bugün
- yabancilara 20 yillik vergi muafiyeti7
- bu dünyaya çocuk getirmek8
- karısı tarafından 300 kez aldatılan adam7
- kız kardeş ağda yaparken odasına dalmak10
- insan nüfusu azaltma çalışmaları3
- tecavüze ceza önerisi7
- dersimci aleviler de pkk kadar tehlikelidir5
- buddy dude'nin fotosunun yapay zeka çıkması28
- anne baba özlemi3
- erkek olmanın çok zor olması5
- sözlüğün en güzel kız yazarı12
- coco star5
- ctrlx abla12
- ai ai diyen yazar3
- sözlük kızlarının ayak falları7
- babasina benzeyen erkeklerden hoslanan kiz4
- ben ahmet sezer bey sorularınızı yanıtlıyorum15
- bugün hangi sözlük kızına evlenme teklif etsem15
- her gün mastürbasyon yapmak hastalıklı mıdır2
- gökten am yağsın diye duaya çıkmak5
- nervio sözlüğün en asil kadınıdır6
- sözlük kızlarının kombileri7
- ben aslında kızım7
- her şeye rağmen yaşamaya karar vermek4
- kürtler olmasaydı yaşanabilecek sıkıntılar5
- yazarların en muhteşem özelliği5
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba20
- hard seven kız3
- antipanik8
- evlenmenin azalıp boşanmanın artması3
- oytunkaran'ı özlemek6
- 0 0 8'in sözlüğe gelmesi3
- hurma2
- kitap okuyan erkek9
- 40 yaşını aşmış bunaklar kulübü12
- gocu31
- uyku öncesi ritüelleri2
- başbiraderin edirneli olması2
- o son birayı içmek5
- özgür özel7
- cilgincapkin7
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum28
- hiç bir kızla arkadaş olmamak2
- rastgele diyalog etkileşimi3
- aym'nin süresiz nafaka kararını iptal etmesi4
- sudekiray'ın ai olması2
- vexillarius the slayer'in ırkı6
- kavga etmeyin lan hepinizi döverim5
- en köylü özelliğiniz3
- illuminati'nin amacı2
entry'ler (26)
Çat sesini duyar duymaz tüyleri diken diken eden kavga. Yeni nesil iyiye gidiyor.
50 metre uzunluğunda et ürünleri reyonuna sahip olduğu görülmüş marketler zinciri.
Sende niye kullanalım.
"Ona reddedemeyeceği bir teklif yapacağım."
"Fikirler barışçıl, geçmiş kanlıdır."
"Fikirler barışçıl, geçmiş kanlıdır."
Adamın sanki kaç sene ömrü kaldı ki dedirtip, Erdoğan düşmanlarını bakmaya değil, görmeye davet eden durum.
ineğe ot göstermişler, olmaz ot fabrikasını görmek istiyorum demiş. Sanki yiyebilecek hayvan oğlu hayvan koskoca fabrikayı. Ama n'aparsın hayvan işte idrak sıkıntısı var.
Evet diyenlerin vatan haini ilan edilmesi versiyonu da vardır.
Tehlikelidir. Sayısal ve iddaa'yı küçümsemek de tehlikelidir. Ocak söndürür, psikoloji bozar, intihara sürükler. Rüyalı olanı masaya kaç saat yatırdığınıza bağlıdır.
Her dua yada herkesin duası kabul olsaydı yeryüzünde inanmayan kalmazdı herhalde dedirten durum.
Gözden yaş getiren, ve bana göre takımlara gelecek darbeye yakın bir acı veren durum. içim bi tuhaf oldu şimdi bak.
"Yazar oldun, aramıza hoşgeldin." Mesajıyla artık çıkılan sıra.
Terasta elde kahve, gökyüzünü seyretmek..
Pelin Karahan. Bir masada oturup birşeyler içmekten fazlasını istiyorum. Lanet olsun.
şehirde yaşayan dertleri parfümleri,ojeler,saçları olan okumuş asalak cahillerle yaşamakla aynıdır. Daha çok şey sayardım bu yaratıklar hakkındada işim var. Yukardaki yazarcık dünya görüşü dar demiş köylü kızlarına. Ulan şehir kezbanları sabah akşam facede atomu parçalayıp instagram da everestin resimlerinimi paylaşıyor sanıyorsun ? bir davaları dahi yok. amaçları yok. ego deposu hepsi. hepsinden iğreniyorum.
Yaş 16 ama her entryde bir sik. Nedir bu sik sevdası ? ağız alışkanlığımı ? Aman ağzına fazla yaklaştırma. Gitse sözlük birşey kaybetmez ki gitmez bu.
Madem böyle bir derdin var tamam sevmezsin bu milleti anlarımda. Kitlesi ve zeka seviyesi belli olan bir stüdyoda bu söylenir mi ? Tamam esra'da 1 lvl ama çekersin kenara söylersin ablacım ben istemiyorum bu elemanları diye.
Yeminle acıdım La. oraya çıkan insanlara ayrı bi acıyorum zaten.
Yeminle acıdım La. oraya çıkan insanlara ayrı bi acıyorum zaten.
5 sayfa entry okuduktan sonra Kafasını ciddi şekilde merak ettiğim ancak fazla merak hede hödö den yola çıkarak 2 gün sonra unutacağım pislik. Mutlu olmak istiyorsam gider çikolata yerim en fazla sivilce yapar. Bu nedir arkadaş ?
içen beyinsizin cam sehpaya havuza atlar gibi atlayıp ardından su çok güzel gelsenize olumm demesine neden olan pislik.
içmeyin olum. merakta etmeyin. mutsuzmusunuz gidin çikolata falan alın.
içmeyin olum. merakta etmeyin. mutsuzmusunuz gidin çikolata falan alın.
2 haftadır kafayı bozduğum oyun. Osmanlı ile 29 level oldum. Ama bir türlü expert'de oynadığım rakibimi dize getiremedim. Ben daha kışlayı kurarken elemanlar fort atmıyormu deli oluyorum. aga hangi ara 3. çağa geçtinde fortladın hemen oraya ?
bir iş gününe daha lanet ettiğimi itiraf ediyorum. hadi size bir itiraf daha, çalışmak bana göre değil.