bugün

sevdiği entry'ler

fransa'nın yeni başbakanının eşcinsel olması

bize karşı bir ibnelik yapmasın yeter.

alkole para veren maldır

sanane lan yaprağım, vergisini çatır çatır alıyor devlet. Hatta vergi rekortmeniyiz bile diyebiliriz.

sokak köpekleri itlaf edilsin

itlaf etmek... ne kadar kolay söylüyorsunuz ya ! bir canlı öldürülsün, ha ?!?
kaldı ki kedi bile kovalamayan masum sokak köpekleri varken hatalı genelleme yapıp tüm sokak köpeklerini hedef almak hatayken, bütün sokak köpeklerinin itlaf edilmesini istemek nasıl bir hatadır adlandıramıyorum bile.
masum sokak köpeklerini rahat bırakın. tehlikeli olanları da barınaklara alın. abartmayın.

seksting

görsel

kahve ısmarlamak istediğiniz yazarlar

(bkz: melpomene)
(bkz: otopsiraporlari)
(bkz: buttercup3)

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

sözlükte dert paylaşmak her zaman iyi gelir. bir de yatmadan önce ılık bir duş yapılırsa ertesi güne çivi gibi kalkılır.

ben

yıllardır kendime not kısmında yazdığım için artık oraya yazamıyormuşum ve engellenmişim, neyse buradan devam. hayatımda 2. kez dibe batıyorum. aldım ceketimi biraz yürüdüm. bir birhaneye oturdum, bir bira söyledim. sanırım hiç dışarıya oturup bira içmemiştim. 1.5 senedir dumanına bile maruz kalmadığım sigaradan bir kez yaktım... ve devamı geldi. bakalım bu sefer güçlü kalkabilecek miyim?

bomboş kalmak

boş asker bavulu gibi kenarda beklemek--eskiden asker bavulları tahtadan yapılr ve köşelerine korumak için köşebent çakılırdı.

sözlükte en sevdiğiniz yazar

Yine sevilmedigimiz bir gün olmuş. Tsk sözlük.

bomboş kalmak

Yıkılmayı bekleyen metruk evler gibi içi dışı bomboş kalmaktır.

patates kızartma yöntemleri

iki kez kızartın.
1. Aşamada az kızartıp soğutun
2. Aşamada tam kızartın.
Mc patatesi gibi olur.

yazarların hayatlarında çıktığı en elit seviye

Gittiğimiz bir mekanda montunu istemişlerdi.
+ montunuzu alabilir miyim efendim?
- tabi ki. (cool şekiılde söyledim)

manda yoğurdu medine hurması kestane balı

Öncelikle kestane balının diyarından selamlar.fakirler bilmez.bu üçlüyü yiyorsanız at gibi olursunuz at.
Selam ve şifayla.

türkiye de tenisin gelişmeme nedenleri

biberle patlıcan aldıktan sonra rakete de sıra gelecek inşallah.

kan tutan kasap

bu yazar kız çıkarsa artık bu hayatta hiçbir şey o kadarda kesin değil benim için .

uyurken yorganın yere düşmesi

Küçükken sürekli yorganım yere düşerdi asla kaldırmazdım sanki gözlerimi açarsam bir daha uyuyamazdım. anneme seslenirdim gelip üstümü örtsün diye duymazdı, ısrarla sesimi duyurmaya çalışırdım bazen duyardı bazen ben üstüm açık uyurdum. Asla bu denli nazlı bir insan değilim ama bu yorgan meselesi beni hayli zorlamış.
© copyright 2005 - 2026