bugün

sevdiği entry'ler

rodonit

Eski mi, benden eski var mi burada be. Ben de kimseyi tanımıyorum. Jansmsms.

Evet

düşün ki o bunu okuyor

Sözlükte meme kalmadı kanka. Sen erkek bacağıyla idare et. Puahajsksk.

Evet

anın görüntüsü

görsel

Dua edin ...

Sevgiler.

Evet

asgari ücretin 22 bin 104 lira olması

Çok şey konuşulur da, konuşulmuyor.

Allah ıslah etsin.

Evet

yıllar sonra sözlüğe geri dönmek

görsel
Buraya bu gulusumu atmayi ozlemisim yillar gecsede tema disinda insanlarin yasida buyumustur sanirim diyecegim ama basliklar cok degismemis.

nikimyirmikarakterli

orjinal 20 santimdir efenim, şüphesi olana ispatı kolaydır zira.

nikimyirmikarakterli

her gun baska birini ozleyen ikinma tarafindan bugun de bu ozlenmis.

muge anli ya cik, sak diye buluyor kayiplari. biz tanimiyoruz dinozorlari.

kuresel ikinma

nesildaşımdır, severimki onu ben. hoş yazardır, klavyesi kuvvetlidir, derin manalı entarileri ile göze çarpmaktadır. sağ olsun var olsun.

23 aralık 2024 uludağ sözlük twitter rezaleti

Ben sözlüğün Twitter hesabını hiç anlamadım zaten… sözlüğün çöktüğü bir dönem vardı malum, lan sözlük kapandı mı açılacak mı ne olacak insan bi twit atar herhalde diye düşünüp baktım ama yok komik video falan paylaşılıyordu o sıra. Garip bi hesap.

trafik sigortası

Kasko ile araba sigortası nasıl aynı olabiliyor anlamadım. Fena düdüklüyorlar bizi.

trafik sigortası

4 yıl önce üzerime kayıtlı olan arabayla kaza yaptım (önümde kasis var diye yavaşlamıştım, arkamdaki takip mesafesini ayarlayamamış, arkadan vurdu) sigorta bu yüzden bana fazla çıktı, ondan ötürü arabamı babama devrettim ama şimdi arabayı yeniden üzerime alacağım. Bakalım ne kadar sigorta çıkacak, 15 bin TL bütçem var.

Araba kullanmaktan soğudum zaten artık, yatacak otoparkta.

trafik sigortası

Hayatımda ilk defa kaskodan pahalı trafik sigortası yaptırdım. Yüzde 50 hasarsızlık indirimim var, 13 yaşındaki arabaya en ucuz teklif 7400 lira çıktı. Kaskoyu 7050 liraya kasım 30’da yeni yaptırmıştım.

Taksiti de kaldırmışlar. Sadece 2 taksit, hiç yapmayanlar da var.

Abi buna ne denir şimdi? Eskiden trafik sigortası 300 liraydı kasko 2000. Memlekete bak. Bari kasko yaptırana zorunlu olmasın bu.

saç kesiminin 500tl olması

En son 6 ay önce kestirmiştim, 300 lira ödemiştim zaten uzatmaya karar verdiğim için artık kuaföre bu yüzden gitmeyeceğim.

Kaş alımı da 100 liraydı. Sarı alt tonlu olduğum için bıyıklarım yok o yüzden hiç aldırmadım ama o da kaş alımıyla aynı paralelde ilerliyordur herhalde.
Kaşlarımı da kaç aydır evde, cımbızla şekillendiriyorum.

Kafalarına göre fiyat arttırıyorlar, mecbur kalmadıkça randevu almıyorum

saç kesiminin 500tl olması

mahalle arası belki en dandik yer bile saç kesimini 500 yapmış şok içinde kaldım, mecbur bunu da kendim yapmayı öğrenicem puu.

ben gidiyom amına koduklarım

Usulca gitmek varken, milleti ayağa kaldırma tatavasıdır.

sözlük yazarlarının itirafları

Uzun bir aradan sonra doğu macerası biten bir yazar olarak diyorum ki, ulan ülke cidden bitmiş aq, okeye dönüyoruz. Sizler burada klavyaşörlük yaparken, Ankaranın batısından doğusunu savunurken veya ez cümle batıdan doğuya fetihlerinizi sanal medyada yaparken oralarda neler oluyo çoğunuz hìç bilemeyeceksiniz. Kin beslediğin(m)iz doğu insanının içinde postalınıza zeval gelmesin diyecek kadar sizi sahiplenen insanları mı koruyosunuz, yoksa burdan linç ettiğiniz bu insanları da içerisine soktuğunuz bütün bu "vatan hainlerinden" batıyı mı koruyosunuz bilmem. Lakin şu bir gerçekki birileri "öl" diyor ölüyoruz, ölüyorlar; birileri "öldür" diyor öldürüyorlar, öldürüyoruz. Gündem değiştirme materyali bildiğin işte. Biz ölünce siz kinleniyonuz ey vatancılar, biz öldürünce onlar kinleniyor vesselam. Bildiğin belgesel formatı. Düşünemiyoruz ne yazık ki 6 hazirandan evvel niye bukadar bombaya ses edilmedi, niye analarını skmedik bunların diye,,ama Bunlar dediklerimiz kim. Onu bile bilmiyoruz ki, Malazgirti fetheden Alpaslanın kürt askerlerinin torunlarındanmı bahsediyoruz, Selahaddin Eyyubiden mi bahsediyoruz yoksa apo piçinden mi. Bunu bile ayiramayacak bir millete çiviyle vatan sevgisini aşılasan ne olur. Dur hemen yazayım, ben bir Çerkesim. Laf edilmesin sonra. Velhasılı askerlerin tayinleri 15 gün oldu belli olalı, polisler beklemede tayinlerini. Süresi dolan survivoru kazandı saymalı bence, orası şu dakkadan sonra sınırda güvenliğin olmadığı; metrekaresinden saatte 10 pkk/pyd/ypg linin geçebildiği bir yer durumunda olduğundan kalanları Rabbim korusun. Sizde işte izmirde ankarada istanbulda vatanı kurtarın yada oralardan kurun o hayali devletinizi. Topunuzu skiyim aq.

iyi geceler ibneler

Ait olunan gruba söylenebilecek bir veda cümlesi.

yazar nicklerinden akrostiş şiir yazmak

Nerde görsem bir umarsız canlı
içinde ararım deruni bir yara
Kapkara gecelerde soludum aşkı
inadına demir attım gölgesine sevdanın
Masmavi koyaklarda yaşadım içimdeki seni
Yer-gök buna yeminli şahidi
içimde kaldı son bakışın
Raks ederken gökteki yıldızlar
Melankolik ızdıraplardaki nefesimdin
içimdeki kanayan yara...
Kavrulurken hercümerc yarınlarım,
Aşkınaydı isyanım tüm nöbetlerde.
Revan oldu ruhum teninin izine,
Avuçlarım ararken ellerini...
Kaç yıldız söndürdüm hasretine,
Tan ağarırken kara gözlerinde.
Esirin olmuşken sarp kirpiklerine,
Raydan çıkan bir trendim usulca..
Lacivert kokan gecelerin çiçeğine
ilmik ilmik işledim ruhumu, habersizce...

sekizinci nesil

ben kacıncı nesilim yahu?

sekizinci nesil

yıldızlar takımı.
© copyright 2005 - 2026