bugün
- sözlükte herkesin avcı olması9
- sözlükteki zorbalar10
- sinoplular nasıl insanlardır6
- deccalin sözlükte olma ihtimali5
- kılıçlar çekildi bu bir düello5
- bıçak kemiğe dayandı4
- gocu50
- sözlükteki şer çetesi5
- sinoplu diyojen3
- alkolün beyin hücreleri üzerindeki etkileri3
- isa mesih'in ikinci kez geleceği gerçeği3
- sivaslılar3
- 1 kötünü 40 iyiye zararı3
- bazı yazarlar3
- aga zaten senin bir tarafın çok kalkmıştı3
- çıplak gösteren gözlük5
- online listesi nereye gitti2
- sözlükte içki fotoğrafı paylaşan tip3
- bırakın kavgayı maç başlıyor2
- zorbamatik3
- sözlüğe yaptığı yemeğin fotoğrafını atan tip3
- sözlükte kavga çıkarsa gocunun kini tutuyoruz9
- kara lahana dolması2
- iyilik vs fedakarlık5
- kıyamet alametleri2
- berhan şimşek'in kadına şiddet görüntüsü9
- evagreen9
- antipanik6
- erzincanlılar2
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı16
- 5 eylül 2026 köprülerin özelleştirilmesi13
- cem yılmaz'ın sigarayı bırakması7
- tarihteki ilk ırkçının şeytan olduğu ger3
- erkekler neden kızların aşırı ilgisinden soğur6
- sıla'nın en güzel 3 şarkısı4
- zorbaları zorbalayan zorba2
- sözlüğe yemek fotoğrafı atan kız2
- yazdan kalma bir gun3
- bakın ben içki içiyorum insanı2
- melih cevdet anday2
- saldıran olmadıkça kavga çıkarmayan insan3
- 5 eylül 2026 türkiye sırbistan voleybol maçı5
- masum erkek4
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı30
- uludağ ın altındaki gizli uludağ sözlük merkezi6
- insanlığa nasıl faydalı olunur4
- sözlük yazarlarına hayvan muamelesi yapmak9
- tai lung45
- nervio hamferdi12
- hukukçu arkadaşlara sorular6
entry'ler (26)
(bkz: yurdum abazanı) ya da fazla romantik insan tipidir. bilemedim şimdi.
batman' daki favori karakterim, fakat çizgi filmin bir bölümünde bir polisin elindeki bombadan korktuğu için azıcık gözümden düşse de filmde karizmasını yeniden arttırarak toplamıştır.
koyu bilal karakterinde döktüren oyuncudur, şöyle ki çoğu aslında komik olmayan replikler nedense o söyleyince gülme krizine sokabilir.
herkes yalan söyler, tek değişen hangi konuda yalan söyledikleridir, ne uğruna söyledikleri. işte böyle bir adamdır house.
televizyonda en sevdiğim programlardan biridir, zira yarışmacılar yarım ekmek döner için abudik gubidik engellerde yürürken ben televizyon karşısında yemek yiyerek kıç büyütmekteyimdir, kısaca severim kerataları.
erkin koray öyle bir geçer zaman ki.
samsung corby txt ve samsung corby pro isimli iki kardeşe sahip telefon modelidir.
bir hatunun kocasına(rol arkadaşına) mal diye hitap ettiği programdır. (bkz: ilgiyle izliyoruz)
cerrahpaşa yorumuyla gönüllere taht kurandır.
bülent şakrak' ın tek başına yardırdığı programdır.
eğer gerçekleştirilirse her insan tektir anlayışını yerle yeksan edecek olan olaydır, sonra o klon nerede,kiminle ne yapar meçhul. yapay zeka olayına hiç girmek istemiyorum.
Hasta siempre yorumları mükemmelin üzerinde olan, anlamadan, bilmeden, kavramadan yorum yapan bazılarına rağmen daima nice 25 senelere dedirten gruptur.
her seferinde iş arkadaşlarından milyarlar çarpan bir karakterin nasıl hala işten kovulmadığına anlam veremediğim diziye benzer şey (bkz: dizimsi)
haluk bilginer' in devleştiği enfes dizidir, irfan karakteriyle de ayrı deryalara yüzdürür izleyeni.
en anlamadığım insan topluluklarından biridir, çoğu semt aşkıyla yanan tutuşan bu apaçilerimiz sokakta giydikleri kıyafetlerle böyle ipne gibin puşt gibin gezmektedirler, ayrıca genelde gördüğünüzde dayak yeme olasılığınız yüksektir.
en güzel aşktır, çünkü artık canına tak ederse platonik aşkın söylersin sevdiğine kabul eder, etmez fakat ederse gittikçe farkedersin ki senin aşık olduğun, her gün düşündüğün değildir o, artık olamaz zaten bir daha, o yüzden en güzeli platonik kalmasıdır.
fazla şeker ve fazla asitten oluşan son anda az da su katılmış ucuz bim içeceği. fakat arkadaş ortamında gayet de iyi gider.
ceza' nın aşırı bir değişim geçirdiğini gösteren parçadır. artık daha sakin fakat daha agresif bir profil çizmektedir. sanırım ceza artık büyümüştür ve kral tekrar odur.
medceza veya cezalet' e göre çok daha iyi olan albüm ismidir.
bulutsuzluk özlemi' ne tekrar hayran olma nedenidir.