bugün
- dolar isterse 100 olsun5
- velvet55
- yazarların favori giyim markası14
- geceleri bir kadına sarılıp uyuyamamak10
- arabayla dağdan inerken dinlenecek şarkılar10
- yakışıklı erkek denince akla gelen isim10
- sözlüğün en harbi kızı8
- migros'a sorulacak tek soru24
- inanılmaz sıkıcısınız ya6
- ölmedeyiz uludağ sözlük6
- sözlük yazarlarının 2027 kararları6
- osuruktan şiirler61
- anın fotoğrafı4
- sözlüğün en harbi erkeği7
- israile atom bombası atmak8
- 2026 ekonomik krizi17
- seninle sevişirken ölmek istiyorum7
- insan olmaya ceyrek kala15
- sözlüğün en cool erkek yazarı6
- kadınların cinsel başlıkları eksilemesi7
- sözlük yazarlarının karşılaştığı garip olaylar9
- hayattaki en değerli şeyler8
- kendi klanına laf edilince hoplamak6
- sekiz aydır masturbasyon yapmıyor olmak7
- friedrich hegel la bi cay icek12
- öz eleştiri yaparken dikkat edilmesi gerekenler4
- aleksey batrakov28
- bir sözlük yazarını kıskanmak13
- yargıya güvenen varsa yazsın9
- spor ayakkabı5
- kova burcunun su grubu yerine hava grubunda olması5
- sigara içmeyi bırakmak istememek8
- michel foucault3
- okul zorunluluğu2
- victor osimhen20
- sözlükte güzel kız olmaması sorunsalı8
- dudaktan öpüşmek neden seksle bağlantılı5
- geceye bir şarkı bırak10
- evde soğuk kahve yapımı7
- manyak olmaya karar verdim3
- zeka içerikli entry vs bilgi içerikli entry8
- 20 ağustos 2026 trabzonspor ferencvaros maçı4
- kadınları aşağılamanın moda olması7
- ırkçıların geri zekalı olduğu gerçeği11
- tostumu yaptım11
- arkadaşlar çok hastayım ya10
- tadej pogacar2
- alparslan kuytul15
- migros'tan alışveriş yapınca elit olduğunu sanmak6
- hurdacıya gidiyorum7
entry'ler (494)
Bir zenginin olmazsa olmazıdır. Çok işe yarayan bir alettir. Şekerleri hemen eritir çayın tadını iki kat arttır.
görsel
görsel
Dün, Adana'da bir mekanda arkadaşlarla içmeye gittik ortam güzeldi canlı müzik, ve nezih mekan olduğunu sandığımız bir mekanda güzel saatler geçiriyorduk. Saatler biraz ilerlemiş çakır keyif olmuştuk.
Yan masada, iri yarı bir adam bizim masamızda bulunan arkadaşımıza çiçek göndermesiyle kavga çıktı. Olay şöyle vuku buldu, çiçek gelir gelmez. Arkadaşlarla adamın yanına giderek sözlü tartışmaya başladık.
Güvenlik diye tabir ettiğimiz mekanın adamları da bize destek vererek arbede sırasında adamın yanında ki adamlarla itişti kalktıştı derken. O sırada adam elindeki rakı şişesini kafama geçiriverdi..
O sırada aklım gidip bayılmışım, uyandığımda sabaha yakın bir saatt'i hastanedeydim. Arkadaşımlarım durumu bana izah ederken polis girdi içeriye. Boktan bir geceydi.
Türkiye bok çukuru cumhuriyet'in de adam akıllı alkol bile alamıyorsunuz.
Evinizde oturup adam akıllı alkol alın, kısa kesmek zorunda kaldım çünkü: başım zonkluyor.
Not: bu bir Csb'dir, uzun süre oldu Uludağ sözlüğe yazmayalı.. dedim böyle bir giriş ile dönüş yapayım.
Yan masada, iri yarı bir adam bizim masamızda bulunan arkadaşımıza çiçek göndermesiyle kavga çıktı. Olay şöyle vuku buldu, çiçek gelir gelmez. Arkadaşlarla adamın yanına giderek sözlü tartışmaya başladık.
Güvenlik diye tabir ettiğimiz mekanın adamları da bize destek vererek arbede sırasında adamın yanında ki adamlarla itişti kalktıştı derken. O sırada adam elindeki rakı şişesini kafama geçiriverdi..
O sırada aklım gidip bayılmışım, uyandığımda sabaha yakın bir saatt'i hastanedeydim. Arkadaşımlarım durumu bana izah ederken polis girdi içeriye. Boktan bir geceydi.
Türkiye bok çukuru cumhuriyet'in de adam akıllı alkol bile alamıyorsunuz.
Evinizde oturup adam akıllı alkol alın, kısa kesmek zorunda kaldım çünkü: başım zonkluyor.
Not: bu bir Csb'dir, uzun süre oldu Uludağ sözlüğe yazmayalı.. dedim böyle bir giriş ile dönüş yapayım.
Ölümsüzlüğü satın alamaZ.
Facebook gibi siteler yüzünden bitmiştir. Onu eklemeyi unutmuşum..
Sözlük sitelerinin bitmesi, eskisi kadar ziyaretçisi yok, eskisi kadar popüleritesi yok. (Ekşi sözlük) dışındaki diğer sözlüklerin hepsi bitmiştir. Uludağ sözlüğü saymıyorum zaten o yıllar önce bitti. Sıkıntıdan, işi olmayanlar arada sırada gelip 2,3 başlık açıp gidiyorlar. Provakasyon amaçlı başlık açsan bile 3-5 tane entry giriliyor. Durum çok vahim.
Ölen yazarlara verilen isim.
Bana az biraz eklenen yetenek. Yetiyor işte daha ne olsun..
Bundan bizene amk sözlüğü korumak bize mi düştü.
Hangi aklını siktiğim verir bu parayı bu teneke yığınına hay amk durduk yere sinirledindim. Bir bitmedi bu amk tofaşı, şahini.. bu arabalar ne zaman kalkacak piyasadan artık yeter görmek bile istemiyorum amk.
(bkz: şahsım)
Ülkede üretim bitti, çiftçiler kan ağlıyor esnaf kan ağlıyor ama sorsanız Tayyip beye ülke şaha kalkıyor ekonomi %3 büyüdü. Hatta Imf'ye borç verdik amk. Tabi yersen.
Yemin ederim bu yeni nesilden bir cacık olmaz.
Elden geçmiştir.
Doğruyu demiş başhekimdir.
Yeni yıla 0 TL ile giriyorum.. üzgünüm gençler
görsel
Bütün para şunlara gitti hiç param kalmadı.
Bütün para şunlara gitti hiç param kalmadı.
Zorunlu olarak izlediğim program. Malum evdeyiz adam akıllı programlarda yok. Kötünün en iyisi..
Ne salak insanlar var şu hayatta..