bugün

entry'ler (2)

küçükken sanılan şeyler

(#)ezan okununca allahın okuduğunu sanmak ve yağmur yağdığında da allahın bize tükürdüğünü sanmak...

sözlük yazarlarının travestiler ile anıları

(#)Bu gün başımdan geçti. British American Tabacco Kocaeli'de satış temsilcisiyim diyebilirim sizin anlayacağınız dilde. Bu gün bayiime gittim standları ve sigaraları kontrol amaçlı. Petrol ofisinin kasasında tek başıma duruyordum kasiyer arkadaş depoya kadar gitmişti o sıra kapıdan bi kadın girdi güya kadın aklı başımda ilk defa travesti görmüşüm nerden biliyim.. Ama yok böyle bir güzellik "vay anasını bu kadın/kızsa ben neyim acaba" dedim şöyle iş kıyafetli halime baktım saçlarım düz sabah 5'de kalkıp işe gidiyoruz makyaj sıfır. Herneyse yakıt aldı kart çekecek

-20 tl çeker misiniz? ( travesti olduğunu da sesinden anladım hala anlamayacaktım.

- Kusura bakmayın bekletmek zorunda kalacağım kasiyer arkadaş yardımcı olacak ( tebessüm ediyorum tabii her şirketin prosedür emri olduğu için.. )
O sıra bi karışıklık oldu pompacı arkadaş ile gülüştük ettik kasiyer arkadaş baktı tabii ablamıza/abimize neyse. Tekrardan gülümsedim aldığım cevaplar :

- Yüzüme bakıp ne gülüyorsun mal ? işini yap işini !
- Açta götüne göl maymun suratlı öcü görmüş gibi bakıyorsun!

Ben:
-Hanf..

Travesti:
kapa çeneni sinirlerimi bozma gelir oraya saçını başını yolarım!! Allah'ın tipsizisi mal ya ne bakıp duruyorsunuz anlamıyorum.

Bu da bu akşam ki bi anım hayatımda ilk ve son görmek istediğim şeydir sanırım. Bu arada gittikten sonra baya bi ağladım içeriye şirket müdürüm falan istasyon müdürü geldi teselli sakinleş vs vs ama iş işten geçti. Yaşım gereği küçük olduğum için ve iş gereği sorumluluk fazla olunca çok korkup şaşırdım. Uzak durun
© copyright 2005 - 2026