sevdiği entry'ler

defiledeyiz uludağ sözlük

''definedeyiz'' diye okuyup lan jandarma ensenize biner, babanızın düşmanını bile si... diye düşünenler, düşünenlerimiz, insanımız...

kitap hediye ederken içine yazılabilecek notlar

atilla ilhan şiirlerinin derlendiği bir kitap hediye almıştım. not felan yoktu. sadece, şairin kitaba ismini veren " ben sana mecburum bilemezsin" adlı şiirin olduğu sayfanın köşesi bükülmüştü.

özlediğin biri var mı

anasını babasını kardeşini kaybetmiş onlarca insan varken buradaki sikik dertlerinizi görünce dünya ne kadar boş diyorum.

kafanız ondan da boş...

geceye bir şiir bırak

saat geç oldu
hayaller kuruldu
kimi masada kaldı
kimi akılda kaldı

yalanlar hatırlandı
yalancılar hatırlandı
geçmişe bir çizik atıldı
ama çizik de akılda kaldı

-jack napier.

hüzünlendiren karikatürler

(img:#1911579)
Şudur. insan gel evladım ben sana bakarım üzülme diyesi geliyor resmen. Tombik kafanı öperim senin pıtırcık eşliğinde.*

her kadın dogurmak ister

Kadın mevzusunu bir erkeğin dedilemesi, kodulamasıdır.
Ülkede kadınlar ölüyor, Yanmaz kefencinin buna dair bir önerisi var mı?

Bu erkek şiddetinden kadınlar artık evlenmeyecek ve yurt köşelerinde kaderine terkedilmiş çocukları doğurmayacaklar.

her erkek benimle ilgilensin kızı

Değersizliğinden, yetersizliğinden kaçmak isteyen kızdır. Ölümüne yanılgı arzusu duyar.

Size şunu söylerim dostlar, kim ki Değerini ve anlamını bir kandırmaca üzerinden belirliyorsa, biliniz ki en değersizi ve anlamsızı o'dur.

bir kadının kadınlığı üzerinden ilgi çekme çabası, bütün çabalar içinde en aşağılıkça olanıdır.

Hadi benden bu kadar.

gecenin metal şarkısı

black sabbat-god is dead??????????

yazarların favori pokemon karakteri

görsel
Scyther.

Pokemon Dünyasının Ramiz karaeskisi. Ağır abi. Takıldığı ortamlarda söz sahibi. Kime söz verdiyse tutar, borcuna sadıktır. Bıçak gibi elleri sayesinde alacaklarını tahsil eder. Ayrıca uçabilir. Hava hakimiyeti sayesinde bir çok uçak firmasını haraca bağlamıştır.

Başrol olmadığı için 49. Bölümde senaristler tarafından öldürülmek zorunda kaldı. Zaten Scyther ölünce bende diziyi bıraktım.

çaycı hüseyin'in ölüm sebebi

görsel

sözlük yazarlarının itirafları

Geçenlerde nasılsın diye soran birine bilmiyorum dedim. Her normal insan bu cevabı anormal karşılar. ardından gelen Nasıl bilmezsin sorusununda cevabını bilmediğim için bir yanıt veremedim. Bir iki kelime gırtlağıma yapışmadı değil ancak sese dönüşmesine engel oldum. Bu günlerde insanların beni umursadığına olan inancım yok denecek az. Herkesin samimiyeti bir taklitten ibaret gibi.

mala mulier

zaman zaman açık oylayan melek. çok tatlısınız hanımefendi, iyi yazmalar.

sözlüğe yazar kasa fırlatma

yazar kasa fırlatmak bir eylemdir. senin yaşın yetmediği için bilmezsin, ama ben sana anlatayım.

4 Nisan 2001'de dönemin Başbakanı Bülent Ecevit'in önüne 'Sayın başbakanım al, ben bir esnafım' diye bağırarak yazar kasa fırlatıldı.

oğlunun beyzbol maçına geç kalan adam

Kızının mezuniyet konuşmasını da kaçıran adamdır.

Aslında iyi yüreklidir, dünyaya uzaylılar saldırsa veya terör örgütü atom bombasının 5 kat büyüğünü patlatacak olsa,

Bu oğlunun maçına, kızının mezuniyet konuşmasına yetişemeyen bu gevşek kurtarır tüm insanlığı.
© copyright 2005 - 2026