bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum26
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü6
- mısır2
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir7
- 1 euro 53 50 tl3
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- hayatın artık aşırı monoton gelmesi3
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- kemal kılıçdaroğlu36
- türk erkeklerindeki rus ve ukraynalı kız merakı3
- uysaljakoben21
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- reha muhtar25
- gammaz olmuşum13
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- gece yarısı çalan telefon7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- aquila bicipite8
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- 4 haziran 20262
- çay2
- doğu türkistan'ın ülke olması2
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız3
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- gocu26
- minyon kadın siniri5
- elit olmak için gerekenler13
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- tutku2
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- kadınların zeka seviyesi3
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- denize sıfır bir ev sahibi olmak3
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- geceye bir söz bırak3
- gey görünce gey olmaktan korkan erkek21
- bayrakları bayrak yapan bayrak imalatçılarıdır2
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- turkei kıymentini bilin19
- babaya masaj yaptırmak2
- eski dizileri izlemek3
- ona bir şey söyle16
- tek arkadaşının olmaması10
- hapse düşünce hemen koğuş ağasını dövmek9
- netflix yasaklanmalıdır27
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
entry'ler (33)
bunların abi versiyonları da vardır. yani eşcinselliği abilerinden görerek öğrenirler.
derece yapacak potansiyeldeki ilköğretim öğrencilerini seçip ayıklayıp burslu okutmalarıdır. diploma notu temiz 5 olanları ayıklarlar.
okan bayülgen'in yeğeni.
vakti zamanında okan bayülgenle bunlar sevgiliyken(hala sevgililer mi bilmiyorum) beraberce bir mağazaya gidiyorlar ve olaylar gelişiyor.mağazada çok gürltü etmelerinden mütevellid etraftakiler rahatsız oluyor.geliyor mağaza müdiresi hanım bu ikisinin yanına ve kibar bir dille uyarmaya çalışıyor okan bayülgen de diyorki; berrak sus bak teyzen kızıyor. müdire hanım da bu lafın altında kalmadan okan'a hayatının ayarını veriyor. 'okan bey ben berrak hanımın teyzesi yaşında değilim ama siz amcası olacak yaştasınız.'
vakti zamanında okan bayülgenle bunlar sevgiliyken(hala sevgililer mi bilmiyorum) beraberce bir mağazaya gidiyorlar ve olaylar gelişiyor.mağazada çok gürltü etmelerinden mütevellid etraftakiler rahatsız oluyor.geliyor mağaza müdiresi hanım bu ikisinin yanına ve kibar bir dille uyarmaya çalışıyor okan bayülgen de diyorki; berrak sus bak teyzen kızıyor. müdire hanım da bu lafın altında kalmadan okan'a hayatının ayarını veriyor. 'okan bey ben berrak hanımın teyzesi yaşında değilim ama siz amcası olacak yaştasınız.'
kendisini tokyo metrosunda sanan insandır.
aradaki ses düşmesini farketmek gerekir. yan-ı-lış=yanlış, yalın-ız=yalnız biçimindedir.
sınava girmiş bünyede acayip dercede tedirginlik yaratan hadisedir. demek bir tek farkeden ben değilim. 357 puan evvelki senelerde 1000 küsür sıralamalara denk gelirken 359 şimdi 5000 küsür sıralamalara düşmüş.
flash tv nin ne kadar profesyonellikle işini yaptığını gösteren bir şey.
hele bir de reklam aralarında girdikleri bir müziğimsi bi şey var ki; anlatmaya dilim varmıyor. sözde jenerik yapmış adamlar kalp çarpıntısı mı, gerilim müziği mi bi de inadına inadına arka arkaya veriyorlar müziği coşkudan yerimizde duramıyoruz ailece.
hele bir de reklam aralarında girdikleri bir müziğimsi bi şey var ki; anlatmaya dilim varmıyor. sözde jenerik yapmış adamlar kalp çarpıntısı mı, gerilim müziği mi bi de inadına inadına arka arkaya veriyorlar müziği coşkudan yerimizde duramıyoruz ailece.
rahat ve geniş hoca modelidir.
(bkz: sınıfta çay içen öğrenci)
var böyle bişey. öğrenci mevcudunun az olduğu aktif eğitim yapılan bölümlerde öğrenciler hocalarıyla çay kahve yudumlayarak ders işliyorlar.
(bkz: sınıfta çay içen öğrenci)
var böyle bişey. öğrenci mevcudunun az olduğu aktif eğitim yapılan bölümlerde öğrenciler hocalarıyla çay kahve yudumlayarak ders işliyorlar.
kısmettir. paradır.yorumlar kişiye göre de değişebilir.
krem sektörüne katkısı olan adamdır. onun elleri öyle çatlamasa o krem geliştirilemeyecektir.
insana siyasetin ne kadar yuvarlak olduğunu düşündüren laftır.
bu bir tek bahçeli için değil zaman gelir baykal yumuşar zaman gelir rte alttan alır biri diğerinin yaptığı ya da yapamadığı ile ötekini vurur kendi yerine getirmediği vaatleri unuturcasına...
böyle sürer gider bu iş.
bu bir tek bahçeli için değil zaman gelir baykal yumuşar zaman gelir rte alttan alır biri diğerinin yaptığı ya da yapamadığı ile ötekini vurur kendi yerine getirmediği vaatleri unuturcasına...
böyle sürer gider bu iş.
zaman:isa vatikan'da benedikt'le görüşecek.
(bkz: dinler arası diyalog)
(bkz: dinler arası diyalog)
saç sorununu kökünden halletmektir. öyle hafif bir duygudur ki dazlak olmak keşke almanya'da yaşasam da nazilere katılsam diye bile geçirirsiniz içinizden o hafif durumu doyasıya yaşamak için. fekat hınzır saç kökleri rahat durmaz uzayıverirler; yeniden yağlanma kepeklenme ve dökülme fakat bu nevi sorunları bir zaman için durdurur bu işlem ve eskisinden daha kuvvetli olur saçlar.
isa: fener'de top koşturacağım için çok mutluyum.
(bkz: ne sağcıyız ne solcu futbolcuyuz futbolcu)
(bkz: ne sağcıyız ne solcu futbolcuyuz futbolcu)
kişinin beynini s.ken arkadaştır. tecavüzden kaçamıyorsan zevk almaya bakacaksın.
farklı cinsel tercihleri var olan erkektir ya da * sevgilisi istiyordur. başka türlü hiçbir normal erkek o şekilde giyinmez.
yakışıklı adam ortam orospusu olduğundan bırak koca olmayı, ne köy olur ne kasaba, yakışıklı adamdan hiç bi bok olmaz.(anlatım bozukluğunun dibine vurdum)
biz de kontör istiyoruz, biz de kontör istiyoruz... (horon eşliğinde tabii ki.)
bazı ilaçların yan etkisi. göğüslerde büyüme ile gösterir kendini.