bugün
- sözlük kadınlarının bugünkü kombini15
- belfastta cihatçının kafa kesmesi4
- sözlük kızlarının favori sözlük erkekleri6
- süt gibi bembeyaz tenli kızlar3
- koca bulmak5
- klozet neden bu kadar ses çıkarıyor2
- bir kadını sarhoş edip onunla birlikte olan erkek18
- babam ve oğlum filmindeki saçma duygusallık8
- chp'nin hali ne olacak33
- başarılı sigara bırakma teknikleri9
- sözlükte herkes kaleminin ekmeğini yer2
- sonradan severim diyerek ilişkiye başlamak12
- kimseye borç vermeyen insan11
- hitlerin amfetamin bağımlısı olması2
- kapri tayt giyen kızların sekste sınır tanımaması2
- her gün içsem bıkmam içecekleri2
- kendini çirkin bulan yazarlar4
- uysaljakoben buraya bak aslanım6
- en sevdiğiniz müzik türü10
- türkiyenin en yakışıklı erkeği4
- 9 haziran 2026 akit tv'ye el hareketi yapan dayı7
- kaçak elektrik kullanan doğulu vatan haini5
- ilgi manyağı olmak5
- bir insana yapılabilecek en büyük kötülük3
- başbiraderin profilinin halen gizli olması4
- önemli olan eğitim mi yoksa karakter mi6
- m r e r e c t o20
- veda2
- 2026 yazı2
- paranoid şizofreni2
- kadınların kadınlarda kıskandığı şeyler6
- yeni tanışılan birine nerelisin diye sormak3
- sözlük erkeklerinin evlenme şartları5
- ankara nın en berbat semti4
- ilk maaş5
- zayıflamanın en güzel yanı5
- sedat pekmez24
- diamond bosphoruss denen yazar22
- hoşlanılan kızın ittihatçı çıkması5
- hitlerin akciğerleri2
- yazarların on üzerinden komiklikleri46
- satrançtaki en güçsüz taş2
- gocu27
- yeminimi bozuyorum ulan3
- mhp li yazarlar5
- stanley termos almanın mantıklı açıklaması5
- sözlükte erkekleri taciz eden kızlar tam liste9
- arapça bilen yazarlar3
- el sıkıştığında ne hissediyorsun6
- 35 yaşında şort giyen erkeklerin olması4
sevdiği entry'ler
babasının mısırda piramitleri olmayanların alamayacakları arsalardır.
Sözlüksüz tek bir gun bile hayal edemez oldum. Canım, ciğerim, dalağam, böbreğim, ponçiriğim iyi geceler. Kalp.
Evet önümüz bahardir biliyorum
Leylaklar açacak biliyorum
iyi şeyler söylemek de gerek biliyorum
Biliyorum da
Şimdilik bağışla.
Leylaklar açacak biliyorum
iyi şeyler söylemek de gerek biliyorum
Biliyorum da
Şimdilik bağışla.
Aslölön finirbihçedir..
Bu gece için aslolan Konyaspor' dur.
Shshs
Bu gece için aslolan Konyaspor' dur.
Shshs
Artık kaybetmek istemiyorum. Kaybetmekten kastım mutlak surette artık olmayanı kabul etmektir bir nevi. Ve ben bugün ya önemsemiyorum, ya risk almıyorum. Çünkü önemsedikçe kaybedecek daha fazla şeyin oluyor. Risk almaya gelince kendi menfaatim için risk almayı kendime hak göremiyorum. Belki hakkımı yanlış kartlara harcadığım için.
Öderim, ödersin, öder, öderler.
Çok zengin olsaydım ilk işim böyle iki ırkı evlatlık edinmek olurdu.
görsel
görsel
Birilerinin zoruna giden gerçektir.
Sende sessiz kalma yeteneği var, Watson.
Bu da seni paha biçilemez bir arkadaş kılıyor.
- Sherlock Holmes
Bu da seni paha biçilemez bir arkadaş kılıyor.
- Sherlock Holmes
Ümit, ne yürekli bir kavram.
dur demedim mi ben sana? niye devam ediyorsun? anarsikligin luzumu yok. artik yastiklari islatmak yok demedik mi biz? soz vermedik mi? peki neden hala damla damla akitiyorsun yanaklarimdan gozlerim?
avustralya da 8 yıl öncesine dayanan en az 31 yıllık bir mazisi olan dava' nın mücrim' idir. bu mücrim kansızı her şeyden önce öz kızının dışarda özgürce yürüyebilme özgürlüğünü elinden almıştır. onu 11 yaşında camları olmayan bir bodrum katına kitlemiştir. tabiri caiz değil tâbi ki ama elizabeth (mağdur) hiç hakemediği muamelelere tabi tutmuştur. 24 yıl boyunca tecavüz ettiği elizabeth' den 3' ü erkek 4' ü kız çocuğu olmuştur. bazı kaynaklarda 4 kız torunlarına da cinsel istismarda bulunduğu yazıyor.
bu olanlar 20 yıl boyunca 100 kişinin yaşamlarını idame ettirdikleri bir apartmanın bodrum katında yaşanıyor. benim anlayamadığım;
1- elizabeth ve çoçukları için itinayla en az bir haftasını alacağı kaldıkları bodruma ses yalıtımı yapılmış,
2- yine elizabethin ve çoçukların ifadesine göre josef fritzl onlara beton kapının tellerle bağlı olduğu patlatılınca zehirli gazın içeriye gireceğini ve bunun güvenlik sisteminde yer aldığını belirtiyor.
3- 20 yılı aşkın 100 komşusunun hiçbir farkındalığa sahip olmaması.
adam o kadar kendini aşmış, rahat ve korkusuz hareket ediyor ki elizabeth den olan ikizlerden biri üç günlükken ölüyor. ölen çocuk bu orospu çocuğu fritzl tarafından yakılarak yok ediliyor. ve tanrı başta olmak üzere kimse onların hayatına en küçük bir müdahale dahi etmiyor. senaryo belli elizabeth için evren tamamen acı çekmesi için yaratılmış, joseph fritzl için ise evren kurallarını kendisinin koyduğu her türlü hakka sahip olan, ne denli şerefsizlik yapacağı önemli olmaksızın istediği gibi at koşturabileceği bir sahne.
benim merak ettiğim elizabethin farkı diğer insanlardan nedir? suçu olmadığı barizdir fakat mükafatı nedir? yaşadıklarından çıkarması gereken sonuç nedir? böyle bir hayata seçeceği kılıf nedir?
bu olanlar 20 yıl boyunca 100 kişinin yaşamlarını idame ettirdikleri bir apartmanın bodrum katında yaşanıyor. benim anlayamadığım;
1- elizabeth ve çoçukları için itinayla en az bir haftasını alacağı kaldıkları bodruma ses yalıtımı yapılmış,
2- yine elizabethin ve çoçukların ifadesine göre josef fritzl onlara beton kapının tellerle bağlı olduğu patlatılınca zehirli gazın içeriye gireceğini ve bunun güvenlik sisteminde yer aldığını belirtiyor.
3- 20 yılı aşkın 100 komşusunun hiçbir farkındalığa sahip olmaması.
adam o kadar kendini aşmış, rahat ve korkusuz hareket ediyor ki elizabeth den olan ikizlerden biri üç günlükken ölüyor. ölen çocuk bu orospu çocuğu fritzl tarafından yakılarak yok ediliyor. ve tanrı başta olmak üzere kimse onların hayatına en küçük bir müdahale dahi etmiyor. senaryo belli elizabeth için evren tamamen acı çekmesi için yaratılmış, joseph fritzl için ise evren kurallarını kendisinin koyduğu her türlü hakka sahip olan, ne denli şerefsizlik yapacağı önemli olmaksızın istediği gibi at koşturabileceği bir sahne.
benim merak ettiğim elizabethin farkı diğer insanlardan nedir? suçu olmadığı barizdir fakat mükafatı nedir? yaşadıklarından çıkarması gereken sonuç nedir? böyle bir hayata seçeceği kılıf nedir?
Necmettin Erbakana sormuşlardı;
"bütün okulları birincilikle bitirmişssiniz. Deha seviyesinde bir beyne sahipsiniz. Bilim dünyasında büyük buluşlara imza atmışsınız. Bir bilim adamı olarak kalıp, ilmi buluşlara imza atsaydınız, insanlığa böylece hizmet etseydiniz daha iyi olmaz mıydı?"
Erbakan' nın cevabı ise şudur: "bir üniversitede profesör olabilirsiniz, Nobel ödülleri de alabilirsiniz, ama ülkemizin insanı bugün olduğu gibi açsa, sefalet ve zorluklar içerisindeyse, dünyada 300 bin (ozamanın istatistiklerine göre) çoçuk yoksulluk içinde açlıktan ölüyorsa, sizin Nobel ödülleriniz ne işe yarar?"
"bütün okulları birincilikle bitirmişssiniz. Deha seviyesinde bir beyne sahipsiniz. Bilim dünyasında büyük buluşlara imza atmışsınız. Bir bilim adamı olarak kalıp, ilmi buluşlara imza atsaydınız, insanlığa böylece hizmet etseydiniz daha iyi olmaz mıydı?"
Erbakan' nın cevabı ise şudur: "bir üniversitede profesör olabilirsiniz, Nobel ödülleri de alabilirsiniz, ama ülkemizin insanı bugün olduğu gibi açsa, sefalet ve zorluklar içerisindeyse, dünyada 300 bin (ozamanın istatistiklerine göre) çoçuk yoksulluk içinde açlıktan ölüyorsa, sizin Nobel ödülleriniz ne işe yarar?"
5 duyu organımın ve hislerimin normal bir insanın kinden 10 kat daha güçlü olsun isterdim.
Jim Carrey,
Will Smith.
En sevdiğimden.
Will Smith.
En sevdiğimden.