönüşümün aslında çok ta işe yaramadığının, böyle bir fikrin laz mütahitler elince heder edildiğinin de bir nevi göstergesi olan açıklama.
Kadının herhangi bir sosyal konumu ve değeri yoktur, seviyesiz ve küfürbazdırlar, oruç tutmayanları dövmeyi marifet sayıp, kalabalık bir karşıt güruh görünce kaçacak delik arayar çoğu.
Atatürke hakaret artık orada da hoş karşılanmamaya başlandı. Fanatikler artık Selefi Sözlük ya da Darülhikme Sözlük falan kurup takılabilirler.
Fetönün operatör hesaplarından biridir. Özellikle 17 Aralık hükumetle restleşme süreci sonrası bu tarz Atatürkçü görünümlü operasyonel hesaplar iyice arttı. Allah sonumuzu hayretsin.
Seçim yatırımı olduğunu bildiğimiz halde gururlandırmıştır.
Küçücük olmasına rağmen, flash belleklerin takılabiliyor olması, Bluetooth özelliği ve radyosuyla 2000li yılların müzikçalarlarının evrim geçirmiş hali denilebilir.
iyisi iyidir.
iyisi iyidir.
Ucuzundan bir modeline sahip olduğum, 2 ayda bir 3 gün açılamayan bilgisayar.
Bendekinde fan sesi yok allahtan.
Bendekinde fan sesi yok allahtan.
Artık ailemizin birer ferdi haline gelmiş bu insanlar ya la!
Ben mesela; tunçla birlikte büyüdüm.
Bi döneme kadar rol modelim mesuttu vs vs.
Ama tabi büyüdük, bizim için eskiden ifade ettiği duygular hala geçerli değil.
Ben mesela; tunçla birlikte büyüdüm.
Bi döneme kadar rol modelim mesuttu vs vs.
Ama tabi büyüdük, bizim için eskiden ifade ettiği duygular hala geçerli değil.
Güzel eserleri olan atatürkçü solcu ozan.
En sevdiğim eseri: (bkz: ben bir ırmak sen de deniz)
En sevdiğim eseri: (bkz: ben bir ırmak sen de deniz)
Zaten başkan yardımcısı uzun süre önce halka sokağa çıkın çağrısı yapmış olduğundan sürpriz bir gelişme değil.
Öte yandan batı destekli olması muhtemel, zira Mugabe son zamanlarda bölgede emelleri olan bazı ülkeler için ayak bağı olmaya başladı.
30 yıldan uzun bir süredir ülkeyi demir yumrukla yöneten, 90'ı geçkin yaşına rağmen kıçını o koltuktan kaldırmaya bir türlü yanaşmayan bu adama had bildirecekler zaar.
Öte yandan batı destekli olması muhtemel, zira Mugabe son zamanlarda bölgede emelleri olan bazı ülkeler için ayak bağı olmaya başladı.
30 yıldan uzun bir süredir ülkeyi demir yumrukla yöneten, 90'ı geçkin yaşına rağmen kıçını o koltuktan kaldırmaya bir türlü yanaşmayan bu adama had bildirecekler zaar.
Ortamı çok sakindir, saat başına 1 entry düşmektedir.