sevdiği entry'ler

chp

halk arasında cinsel hareket partisi olarak bilinir.

akp adayı karşısındaki en güçlü adaya oy vermek

reisin tabiriyle ben tek siz hepiniz.

5 milyon krediye 17 milyon geri ödemeli ülke

sen kendi ülkenin savunma sanayisini batıya şikayet edersen o ülke istikrar mı bulur? yemeye ekmek bulduğunuza şükredin bu halinizle.

cuma

cumalar da tatil olsun.

cehenneme gitmemek için iyi bir insan olmak

Allah korkusu olan insanların yaptığıdır bir bakıma. Ahiret korkusu, Allah korkusu olmayan insanlar hiç çekinmeden kulun hakkına girer.

chp

ittihat ve Terakki'nin devamı islam ve Müslüman düşmanı bir oluşum.

şamil tayyar'ın ibb davası itirafı

dava hukuki olsa sanki ikna olacaksınız mk.

diamond tema

türk milletine hakaret ederek siktirolup gitmiştir bu topraklardan.
hastalıklı beyinler bırakmıştır geride!
kutsalı olmayan... bencilliğin zirvesi... yığınla işe yaramaz asalak.

diamond tema

--spoiler--
şimdi bu eleman agnostik mi ateist mi son durum nedir?
--spoiler--

kefere.

diamond tema

düzgün görünüşü ve konuşması nedeniyle aydın vb. zannedilerek bir kesim cahil tarafından yüceltilerek tepelere çıkartılmış yıtıbır. her konuda kendince fikri var. felsefeye el attı, tarihe el attı, dine el attı. kendince doğruymuş gibi yorumluyor ama irdelediğinizde doğru olmadığını görebiliyorsunuz. bundan etkilenip dini sorgulayan zaten sıkıntılıdır. dini anlamamıştır. dini sorgulayacaksın tabi anlamaya çalışacaksın. islam da bunu istiyor senden. ama mantık ile dini bağdaştırmayan arkadaşımızın ifadelerinde o kadar mantıksızlık dolu ki yorumlamaya geldim. ne din ne felsefe ne de tarih konusunda uzman değilim üstelik.

kureyş adının kendi uydurduğu bir hristiyan isminden geldiğini ve, hanif dininin arap hristiyanlığı olduğunu ifade etmiş son olarak. varaka bin nevfel'i de peygamberimizin akıl hocası ilan etmiş. nasıl oluyor da hristiyan olan bir kişiden akıl hocalığı alıp hristiyanlıkla bu kadar alakasız bir din ortaya atıyor peygamberimiz vallahi merak ettim. neden o akıl hocasını yanına alıp ondan şekillendirmek için bile destek almamış. ve kureyşliler hristiyanlarsa madem ve o dönemin kabesinde neden hristiyanlıkla ilgili semboller yok. yahudilerden sürekli bahsedilirken habeşistan hicreti dışında adı bile geçmiyor bu dinin ilk başlarda. 300 tane put var kabede, yahudiler var çevrede ama hristiyanlık buhar olmuş.

özellikle söylediği şeylerde ben demiyorum ki islam kaynakları diyor gibi ifadesi var. hangi kaynakların dediğini belirtmesine gerek yok. paşam diyorsa doğrudur gibi yaklaşanlar var.

her yıl ramazanda "sakız çiğnemek orucu bozar mı hocam" diye nihat hatipoğlu'na soru soranlar var ya, işte onu görüyorum ben bunda. buna sen on yüz bin milyon tane açıklanmış şeyi getirip göstersen o yine niye böyle diyecektir. ki diyor da.

diamond tema

türk halkına ana avrat düz giden arnavut.bu herifi türkiye vatandaşlığından çıkartın yeter.

cemil kılıç

bir kısım alık muhalifin "aydın din adamı" diye ambalajladığı sosyal medya ünlüsü. binyamin netanyahu bile bunun savunduğu kadar savunmuyordur israil'i. tweetlerini okurken midem bulanıyor.

disk'in sadece izmir de grev yapması sorunsalı

zamanında uyardık, şunun peşine 13.kez takılmayın diye ama bunu söyleyince aktroll olduk. şimdi uğraşın.

chp

islam ve müslüman düşmanı,it takımının devam partisi.

aktrolleri engellemek

her müslümanı aktroll sanan ot beyinlinin açtığı başlık.

lan sen engellesen ne yazar. istediğini yap ama her gördüğüne akpli diye iftira atma. zaten şurda sizden farklı düşünen bir avuç insan var. onlara bile tahammül edemiyor allahın delisi.

kemal kılıçdaroğlu

cehapeli kardeşlerimin aşırı sevgisinden 13 kez gavura basar gibi mühür bastığı zat.

aktrolleri engellemek

Bizim zehirimizden kimse ölmedi. Sizin yaptıklarınız tarih kitaplarına sığmıyor. Engelliyorsan engelle çok da ipimde.

aktrolleri engellemek

Siz engelleyince bir daha hiç yazamıyorlar tabi susuyorlar hemen.

müslümanlardan soğuma nedenleri

Biz kulları geçtik, allah'ı kandirdiklarini sanmalari ve tövbe haşa, allah'a din öğretme hadsizligine düşmeleri.

müslümanlardan soğuma nedenleri

abdest alan kişi kokmaz, camiye temiz gireceğini bilir. iç çamaşırı ve elbisesi temiz olur, ya senin temizliğin? hem ne zaman camiye gittin de halı koktu, lahmacun kokusu diyorsan leziz yiyecektir. cami imamı senin gibi zibidi olursa, halıyı yıkatmaz, temizletmezse o durum oluşabilir ama şuana kadar kokan cami görmedim, öyle ezbere kıçından atıp tutma, kendi evine yatağına bak.
hijyenden bahsedip, mikrop gibi entry girenler var, allah akıl, fikir versin, ailelerine de sabır.
din kuralları belli ve kişilere, şahsa bağlı değildir. o zaman buyrun nasıl müslüman olunur gösterin. yoksa burdan bol bol eleştiri yaparsınız.
© copyright 2005 - 2026