bugün

entry'ler (85)

ricardo andrade quaresma bernardo

samet aybaba'nın seve seve oynatacağı topçudur.

ilişki bitince dinlenen ilk şarkı

feveran - zaman olmaz mı.

https://www.youtube.com/watch?v=lWuS13jA5ic

grup seks yapmadan ölmek

boşa yaşanmış bir hayatın son bulmasıdır.

entryleri okumadan bir başlığa yazmak

çıraklıktan kurtulmak için girilen entrylere örnektir, çaylaklık eylemidir.

balkondan aşağıya bakıldığında bakılan şeyler

birinci kat balkonunda göğüslerdir efenim.

yazarların evlerindeki vazgeçilmezleri

yatağımın üzerindeki galatasaray yastıkları ve baş ucumdaki galatasaray posteri.

başlıkları alt alta okumak

okumaya değer bir şeyler aramaktır. sözlüğe girince yaptığım ilk icraattır, günde en aşağı 2 kere yapılır.

avonculuk yaparak zengin olma hayali

"üniversiteye geline her ay 100 tl kenara atsam 4 yıl sonunda motoru aldım" abi diyen erkeğin kız versiyonunun hayali.

elveda elizabeth

düğünlerde erkeklerin sevişerek dans ediyor olmalarının ana kaynağıdır.

sadece bana mı oluyor hissi

boşaldıktan sonra yataktaki kızdan nefret etme hissi.

çocukluğun muhteşem hayal gücü

evin kapısından çıktığında ,kapıdan çıkmadan önce yapılan bir dua ile, kapıda lamborghinilerin sıralı olabileceğine inanmaktır, özlenir. Zira 20'li yaşlarda körelir.

seks için en uygun gün

Her yılın eylül ayının 3. salı gününü çarşambaya bağlayan gece. - Birleşmiş Milletler Kurucu Antlaşması Madde 28 a bendi.

sevgiliyle uyumak

horlamadığı sürece yaşanabilecek en güzel olaylar arasında yer alan şeydir. şeydir çünkü tarifsizdir.

ay a çıkan türk kızlarının ilk sözü

snne be slk .s.s

inşaattan kuma atlayan efsanevi nesil

ayaklarımın doğuştan sorunluymuş sonradan ameliyatla ben bebekken düzeltmişler, ama hep bir telkinle amanla falan büyüdük. bundan dolayıdır ki ayaklarıma bir şey olur korkusuyla yapamadığım olaydır. çoğu zaman bu çocukluğumda dalga mevzusu oldu. iyi zamanlardı. mutluyum, sağlıklıyım.

necmettin erbakan

söylentilere göre dünyanın gördüğü en zeki 10 isimden biri. canım türkiyeminde gördüğüğ en zeki insanlardan. bakın akıllı demiyorum ikisi farklı şeyler.

kadınların araba kullanması

intihar sebebi. yeminle vallaa bak. bir kadınların araba kullanmasına deli oluyorum. iki bunun bir ikincisi yok.

futbol tarihine geçmiş unutulmaz sözler

" look at the tabela, samtaymzz vat ken ay du ? " - El imparator Grande Fatih Terim.

hastası olunan sözler

" seninim hayatım " sevgilisinden, ogretilmiscagresizlik'e.

sözlük yazarlarının hayalleri

sevdiğim kızla iyi bir hayat geçirip emekli olduktan sonra bir sahil kasabasında muhtemelen yakın 2 arkadaşımla okey masasında 101 oynarken kalpten gitmek.
© copyright 2005 - 2026