bugün
- osuruktan şiirler54
- tantuni15
- pkk'nın silah bırakmasını takip edecek kurul31
- her eve rüzgar türbini7
- en zor zamanlarını tek başına atlatan insan9
- türkiye de sosyalist devrim olma ihtimali4
- pkk kürt ağa ve kürt feodallere ne yapmış26
- sarapci koala23
- soslu adana kebap14
- ırkçıların hırt dediği insanlara sevgi göstermek2
- yalnızlık rahatlıktır9
- futbol19
- azerbaycan türkçesi daha güzel olan kelimeler5
- süper lig12
- zorunlu eğitim9
- izmir bok kokuyor deyince seri eksilenmek22
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı15
- türkiye8
- çin at üzerinden yönetilmez2
- togg13
- kullanılmayan kitaplar ne yapılabilir2
- işkembe çorbası6
- trabzonspor8
- recep tayyip erdoğan16
- laik teyzelerin fenotipi34
- beyaz götlü yabancılara tapmak suriyelilere sövmek7
- islam barış dinidir22
- mevlid kandili10
- kışın eve kapanıp novella yazmak4
- hayvan gibi gözleme yemek6
- her gün ne yapıyorsunuz9
- ürdün3
- ne kadar dikkatlisin7
- evlenmek yerine karıya gitmek6
- camdan binalar3
- norveç2
- hiç bir bayanla seksting yaptınız mı7
- 24 ağustos 2026 kocaelispor amedspor maçı4
- ciğerci apo5
- 23 ağustos 2026 göztepe gençlerbirliği maçı4
- kürt düşmanı3
- persac6
- piyasadaki en iyi çay4
- sözlük kızlarının kombinleri10
- togg gören sikik çapulcu6
- sözlükte tayyip erdoğan ı savunmak8
- ışık2
- tost satmak2
- her yer bok kokuyor arkadaş her yer11
- bir çatı katına kapanıp tüm gün yazmak3
sevdiği entry'ler
''definedeyiz'' diye okuyup lan jandarma ensenize biner, babanızın düşmanını bile si... diye düşünenler, düşünenlerimiz, insanımız...
atilla ilhan şiirlerinin derlendiği bir kitap hediye almıştım. not felan yoktu. sadece, şairin kitaba ismini veren " ben sana mecburum bilemezsin" adlı şiirin olduğu sayfanın köşesi bükülmüştü.
anasını babasını kardeşini kaybetmiş onlarca insan varken buradaki sikik dertlerinizi görünce dünya ne kadar boş diyorum.
kafanız ondan da boş...
kafanız ondan da boş...
saat geç oldu
hayaller kuruldu
kimi masada kaldı
kimi akılda kaldı
yalanlar hatırlandı
yalancılar hatırlandı
geçmişe bir çizik atıldı
ama çizik de akılda kaldı
-jack napier.
hayaller kuruldu
kimi masada kaldı
kimi akılda kaldı
yalanlar hatırlandı
yalancılar hatırlandı
geçmişe bir çizik atıldı
ama çizik de akılda kaldı
-jack napier.
(img:#1911579)
Şudur. insan gel evladım ben sana bakarım üzülme diyesi geliyor resmen. Tombik kafanı öperim senin pıtırcık eşliğinde.*
Şudur. insan gel evladım ben sana bakarım üzülme diyesi geliyor resmen. Tombik kafanı öperim senin pıtırcık eşliğinde.*
Kadın mevzusunu bir erkeğin dedilemesi, kodulamasıdır.
Ülkede kadınlar ölüyor, Yanmaz kefencinin buna dair bir önerisi var mı?
Bu erkek şiddetinden kadınlar artık evlenmeyecek ve yurt köşelerinde kaderine terkedilmiş çocukları doğurmayacaklar.
Ülkede kadınlar ölüyor, Yanmaz kefencinin buna dair bir önerisi var mı?
Bu erkek şiddetinden kadınlar artık evlenmeyecek ve yurt köşelerinde kaderine terkedilmiş çocukları doğurmayacaklar.
Değersizliğinden, yetersizliğinden kaçmak isteyen kızdır. Ölümüne yanılgı arzusu duyar.
Size şunu söylerim dostlar, kim ki Değerini ve anlamını bir kandırmaca üzerinden belirliyorsa, biliniz ki en değersizi ve anlamsızı o'dur.
bir kadının kadınlığı üzerinden ilgi çekme çabası, bütün çabalar içinde en aşağılıkça olanıdır.
Hadi benden bu kadar.
Size şunu söylerim dostlar, kim ki Değerini ve anlamını bir kandırmaca üzerinden belirliyorsa, biliniz ki en değersizi ve anlamsızı o'dur.
bir kadının kadınlığı üzerinden ilgi çekme çabası, bütün çabalar içinde en aşağılıkça olanıdır.
Hadi benden bu kadar.
black sabbat-god is dead??????????
görsel
Scyther.
Pokemon Dünyasının Ramiz karaeskisi. Ağır abi. Takıldığı ortamlarda söz sahibi. Kime söz verdiyse tutar, borcuna sadıktır. Bıçak gibi elleri sayesinde alacaklarını tahsil eder. Ayrıca uçabilir. Hava hakimiyeti sayesinde bir çok uçak firmasını haraca bağlamıştır.
Başrol olmadığı için 49. Bölümde senaristler tarafından öldürülmek zorunda kaldı. Zaten Scyther ölünce bende diziyi bıraktım.
Scyther.
Pokemon Dünyasının Ramiz karaeskisi. Ağır abi. Takıldığı ortamlarda söz sahibi. Kime söz verdiyse tutar, borcuna sadıktır. Bıçak gibi elleri sayesinde alacaklarını tahsil eder. Ayrıca uçabilir. Hava hakimiyeti sayesinde bir çok uçak firmasını haraca bağlamıştır.
Başrol olmadığı için 49. Bölümde senaristler tarafından öldürülmek zorunda kaldı. Zaten Scyther ölünce bende diziyi bıraktım.
Geçenlerde nasılsın diye soran birine bilmiyorum dedim. Her normal insan bu cevabı anormal karşılar. ardından gelen Nasıl bilmezsin sorusununda cevabını bilmediğim için bir yanıt veremedim. Bir iki kelime gırtlağıma yapışmadı değil ancak sese dönüşmesine engel oldum. Bu günlerde insanların beni umursadığına olan inancım yok denecek az. Herkesin samimiyeti bir taklitten ibaret gibi.
zaman zaman açık oylayan melek. çok tatlısınız hanımefendi, iyi yazmalar.
yazar kasa fırlatmak bir eylemdir. senin yaşın yetmediği için bilmezsin, ama ben sana anlatayım.
4 Nisan 2001'de dönemin Başbakanı Bülent Ecevit'in önüne 'Sayın başbakanım al, ben bir esnafım' diye bağırarak yazar kasa fırlatıldı.
4 Nisan 2001'de dönemin Başbakanı Bülent Ecevit'in önüne 'Sayın başbakanım al, ben bir esnafım' diye bağırarak yazar kasa fırlatıldı.
Kızının mezuniyet konuşmasını da kaçıran adamdır.
Aslında iyi yüreklidir, dünyaya uzaylılar saldırsa veya terör örgütü atom bombasının 5 kat büyüğünü patlatacak olsa,
Bu oğlunun maçına, kızının mezuniyet konuşmasına yetişemeyen bu gevşek kurtarır tüm insanlığı.
Aslında iyi yüreklidir, dünyaya uzaylılar saldırsa veya terör örgütü atom bombasının 5 kat büyüğünü patlatacak olsa,
Bu oğlunun maçına, kızının mezuniyet konuşmasına yetişemeyen bu gevşek kurtarır tüm insanlığı.