bugün
- diamond bosphoruss denen yazar22
- çaylak edildim diye ağlayan troll8
- sedat pekmez25
- abdullah öcalan'ın kürt kadınlarına hakaret etmesi5
- çaylak ettiğiniz yazarın göz yaşlarıyla eğlenmek5
- tarihte kürşad diye birinin hiç yaşamaması9
- sessiz insanların çok gözlem yapması4
- birbirine sürtünen duyarlı et parçası3
- sex asnasında beddua almak4
- aziz yıldırım'ın fetö ile mücadelesi7
- evde uzun boylu adam gördüm diyen kız2
- yine sözlük yazarlarının ağzından bal damlıyor4
- suca suruklenen cocuk true'nun fake hesabı5
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz9
- heyt bea6
- taze kekik2
- verilen yetkiyi kötüye kullanmak4
- ağız ishali olan yazarlar4
- heyecanlıyım sözlük4
- kadınların kadınlarda kıskandığı şeyler2
- ismet bin dawkins el sapiens'i entomologevi2
- internetten önce ne yapılıyordu sorusu6
- hakkınızı helal edin arkadaşlar3
- faik öztrak7
- sarı tekerim deliğine girerim sen mahvederim3
- gammazlama aparatı2
- ilk maaş4
- uludağ sözlük discord grubu11
- insanlardan nefret etmek9
- ırmak koparan2
- birine geç kalmak10
- ne güzel sözlük2
- yazarların on üzerinden komiklikleri46
- sözlükte erkekleri istemiyoruz19
- penis boyutunun önemi4
- katılım bankacılığı3
- anama da söv2
- true nun çaylak olması2
- yer sofrası7
- entry girerken dizleri sızlayan yuzır2
- kaskı miğfer sanan motorcu tip2
- ulan hepiniz oradaydınız2
- gammazlık müessesinin eski değerini yitirmesi2
- kemal kılıçdaroğlu20
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı9
- bruce lee5
- suda2
- özgürlük2
- özgür özel7
- beyazsemsiyeliyabanci48
entry'ler (42)
Maltepe belediye başkanı ali kılıç bizlere hediye etmek için gitmiş kitaplar almış.yakında detayları paylaşır bende başkandan bi kitap almak isterim doğrusu.büyük bir hediye olur benim için.
Ve şubat ayına ait kafa dergisinin sayısını alan başlan ali kılıç kafa dergisiyle poz vermiş.
görsel
Ve şubat ayına ait kafa dergisinin sayısını alan başlan ali kılıç kafa dergisiyle poz vermiş.
görsel
Maltepe belediyesinin ücretsiz servis imkanı geldi aklıma.Bu devirde 2-3 çocuğu olan aileler servis ücretlerini ödemekte zorlanırken maltepe belediyesi ücretsiz öğrenci servis imkanı vermesi aileler için çok büyük avantaj.Peki dostlar haberiniz varmı bu durumdan?Bütün belediyelerin vermesi gereken bir hizmetken kimsenin haberi yok malesef..Umut diyorum ki bütün belediyeler maltepe belediyesini örnek alır ve böyle imkanlar sunar vatandaşa.Helal olsun belediye başkanı Ali kılıç ve maltepe belediye ekiplerine.
Böyle büyük güzel projelerin ülkemizde gerçekleşmesi bir zamanlar hayaldi. Her gün
binlerce insanın zamandan tasarruf etmesini sağlayan dev bir proje.
binlerce insanın zamandan tasarruf etmesini sağlayan dev bir proje.
Mektup?
2017 deyiz dostum ne mektubu..
Mesaj atarım en olmadı mail atarım ..
Türktelekomlu olanlar bence bunları yapar hem dakikam hem sms hemde interneti var birinden birini kullanıp maesaj atar herhalde. Öyle olması gerek bence.Mektup geçmiş dönemde kaldı kabul edin dostlarım
2017 deyiz dostum ne mektubu..
Mesaj atarım en olmadı mail atarım ..
Türktelekomlu olanlar bence bunları yapar hem dakikam hem sms hemde interneti var birinden birini kullanıp maesaj atar herhalde. Öyle olması gerek bence.Mektup geçmiş dönemde kaldı kabul edin dostlarım
uzun ömürlü ve sağlam. Kullan at bu da diyorsun, sonra bir bakıyorsun ki sürekli kullanıyorsun. “At” kısmı sözlükten uçup gidivermiş aniden.
heyecanla beklediğim film. bir hafta kaldı sayılır.
hocaları gayet cana yakın ve bilgili olan üniversite. eğitim standartları istanbuldaki bir çok üniversiteye göre gayet yüksek. eğer istanbulda okumak istiyorsanız bu üniversiteyi bi araştırın pişman olmazsınız.
bunu dememek için mezuniyetten sonra da öğrencisine istihdam desteği sağlayan bir üniversitede eğitim görmen lazım. ki, bunu sağlayan çok fazla üniversite yok. hatta, benim bildiğim bunu sadece istanbul kültür üniversitesi yapıyor.
keşke ilk gün haberim olsaydı. herkese yollardım. ama olsun. geç olsun da güç olmasın.
görsel
ramazan coşkusunu bu yıl maltepe'de ali kılıç'ın birbirinden güzel ramazan programlarıyla geçireceğiz.
ramazan coşkusunu bu yıl maltepe'de ali kılıç'ın birbirinden güzel ramazan programlarıyla geçireceğiz.
herkesi ses vermeye davet ettiğim etkinlik. yıldırım belediyesi iyi bir iş yapmış.
böyle reklamlar görmek istiyoruz. umarım sayıları artar.
Turk sanatcilar arasinda en cok sevdigim sanatcidir.
Saban gibi anarsist karaktere adeta hayat vermistir.
Charlie Chaplin in sarlosu neyse turkun sabani da odur.
Guldurmenin yaninda cahil olmamayi, sansa bagli olsa da her zaman iyinin kazanacagini mujdelemistir filmleri.
Alttan alttan verdigi sendikalasma, grev, hak arama mesajlari da unutulmamalidir.
Nur icinde yat buyuk adam.
Saban gibi anarsist karaktere adeta hayat vermistir.
Charlie Chaplin in sarlosu neyse turkun sabani da odur.
Guldurmenin yaninda cahil olmamayi, sansa bagli olsa da her zaman iyinin kazanacagini mujdelemistir filmleri.
Alttan alttan verdigi sendikalasma, grev, hak arama mesajlari da unutulmamalidir.
Nur icinde yat buyuk adam.
Kibar feyzo-maho aga.
Gece sozlukte dolasan erkekten ne farki vardir dedirtir.