bugün
M
mrlinux5 yıl önce
2021 ekonomik krizi
bir trolün totoşundan uydurduğu krizler yumağı. gerçekleşmeyecektir efendim.
M
mrlinux5 yıl önce
skoda favorit
türkiye' de genellikle orta-düşük gelir düzeyine hitap eden skoda'nın volkswagen' e satılmadan önce türkiye' de bol miktarlarda yollarda görülebilen arabası.din hocalarının yüzde doksanının araba markası. http://www.synlube.com/images/Skoda_Favori… devamını gör
M
mrlinux5 yıl önce
1 liralık doritos
(img:#2133140) Allah bereket versin. (bkz:akp döneminde gerçekleşmiştir )
M
mrlinux5 yıl önce
18 eylül 2019 akaryakıt zammı
zam değil. düzenlemedir o. zammı bir chp belediyesi yaparsa zam olur. "arap ajans"ı şey "anadolu ajansı" böyle yapıyor.
M
mrlinux5 yıl önce
25 haziran 2020 akaryakıt zammı
Uzun zamandır dolar ve brent petrol sabit olmasına rağmen, son 1 haftada üst üste gelen zamlar silsilesinin son noktası. Allah belanızı versin sizin. (img:#2046348)
M
mrlinux6 yıl önce
ups boobss
Puhahaha bu başlık niye silindi lan Bi baktım 30 silik entry var mahkeme kararı mı var noldu.
M
mrlinux6 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
M
mrlinux6 yıl önce
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
M
mrlinux6 yıl önce
M
mrlinux6 yıl önce
M
mrlinux6 yıl önce
biz ırkçı değiliz siz kürtsünüz
Dogru bir sozdur.
M
mrlinux6 yıl önce
evlenince o iş her gün oluyor mu
bir bekar olarak merak ettiğim sorunsal. bir arkadaşım var mahmut diye kendisi arkadaş çevresinde pek sevilmiyor. nedeni ise eşiyle yaptığı kirli çamaşırları bütün gevezeliğiyle ortaya dökmesi. kendisi 40 ına dayanmış hala şöyle böyle yapıyoruz diye … devamını gör
M
mrlinux7 yıl önce
31 mart 2019 yerel seçim sonuçları
Gelecek için reserved. 5 yıl sonra görüşürüz canlar.
M
mrlinux7 yıl önce
vin dieselin çiğ köfteci açması
Vin dieselin oyunculuktan umduğunu bulamayıp çiğ köfte işine girmesi durumudur. (img:#1794602)
M
mrlinux8 yıl önce
yazarların arabaları
bir von daniken kitabı değildir. onun için (bkz:tanrıların arabaları)
M
mrlinux8 yıl önce
yazarların arabaları
M
mrlinux8 yıl önce
yazarların arabaları
M
mrlinux8 yıl önce
alınması gereken makyaj malzemeleri
Loreal in cushion fondoteni lumi bilmemne indirimde alinmasi gerek. Cok guzelsin askim sen. Kalici degil ama cok dogal duruyor. Seviyorum. Ahanda gorseli. (img:#1518048) Indirimde 34 tl hatta 30 tl falan sanirim. Edit: pudra olarak en uygun fiyat… devamını gör
M
mrlinux8 yıl önce
nacar
bir saat markası.
M
mrlinux9 yıl önce
20 000 nci entry oldu veda ediyorum
Elveda.
M
mrlinux9 yıl önce
20 000 nci entry oldu veda ediyorum
Elveda.
M
mrlinux9 yıl önce
M
mrlinux9 yıl önce
ich bin binali
Başbakanlığını sürdürmesi için bir çok Binali severin referandumda hayır vereceği aşikardır. Çünkü ich bin binali diyoruz.
M
mrlinux9 yıl önce
evliliği eğlenceli kılan detaylar
(img:#1382962)
© copyright 2005 - 2026