bugün

sevdiği entry'ler

akın gürlek

kıymetli, sayın büyüğüm akın gürlek ağabey.

rabbim ayağına taş değdirmesin, davanda seni yalnız bırakmasın.

ellerinden öperim.

akın gürlek

sayın adalet bakanımız.

kıymetli ağabeyim. Rabbim ayağına taş değdirmesin.

akın gürlek

Son kemalist hoplatıcı. Nasıl da hoplatıyor.

akın gürlek

sen git de o halde baban gelsin, seni adam edememiş ama o belki adamdır.

hadi ikilesene oğlum, şamar oğlanı oldun hala doyamadın.

hadi ardını tuta tuta uza diye tekrar ettirme insana, çamur sıçramasın falan derken 3 paragraf yazı yazmak nedir? sosyal medyayı bu kadar ciddiye alma evladım,

he sinirleniyorsan da erkek gibi karşıma çık.

kancık gibi kaçıp kaçıp dönüp tekrar cevap verme, efendi gibi loserlığınla yıkıl karşımdan. ben kaçak cevaplarını takip etmek zorunda değilim.

sen değil ağababaların gelsin.

artık sana tek kelime etmeyeceğim, yanığınla kal.

akın gürlek

adamın yaptıklarından çok tuttuğu takımla ilgilenen salaklara tayyip reyiz az bile yapıyor vallaha. akın gürlek'e sırf galatasaraylı diye hasım olan, yarın gider fenerbahçe divan kurulu üyesi tayyip erdoğan'ın elini ayağını öper. ergenlik hezeyanlarına maruz kaldığımız tipler bunlar işte.

allah kimsenin aklını almasın.

ha, bana kalırsa adamın galatasaraylı ya da fenerbahçeli olması umurumda değil. bana ne lan bu adamın hangi takımı tuttuğundan? ben fanatik galatasaraylı olduğu halde fatih terim ve hakan şükür'e mehmet ağar ve feto mevzuları yüzünden gıcık olan bir babanın oğluyum, akın gürlek'i mi savunacağım? üstümüze çamur sıçramasın diye sustukça bazılarının götü kalkıyor. o kalkan götünü bir indir ergenlik sivilcesi.

hiç bir diktatör iç savaş çıkarmadan gitmez

cahil şövalyeler iş başında. başlığa gel. güya kızım sana söylüyorum gelinim sen anla diyor kuş kadar beyniyle.

Elleri boş g.tü dolu yazara inanmayın. 21.yüzyıl avrupası demek ne demek olm malmısın aq. Al sana götünü yaladığın Avrupa ülkeleri. Sanma ki burada demokrasi var kraliyet aileleri ülkelerinin yönetimine karışmıyorlar filan. Kraliyetten izin gelmezse oradan yasa bile çıkaramazsın bile zırt seni.

Birleşik Krallık (ingiltere): Parlamenter monarşiyle yönetilir.
ispanya: Bourbon Hanedanı'nın bulunduğu krallıktır.
Belçika: 1830'dan beri krallıkla yönetilir.
Hollanda: Anayasal monarşiye sahiptir.
isveç: Bernadotte Hanedanı tarafından yönetilen krallıktır.
Norveç: Tarihi 872 yılına dayanan krallıktır.
Danimarka: Avrupa'nın en eski krallıklarındandır.
Lüksemburg: Büyük düklük olarak yönetilir.
Monako: Prensip ile yönetilir.
Lihtenştayn: Prensliktir.
Andorra: Eş-prenslerle yönetilen küçük bir devlettir.
Vatikan: Papa'nın yönetiminde mutlak monarşidir.

Saydıklarının hiç biri iç savaş çıkarmamıştır. Yazar burada götünden element uydurmaktadır.

chp

halk arasında cinsel hareket partisi olarak bilinir.

akp adayı karşısındaki en güçlü adaya oy vermek

reisin tabiriyle ben tek siz hepiniz.

5 milyon krediye 17 milyon geri ödemeli ülke

sen kendi ülkenin savunma sanayisini batıya şikayet edersen o ülke istikrar mı bulur? yemeye ekmek bulduğunuza şükredin bu halinizle.

cuma

cumalar da tatil olsun.

cehenneme gitmemek için iyi bir insan olmak

Allah korkusu olan insanların yaptığıdır bir bakıma. Ahiret korkusu, Allah korkusu olmayan insanlar hiç çekinmeden kulun hakkına girer.

chp

ittihat ve Terakki'nin devamı islam ve Müslüman düşmanı bir oluşum.

şamil tayyar'ın ibb davası itirafı

dava hukuki olsa sanki ikna olacaksınız mk.

diamond tema

türk milletine hakaret ederek siktirolup gitmiştir bu topraklardan.
hastalıklı beyinler bırakmıştır geride!
kutsalı olmayan... bencilliğin zirvesi... yığınla işe yaramaz asalak.

diamond tema

--spoiler--
şimdi bu eleman agnostik mi ateist mi son durum nedir?
--spoiler--

kefere.

diamond tema

düzgün görünüşü ve konuşması nedeniyle aydın vb. zannedilerek bir kesim cahil tarafından yüceltilerek tepelere çıkartılmış yıtıbır. her konuda kendince fikri var. felsefeye el attı, tarihe el attı, dine el attı. kendince doğruymuş gibi yorumluyor ama irdelediğinizde doğru olmadığını görebiliyorsunuz. bundan etkilenip dini sorgulayan zaten sıkıntılıdır. dini anlamamıştır. dini sorgulayacaksın tabi anlamaya çalışacaksın. islam da bunu istiyor senden. ama mantık ile dini bağdaştırmayan arkadaşımızın ifadelerinde o kadar mantıksızlık dolu ki yorumlamaya geldim. ne din ne felsefe ne de tarih konusunda uzman değilim üstelik.

kureyş adının kendi uydurduğu bir hristiyan isminden geldiğini ve, hanif dininin arap hristiyanlığı olduğunu ifade etmiş son olarak. varaka bin nevfel'i de peygamberimizin akıl hocası ilan etmiş. nasıl oluyor da hristiyan olan bir kişiden akıl hocalığı alıp hristiyanlıkla bu kadar alakasız bir din ortaya atıyor peygamberimiz vallahi merak ettim. neden o akıl hocasını yanına alıp ondan şekillendirmek için bile destek almamış. ve kureyşliler hristiyanlarsa madem ve o dönemin kabesinde neden hristiyanlıkla ilgili semboller yok. yahudilerden sürekli bahsedilirken habeşistan hicreti dışında adı bile geçmiyor bu dinin ilk başlarda. 300 tane put var kabede, yahudiler var çevrede ama hristiyanlık buhar olmuş.

özellikle söylediği şeylerde ben demiyorum ki islam kaynakları diyor gibi ifadesi var. hangi kaynakların dediğini belirtmesine gerek yok. paşam diyorsa doğrudur gibi yaklaşanlar var.

her yıl ramazanda "sakız çiğnemek orucu bozar mı hocam" diye nihat hatipoğlu'na soru soranlar var ya, işte onu görüyorum ben bunda. buna sen on yüz bin milyon tane açıklanmış şeyi getirip göstersen o yine niye böyle diyecektir. ki diyor da.

diamond tema

türk halkına ana avrat düz giden arnavut.bu herifi türkiye vatandaşlığından çıkartın yeter.

cemil kılıç

bir kısım alık muhalifin "aydın din adamı" diye ambalajladığı sosyal medya ünlüsü. binyamin netanyahu bile bunun savunduğu kadar savunmuyordur israil'i. tweetlerini okurken midem bulanıyor.
© copyright 2005 - 2026