M
merakliayva7 yıl önce
milletçe yere çöp atma huyumuz
normal karşıladığım durumdur. ben de atıyorum arada. Çok da yadırgamamak gerekir. Avrupada adım başı çöp kutusu var. Türkiyede elimizdekiyle bazen yüz metrelerce yürümek zorunda kalabiliyoruz. Uğraşamam kusura bakmayın. Siz de yapın cop kutusu da a… devamını gör
M
merakliayva13 yıl önce
yoksulluk
`kesmeseker`'in `insülin `albumunde yer alan sarkısı yaşadığımız tüm yerler insanlar ve mevsimler değişti birer birer olamadık farkında zamana ait düşlerim gemi benim kaptan benim birgün baktım ki batmıştı gemi yok yok yok yok yok yoksu… devamını gör
M
merakliayva13 yıl önce
fenerbahçeli asaleti
(bkz:benim gerçek kardeşim galatasaray taraftarıdır) en büyük rakibini zor durumunda; `benim gerçek kardeşim galatasaray taraftarıdır` diyebilenlerin, hem de buna en büyük erke meydan okuyarak diyebilenlerin asaletidir. evet; ancak rakibinin zor d… devamını gör
M
merakliayva13 yıl önce
fenerbahçeli asaleti
(bkz:benim gerçek kardeşim galatasaray taraftarıdır) en büyük rakibini zor durumunda; `benim gerçek kardeşim galatasaray taraftarıdır` diyebilenlerin, hem de buna en büyük erke meydan okuyarak diyebilenlerin asaletidir. evet; ancak rakibinin zor d… devamını gör
M
merakliayva13 yıl önce
devletin güvenlikten anladığı
Devletin güvenlikten anladığı, milleti taksime sokmamaktır. Diğer işler yetersiz öneme sahiptir. Mesela 2 araç patlasa ve 50 kişi ölse hiç. Taksime işçileri soktuk mu? sokmadık.
M
merakliayva13 yıl önce
devletin güvenlikten anladığı
Devletin güvenlikten anladığı, milleti taksime sokmamaktır. Diğer işler yetersiz öneme sahiptir. Mesela 2 araç patlasa ve 50 kişi ölse hiç. Taksime işçileri soktuk mu? sokmadık.
M
merakliayva13 yıl önce
ak parti taksimi neden yasaklıyor
taksim; normal vatandaşın da çok olduğu bir alandır. o kadar insan varken, doya doya biber gazı sıkamadıkları içindir. hoş bu onlara engel olmuyor! biber gazı su gibi akıyor. keşke biri sıkarken ayağı kaysa da biber gazı şeyine otursa kalsa! ibre… devamını gör
M
merakliayva13 yıl önce
taksim; normal vatandaşın da çok olduğu bir alandır. o kadar insan varken, doya doya biber gazı sıkamadıkları içindir. hoş bu onlara engel olmuyor! biber gazı su gibi akıyor. keşke biri sıkarken ayağı kaysa da biber gazı şeyine otursa kalsa! ibre… devamını gör
M
merakliayva13 yıl önce
M
merakliayva13 yıl önce
M
merakliayva13 yıl önce
vw caddy vs fiat doblo
Caddy sadece dizel araba üretiyor. Caddy maxı van 1.6 tdi 40720 tl Caddy koltuklu olanlar ise 48750 lira ile 66450 lira arasında değişiyor. Doblo ise 37400 ve 45750 lira arsında değişiyor. Kampanya olduğunda fiyatları daha düşük. Aksesuarlar i… devamını gör
M
merakliayva13 yıl önce
vw caddy vs fiat doblo
Caddy sadece dizel araba üretiyor. Caddy maxı van 1.6 tdi 40720 tl Caddy koltuklu olanlar ise 48750 lira ile 66450 lira arasında değişiyor. Doblo ise 37400 ve 45750 lira arsında değişiyor. Kampanya olduğunda fiyatları daha düşük. Aksesuarlar i… devamını gör
M
merakliayva13 yıl önce
polislerde allah korkusu yoktur
(bkz:judge dredd)
M
merakliayva13 yıl önce
polislerde allah korkusu yoktur
(bkz:judge dredd)
M
merakliayva13 yıl önce
1 mayıs 2013
emekçinin, işçinin bayramı. ~artık legal~ ~uzun zamandır swh~~ parsel parsel aldım~
M
merakliayva13 yıl önce
islam ve sosyalizm
bilindiği üzere islam insanları kardeş olarak bilip, herkesi eşit haklara sahip birer birey olarak görür. herkes yaptığı işten sorumlu olup, bir başkasının özgürlüğünü kısıtlamayacak şekilde olması kaydıyla yapmak istediği herşeyde özgürdür. ~dinde z… devamını gör
M
merakliayva13 yıl önce
vatandaş darda bankalar karda
Traf gazetesinin bugünkü manşetidir. Çok haklı bir tespittir. http://www.duzceyerelhaber.com/turkiyeden--dunyadan-haberleri/13343-vatandas-darda-bankalar-krda#.UX2FFLWpWy0
M
merakliayva13 yıl önce
akp elini üniversiteden çek
akp kadrolaşmasını tamamlamıştır, bundan böyle rektörleri bdp ve pkk'nın göstereceği kişilerden seçeceği tahmin edilmektedir. zamanında solcu ve komünistler de aynısını yapmıştı, hak ediyor aslında şerefsizler.
M
merakliayva13 yıl önce
akp elini üniversiteden çek
akp kadrolaşmasını tamamlamıştır, bundan böyle rektörleri bdp ve pkk'nın göstereceği kişilerden seçeceği tahmin edilmektedir. zamanında solcu ve komünistler de aynısını yapmıştı, hak ediyor aslında şerefsizler.
M
merakliayva13 yıl önce
deniz gezmiş
6 mayis 1972 tarihinde 25 yaşındayken idam edilen devrimci insan. (bkz:12 mart muhtırası)
M
merakliayva13 yıl önce
ırkçılık
azı farz, çoğu cehenneme götürebilir fikir yapısı.
M
merakliayva13 yıl önce
kapitalizmle mücadele derneği
Anti-kapitalist müslümanların kuduğu dernek. 2012de ilk defa 1 mayısa katıldılar. Bu sene dernekleri kuruldu. Türkiyenin bazı ilerinde örgütlenme faaliyeti yürütüyorlar. http://www.facebook.com/Anti.Kapitalist.Muslumanlar.DER http://www.facebook.… devamını gör
M
merakliayva13 yıl önce
ali şeriati
son dönem müslümanları arasında kendini en iyi geliştirmiş, şii, sehit yazar
M
merakliayva13 yıl önce
aliya izzet begovic
(bkz:alija izzetbegovic)
© copyright 2005 - 2026