bugün
- fakirin sevmesi hak mıdır10
- bir insanı sevmek5
- chp'nin belediyeleri kaybedecek olması4
- 80 yaşına yaklaşmış koltuk sevdalısı siyasiler4
- haitinin gol atmış olması2
- m r e r e c t o2
- evde sağlık hizmeti yönetmeliği yürürlükte2
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı9
- yazarların imza parfümleri3
- günaydın2
- fazla kilo2
- dünya8
- 2026 dünya kupası23
- dil2
- oyuncu2
- futbol16
- insan2
- düşün ki o bunu okuyor17
- ameliyat olmak7
- meslek lisesi vs imam hatip lisesi9
- kolu kıllı kız4
- egay sucukcu8
- pakistan3
- chp genel başkanı hayatını kaybetti2
- gocu2
- velvet13
- hindistan3
- sözlük kızlarının vücutları15
- falıma bakmak isteyen var mı24
- nevşehir üzümü2
- azerbaycan2
- chp'li 17 belediye başkanının akp'ye geçmesi14
- fas6
- guyana4
- kuzenin içine boşalmak14
- gülüm diyen kız10
- yılmaz güney12
- milli takım'ın abd maçı hazırlıkları2
- ingiliz şapkası takmıyor diye türkleri asmak10
- 25 haziran 2026 iskoçya brezilya maçı2
- yaşamak üzerine2
- bosna hersek3
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler2
- kadınları cinsel obje olarak gören erkek6
- kafirlerin dünyaya kazandırdıkları8
- arap gibi giyinerek sevap kazandığını sanan tip10
- dolandırılan insanların genel özellikleri9
- her şeye saygı duyulması gerekir6
- japonya4
- üşengeçlikten 1 ay banyo yapmamak6
sevdiği entry'ler
''definedeyiz'' diye okuyup lan jandarma ensenize biner, babanızın düşmanını bile si... diye düşünenler, düşünenlerimiz, insanımız...
atilla ilhan şiirlerinin derlendiği bir kitap hediye almıştım. not felan yoktu. sadece, şairin kitaba ismini veren " ben sana mecburum bilemezsin" adlı şiirin olduğu sayfanın köşesi bükülmüştü.
anasını babasını kardeşini kaybetmiş onlarca insan varken buradaki sikik dertlerinizi görünce dünya ne kadar boş diyorum.
kafanız ondan da boş...
kafanız ondan da boş...
saat geç oldu
hayaller kuruldu
kimi masada kaldı
kimi akılda kaldı
yalanlar hatırlandı
yalancılar hatırlandı
geçmişe bir çizik atıldı
ama çizik de akılda kaldı
-jack napier.
hayaller kuruldu
kimi masada kaldı
kimi akılda kaldı
yalanlar hatırlandı
yalancılar hatırlandı
geçmişe bir çizik atıldı
ama çizik de akılda kaldı
-jack napier.
(img:#1911579)
Şudur. insan gel evladım ben sana bakarım üzülme diyesi geliyor resmen. Tombik kafanı öperim senin pıtırcık eşliğinde.*
Şudur. insan gel evladım ben sana bakarım üzülme diyesi geliyor resmen. Tombik kafanı öperim senin pıtırcık eşliğinde.*
Kadın mevzusunu bir erkeğin dedilemesi, kodulamasıdır.
Ülkede kadınlar ölüyor, Yanmaz kefencinin buna dair bir önerisi var mı?
Bu erkek şiddetinden kadınlar artık evlenmeyecek ve yurt köşelerinde kaderine terkedilmiş çocukları doğurmayacaklar.
Ülkede kadınlar ölüyor, Yanmaz kefencinin buna dair bir önerisi var mı?
Bu erkek şiddetinden kadınlar artık evlenmeyecek ve yurt köşelerinde kaderine terkedilmiş çocukları doğurmayacaklar.
Değersizliğinden, yetersizliğinden kaçmak isteyen kızdır. Ölümüne yanılgı arzusu duyar.
Size şunu söylerim dostlar, kim ki Değerini ve anlamını bir kandırmaca üzerinden belirliyorsa, biliniz ki en değersizi ve anlamsızı o'dur.
bir kadının kadınlığı üzerinden ilgi çekme çabası, bütün çabalar içinde en aşağılıkça olanıdır.
Hadi benden bu kadar.
Size şunu söylerim dostlar, kim ki Değerini ve anlamını bir kandırmaca üzerinden belirliyorsa, biliniz ki en değersizi ve anlamsızı o'dur.
bir kadının kadınlığı üzerinden ilgi çekme çabası, bütün çabalar içinde en aşağılıkça olanıdır.
Hadi benden bu kadar.
black sabbat-god is dead??????????
görsel
Scyther.
Pokemon Dünyasının Ramiz karaeskisi. Ağır abi. Takıldığı ortamlarda söz sahibi. Kime söz verdiyse tutar, borcuna sadıktır. Bıçak gibi elleri sayesinde alacaklarını tahsil eder. Ayrıca uçabilir. Hava hakimiyeti sayesinde bir çok uçak firmasını haraca bağlamıştır.
Başrol olmadığı için 49. Bölümde senaristler tarafından öldürülmek zorunda kaldı. Zaten Scyther ölünce bende diziyi bıraktım.
Scyther.
Pokemon Dünyasının Ramiz karaeskisi. Ağır abi. Takıldığı ortamlarda söz sahibi. Kime söz verdiyse tutar, borcuna sadıktır. Bıçak gibi elleri sayesinde alacaklarını tahsil eder. Ayrıca uçabilir. Hava hakimiyeti sayesinde bir çok uçak firmasını haraca bağlamıştır.
Başrol olmadığı için 49. Bölümde senaristler tarafından öldürülmek zorunda kaldı. Zaten Scyther ölünce bende diziyi bıraktım.
Geçenlerde nasılsın diye soran birine bilmiyorum dedim. Her normal insan bu cevabı anormal karşılar. ardından gelen Nasıl bilmezsin sorusununda cevabını bilmediğim için bir yanıt veremedim. Bir iki kelime gırtlağıma yapışmadı değil ancak sese dönüşmesine engel oldum. Bu günlerde insanların beni umursadığına olan inancım yok denecek az. Herkesin samimiyeti bir taklitten ibaret gibi.
zaman zaman açık oylayan melek. çok tatlısınız hanımefendi, iyi yazmalar.
yazar kasa fırlatmak bir eylemdir. senin yaşın yetmediği için bilmezsin, ama ben sana anlatayım.
4 Nisan 2001'de dönemin Başbakanı Bülent Ecevit'in önüne 'Sayın başbakanım al, ben bir esnafım' diye bağırarak yazar kasa fırlatıldı.
4 Nisan 2001'de dönemin Başbakanı Bülent Ecevit'in önüne 'Sayın başbakanım al, ben bir esnafım' diye bağırarak yazar kasa fırlatıldı.
Kızının mezuniyet konuşmasını da kaçıran adamdır.
Aslında iyi yüreklidir, dünyaya uzaylılar saldırsa veya terör örgütü atom bombasının 5 kat büyüğünü patlatacak olsa,
Bu oğlunun maçına, kızının mezuniyet konuşmasına yetişemeyen bu gevşek kurtarır tüm insanlığı.
Aslında iyi yüreklidir, dünyaya uzaylılar saldırsa veya terör örgütü atom bombasının 5 kat büyüğünü patlatacak olsa,
Bu oğlunun maçına, kızının mezuniyet konuşmasına yetişemeyen bu gevşek kurtarır tüm insanlığı.