bugün
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi19
- sırrı süreyya önder28
- damarsız tüysüz manisa yaprağı6
- elinin içine hapşıran insan4
- abdullah öcalan orospu çocuğudur17
- göğüs kıllarım çıkmıyor15
- bizim uygulamamız bu şekilde4
- az veren candan cok veren maldan5
- sözlükteki linç tayfa6
- ıoçk katatese elbise dikti mi sorunsalı7
- sözlükteki linç kültürü12
- askerlik anıları3
- silver ile evlenecek erkek53
- herkesin kendini zeki sanması4
- falıma bakmak için can atan sözlük yazarları4
- hristolojiye göre kıyamet alametleri2
- ad hominem icat oldu mertlik bozuldu2
- arap eli öpmek dudak karartmaz3
- dün gece ne oldu12
- komşunu kendin gibi sev düşmanını da5
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- deccaliyet çağı5
- alman turistlere turist rehberliği4
- götünü yıkamayan bir kızla evlenir misiniz8
- sedef hastalığı4
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- sözlüğün kendini tekrar etmeye başlaması4
- yeni bir bilgi paylaşamamak3
- sarapci koala59
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak12
- güne bir şarkı bırak3
- isa2
- supernatural3
- insan olmaya çeyrek kala8
- stt geçmiş kremle intihar etmek4
- bazı şarkıları dinlemekten korkmak2
- siyaset yüzünden çoğu arkadaşlığın bozulması8
- insan olmaya ceyrek kala4
- stt geçmiş kondom kullanmak3
- g'i l d'e d l'i l y'nin dudakları8
- gocu35
- sözlük yazarlarının yuvaları3
- popeyes6
- arif kocabıyık9
- fikir değiştirmek döneklik midir8
- araba sileceği5
- iki tas çorba5
- ellerim bos gonlum hos28
(bkz: buralar entry dolacak)
Gm'in yakinda cikaracagi ve tam bir f/p urunu olacak telefon.
Gm'in yakinda cikaracagi ve tam bir f/p urunu olacak telefon.
bizi samsunga yem etmeyen halkın çocuğu gm nin yeni canavarı.
fiyatı uygun ve kasa kalitesi yüksek olursa etrafta ne iphone ne samsung bırakacak canavar.
teni fp canavarıdır.
kronik sorunlu olacaktir.
piyasanın anasını sikmeye hazırlanan telefondur, bencmarkta en üst seviyede bulunmaktadır, beklemekteyiz.
Telefon olmuş. 8.5/10'luk bana göre. fiziksel olarak sony'i, içerik açısından da lg ve samsung'u andırıyor ama performans açısından üç markanın modellerinden de geri kalmıyor hatta pek çoğundan epey önde denebilir.
Benim önerim şu olur, eğer harikalaştırmak ve ürünü patlatmak istiyolarsa henüz kimsenin yapmadığı bir şeyi; iki farklı boyutta ekran çıkarmayı düşünsenler. Yani 4.5 inç ve 5.5 inç olarak. O zaman kopar gider durmaz diye düşünüyorum. Bir de bana kalırsa 16-32 gb sürümlü modeller olmalı (böylece fiyat 200 tl kadar daha düşebilir) ve sd kart slotu yer almalı (Var mı bilmiyorum).
Son olarak pil konusuna el atılabilir. Video da bahsedilen kullanım süreleri tamamen teorik ya da gün boyu el sürmezsen ancak o kadar gider. Daha bi günü atlatacak bi telefon yok piyasada. Bize full kullanımda (film, oyun, surf vb.) 12 saat yeterli olacaktır. Ama şuan bunu sağlaması mümkün değil.
Bu fiyat aralığıyla adından sıkça söz ettirecek gibi.
Benim önerim şu olur, eğer harikalaştırmak ve ürünü patlatmak istiyolarsa henüz kimsenin yapmadığı bir şeyi; iki farklı boyutta ekran çıkarmayı düşünsenler. Yani 4.5 inç ve 5.5 inç olarak. O zaman kopar gider durmaz diye düşünüyorum. Bir de bana kalırsa 16-32 gb sürümlü modeller olmalı (böylece fiyat 200 tl kadar daha düşebilir) ve sd kart slotu yer almalı (Var mı bilmiyorum).
Son olarak pil konusuna el atılabilir. Video da bahsedilen kullanım süreleri tamamen teorik ya da gün boyu el sürmezsen ancak o kadar gider. Daha bi günü atlatacak bi telefon yok piyasada. Bize full kullanımda (film, oyun, surf vb.) 12 saat yeterli olacaktır. Ama şuan bunu sağlaması mümkün değil.
Bu fiyat aralığıyla adından sıkça söz ettirecek gibi.
yine de samsung ve iphonun yaninda birazcik dogan gorunumlu sahin kalacak, dar gelirli vatandasin telefonu olacaktir.
not: zengin degilim eksilemeyin gm'ciler.
not: zengin degilim eksilemeyin gm'ciler.
tanıtım videosunda dikkat edilmesi gereken bir ayrıntı şöyle.
adam telefonu eline aldığında saat 18.50* şarj %73
videoyu bitirirken saat 19.10* şarj %63
yani telefonun şarjı 20-25 dakikada %10 azalmış.
daha önce akıllı telefon kullanmadığım için bilmiyorum fakat bu şarjın çok çok çabuk bittiğine bir delil değil midir acaba?
bu zamana kadar sırasıyla;
siemens mc 60
nokia 6131
nokia x3
trident e6900
bu telefonları kullanan ve 2-3 gün şarjına takmadan telefon kullanabilen bir yazar olarak merak etmiş bulunmaktayım. en azından adam akıllı şarjı 1 günü çıkarır mı?
adam telefonu eline aldığında saat 18.50* şarj %73
videoyu bitirirken saat 19.10* şarj %63
yani telefonun şarjı 20-25 dakikada %10 azalmış.
daha önce akıllı telefon kullanmadığım için bilmiyorum fakat bu şarjın çok çok çabuk bittiğine bir delil değil midir acaba?
bu zamana kadar sırasıyla;
siemens mc 60
nokia 6131
nokia x3
trident e6900
bu telefonları kullanan ve 2-3 gün şarjına takmadan telefon kullanabilen bir yazar olarak merak etmiş bulunmaktayım. en azından adam akıllı şarjı 1 günü çıkarır mı?
yok ya yine de beni vodafone 858 imden ayarimayacak telefon.. ben de uzun suren esya kullanimin da o esyaya asik olma durumu oluyor, mesela siyah bi kabanim var uzun dar kesim, 8 sene oldu hala giyerim.. cok sey gordu benimle cunku..
neyse ya telefon iste amk, elinizdekini küstürmeden bakin öyle...
neyse ya telefon iste amk, elinizdekini küstürmeden bakin öyle...
1 şubatta taksit bitiyor. tutmaz!
bu gün öğrendim general mobile ın böyle fantastik bir cihaz planı olduğunu. eğer söylentilerde belirtildiği gibi 1000-1200 tl arasında çıkacak olursa ortalığı kasıp kavuracak demedi demeyin, kalıbımı basarım.taksit olayı falan da hikaye bu millet evini arabasını satar yine alır.
Nisanin basinda almayi dusundugum pek bi iyi telefon.
yeşil renklisini alınıp bir güzelde miui kurulup 5 yıl kullanılabilecek telefon.
samsung'un *mına koyacak telefon.
marka takıntılı olup sadece ıphone alanların tercih etmeyeceği süper ötesi bir telefondur. gerçi buna sadece telefon demek diğer tüm özelliklerine saygısızlık olur.
iphone alanlara yine kaf atılmış arkadaş millet 5.5 inch general mobile discovery eliti kulkanmak zorunda mı? android gibi kasım kasım kasılan bir işletim sistemini kullanmsk zorunda mi?
ne kadar popi lan o telefon. Ama şöyle bir durum var o kadar çok satıldı ki belediye dağıtmış lafı dilden dile dolaşmaya başladı.
beklenen bir telefon.
general mobile discovery elite Şubat ayı içerisinde piyasaya çıkacağı söylenen harika bir fiyat performans (f/P) telefonudur.
http://3.bp.blogspot.com/...mobile-discover-elite.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=8G6jWwgohfg
http://www.10line.net/201...-hakknda-tum-sorular.html
http://3.bp.blogspot.com/...mobile-discover-elite.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=8G6jWwgohfg
http://www.10line.net/201...-hakknda-tum-sorular.html
Yeni f/p kralı. Kronik sorunu çıkmazsa efsane olur. Fiyat 1.200
marka takıntılı insanların almayacağı telefondur. (bkz: ben) ulan o paraya ben mis gibi iphone 4s alırım, hemi de android ve adı sanı duyulmamış bir markanın sefillikleriyle uğraşmam.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar