bugün
- en uzun bekletilmiş erkek9
- yolda namaz kılan davarlar33
- deprem oldu19
- aykolik yetkili olsun kampanyası44
- 4 hak mezhep19
- aşağılık insanlar11
- espressolab15
- anın görüntüsü16
- fotokopici bi erkek39
- ali koç10
- kendisinden ayrılan kadını rahatsız eden erkek16
- kabataş yalanı17
- erdoğan sonrası hükümet21
- ezberden yasin okuyan sözlük erkeği9
- 27 nisan 2025 eyüpspor galatasaray maçı30
- aknaz beyaz peynir11
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye20
- erdoğan ikinci atatürk'tür13
- allah ı niçin göremiyoruz15
- papa francis'in serveti10
- kanal istanbul9
- yazarların ölüme en çok yaklaştıkları an17
- maymunlar evrimden sonra nasıl yeniden var oldular16
- zina çoğalınca deprem olur14
- ekrem imamoğlu45
- sırrı süreyya önder29
- bik bik'in mutfağına konuk olmak22
- ermeni soykırımı için özür dileyelim kampanyası10
- cuma gitmeyen erkeğe kadınların bakışı9
- nervio'nun evleneceği adam16
- kisinin 17 yasina verecegi ogut8
- allah'ın fazla acımasız olması10
- köpeğe dokunanlar değdiği kısmı 7 kez yıkamalıdır28
- 26 nisan 2025 gaziantep fk fenerbahçe maçı12
- fay hatlarını çimentoyla doldurursak deprem olmaz31
- true nun çaylak olması8
- aykolikin sözlüğe kattığı şeyler13
- ibb de 50 iski çalışanının adliyeye sevk edilmesi13
- uludağ sözlük soruşturması8
- düğünde ne giyeceğim derdi8

entry'ler (583)
mitcel fugain - une belle historie
bir tespit. Aynı zamanda sözlüğün kalitesinin de özetidir.
niyeyse sadece o değil tüm hayatımdakiler tarafından hiç bir zaman nickimden benim bu sözlükte yazar olabileceğimin düşünüleceği aklımdan geçmese de yanlışlıkla afişe edilebileceğimi düşünmüşümdür.
okumasın efendim belki 4 yıl önce çıkardığım entrynin şimdi tam zıddını savunuyorum.
okumasın efendim belki 4 yıl önce çıkardığım entrynin şimdi tam zıddını savunuyorum.
Ispartadaysanız mümkün.
birbirimize rastlamadan evvelki hayatımız Sahiden birbirimizi aramaktan başka bir şey değilmiş.
(bkz: sabahattin ali)
(bkz: sabahattin ali)
Umarım ruh eşimsindir ve evlenmek için evlenmemişizdir.
gün batımını seyrettiğin artık güneşle vedalaşma vaktinin geldiği hüzünlü, yerini akşama ve sonrasında geceye bırakacak bir ikindi vakti..
oysa bu kadar kısa sürmeseydi gece kadar uzun olsaydı. güneş batarkenki kızıllığın sonsuz gökyüzünde bıraktığı burukluğu, uçsuz bucaksız tepeleri izleseydik.
sen bir ikindi vaktiydin benim için bense zamanı gelince akşamı vakur bir şekilde selamlayacak siyahlar içindeki kadın..
oysa bu kadar kısa sürmeseydi gece kadar uzun olsaydı. güneş batarkenki kızıllığın sonsuz gökyüzünde bıraktığı burukluğu, uçsuz bucaksız tepeleri izleseydik.
sen bir ikindi vaktiydin benim için bense zamanı gelince akşamı vakur bir şekilde selamlayacak siyahlar içindeki kadın..
koç tabiki kendimden biliyorum.
kokoreç değil de farklı şekilde düzenlenirse katılabileceğim zirve.
kendi kararlarını kendi alabilme gücünü de elinde tutan kadındır aynı zamanda.
şu dünyanın tadını en çok ekonomik bağımsızlığımı kazandığımda, özgürce kararlar alırken tattım.
arkadaşlarımla veya yalnız kendi seyahat planlarımı yaparken, kendi aldığım aracı kullanırken, aldıklarımın fiyatının hesabını kendim dışında kimseye vermezken, kafam estiğinde istediğim yere istediğim gibi giderken..
ekonomik bağımsızlığınız olmadan özgürce davranamazsınız. kadınlarımız okusun, çalışsın, üretime katkı sağlasın ve hesaplarını yalnızca kendilerine versinler.
şu dünyanın tadını en çok ekonomik bağımsızlığımı kazandığımda, özgürce kararlar alırken tattım.
arkadaşlarımla veya yalnız kendi seyahat planlarımı yaparken, kendi aldığım aracı kullanırken, aldıklarımın fiyatının hesabını kendim dışında kimseye vermezken, kafam estiğinde istediğim yere istediğim gibi giderken..
ekonomik bağımsızlığınız olmadan özgürce davranamazsınız. kadınlarımız okusun, çalışsın, üretime katkı sağlasın ve hesaplarını yalnızca kendilerine versinler.
Doğum günü tebriği.
Doğum günü kutlama mesajlarına cevap veremediğim durum. kutlayanlara burdan ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Lütfen moderatörler bir el atın şuraya.
Ispartalı olarak kınadığım eylem.
Doğum günün kutlu olsun ali koç!! benim de Doğum günüm bence bunu kutlamalıyız eğer buraları okuyorsan bunu bir düşün.
Nasıl olmalı bilmem ama rahatsız etmiyorumdur umarım sizi tanışabilir miyiz olmaması gereken mesaj.
gün itibariyle doğum günü çocuğu olmama rağmen daha gerçekleşmemiş olan eylemdir.
edit: az önce gerçekleşti.*
edit: az önce gerçekleşti.*
güldürdü valla tipe gel.
Karşılıklı saygıyı yitirmek en önemli hata bu. Diğer problemler hep bundan türer. Birbirini anlayan, saygı duyan bir çift kolay kolay sorun yaşamaz.