bugün
- tembel ve çalışmayan insan15
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek14
- 1 saatte 10 bira içmek16
- manyak olmaya karar verdim9
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- sözlük kızlarının kombinleri20
- velvet vs nervio19
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- almanya da hangi partiyi seçerdiniz5
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti3
- arkadaşlar neden bu kadar salaksınız5
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri5
- şaka maka 2026 dünya kupasının bitmesi3
- türkiyeden siktirolup gitmek5
- hırt5
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması2
- velvet12
- otomobile ek vergi5
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- kıbrıs barış harekatı3
- messi ve arjantin'in tüm dünyaya rezil olması7
- nervio11
- akşamları yürüyüşe çıkmak2
- cunda adası3
- ingilterede çocuklar açlıktan silgi yiyor5
- ispanya19
- slavko vincic15
- blok33
- sevilince şımaran kızlar4
- teröriste o da insan demek4
- kadınların efendi erkek yerine katil tercihi4
- otel odasında ölmekten korkmak2
- yazık oldu yarınlara4
- liberal eğitimin imkansızlığı2
- üniversite tercih edeceklere tavsiyeler3
- arkadaşlar ben chatgpt ile konuşmaya gıdıyorum2
- pahalılığın çaresi3
- sözlük kızlarının adam gibi adam olması2
- vurgun yemek4
- özgünlüğün faydasız olması5
- anna karenina'ya orospu diyen beyinsiz adi köpek6
- tayt giyen hatunun götünü dalgalandırmak2
- arjantin'in 115 dakika şut atamaması8
- istanbul da hissedilen sıcaklık2
- tememda kenka nalaka10
- true hanın gazabı8
- chp'ye oy vermiş yazarlar4
- sözlük kimsenin tekelinde değildir9
- bu mesajı 10 kişiye göndermeyelerin durumu7
entry'ler (26)
Çat sesini duyar duymaz tüyleri diken diken eden kavga. Yeni nesil iyiye gidiyor.
50 metre uzunluğunda et ürünleri reyonuna sahip olduğu görülmüş marketler zinciri.
Sende niye kullanalım.
"Ona reddedemeyeceği bir teklif yapacağım."
"Fikirler barışçıl, geçmiş kanlıdır."
"Fikirler barışçıl, geçmiş kanlıdır."
Adamın sanki kaç sene ömrü kaldı ki dedirtip, Erdoğan düşmanlarını bakmaya değil, görmeye davet eden durum.
ineğe ot göstermişler, olmaz ot fabrikasını görmek istiyorum demiş. Sanki yiyebilecek hayvan oğlu hayvan koskoca fabrikayı. Ama n'aparsın hayvan işte idrak sıkıntısı var.
Evet diyenlerin vatan haini ilan edilmesi versiyonu da vardır.
Tehlikelidir. Sayısal ve iddaa'yı küçümsemek de tehlikelidir. Ocak söndürür, psikoloji bozar, intihara sürükler. Rüyalı olanı masaya kaç saat yatırdığınıza bağlıdır.
Her dua yada herkesin duası kabul olsaydı yeryüzünde inanmayan kalmazdı herhalde dedirten durum.
Gözden yaş getiren, ve bana göre takımlara gelecek darbeye yakın bir acı veren durum. içim bi tuhaf oldu şimdi bak.
"Yazar oldun, aramıza hoşgeldin." Mesajıyla artık çıkılan sıra.
Terasta elde kahve, gökyüzünü seyretmek..
Pelin Karahan. Bir masada oturup birşeyler içmekten fazlasını istiyorum. Lanet olsun.
şehirde yaşayan dertleri parfümleri,ojeler,saçları olan okumuş asalak cahillerle yaşamakla aynıdır. Daha çok şey sayardım bu yaratıklar hakkındada işim var. Yukardaki yazarcık dünya görüşü dar demiş köylü kızlarına. Ulan şehir kezbanları sabah akşam facede atomu parçalayıp instagram da everestin resimlerinimi paylaşıyor sanıyorsun ? bir davaları dahi yok. amaçları yok. ego deposu hepsi. hepsinden iğreniyorum.
Yaş 16 ama her entryde bir sik. Nedir bu sik sevdası ? ağız alışkanlığımı ? Aman ağzına fazla yaklaştırma. Gitse sözlük birşey kaybetmez ki gitmez bu.
Madem böyle bir derdin var tamam sevmezsin bu milleti anlarımda. Kitlesi ve zeka seviyesi belli olan bir stüdyoda bu söylenir mi ? Tamam esra'da 1 lvl ama çekersin kenara söylersin ablacım ben istemiyorum bu elemanları diye.
Yeminle acıdım La. oraya çıkan insanlara ayrı bi acıyorum zaten.
Yeminle acıdım La. oraya çıkan insanlara ayrı bi acıyorum zaten.
5 sayfa entry okuduktan sonra Kafasını ciddi şekilde merak ettiğim ancak fazla merak hede hödö den yola çıkarak 2 gün sonra unutacağım pislik. Mutlu olmak istiyorsam gider çikolata yerim en fazla sivilce yapar. Bu nedir arkadaş ?
içen beyinsizin cam sehpaya havuza atlar gibi atlayıp ardından su çok güzel gelsenize olumm demesine neden olan pislik.
içmeyin olum. merakta etmeyin. mutsuzmusunuz gidin çikolata falan alın.
içmeyin olum. merakta etmeyin. mutsuzmusunuz gidin çikolata falan alın.
2 haftadır kafayı bozduğum oyun. Osmanlı ile 29 level oldum. Ama bir türlü expert'de oynadığım rakibimi dize getiremedim. Ben daha kışlayı kurarken elemanlar fort atmıyormu deli oluyorum. aga hangi ara 3. çağa geçtinde fortladın hemen oraya ?
bir iş gününe daha lanet ettiğimi itiraf ediyorum. hadi size bir itiraf daha, çalışmak bana göre değil.