bugün

entry'ler (22)

melih gökçek

Yesili seviyorum derken yesil sermayeyi ima eden baskan.

trayvon martin

Bir mahalle bekcisi ( George Zimmerman) tarafindan irkci onyargilar sonucu olduruldugu iddia sahis. Ancak olumu ve olayin gercekligi hakkinda derin supheler bulunmakta. Ingilizce bilenler icin: https://www.youtube.com/watch?v=d7NQWqjiSUc

nasyonal sosyalist yazarlar

Paradoksun boylesi dedirten yazarlardir.

recep tayyip erdoğan benim ulu önderimdir

yalakalıkta gelinen son noktayı özetleyen içinde bağnazlığın köklerini barındıran cümle.

7 gencin 16 yaşındaki kıza tecavüz etmesi

ülkemizde medeniyete ulaşılmış son nokta (bkz: insan değil hayvan yetiştiriyoruz)

avrupa ekonomisi inişte türkiye ekonomisi çıkışta

gerçekle uzaktan yakından alakası olmayan durum.

maymundan gelenlerle kurttan gelenler maç yapsın

güzel öneri.yüzyıl sonrayı beklemek lazım.

hastası olunan sözler

her rüzgarda otlar gibi eğilip bükülürsen, dağlar kadar olsan bile, bir ota değmezsin.

mahir çayan ve deniz gezmiş gibiler provokatördü

emperyalizmin iyi birşey olduğunu ispatlamaya çalışan zavallı canlı.Anlamıştır amerika yoksa geleceği yok. (bkz: amerikan yardakçısı)

izmir in günahın başkenti olması

genç bir yobazın rahatsız olabileceği durumdur.gaflet böyle bir olsa gerek.

haber röportajlarında vatandaşı tiye almak

bilgisizlik içinde yaşayan yazarların aşırı şekilde rahatsız oldukları olaydır (bkz: halk bir dalaktan ibaretmiş)

türkçe şarkılarda geçen mükemmel sözler

seni sevdim en son
sınava soksan beni on alırım on
on alırım on on on

(bkz: hafiflendim uçtum gittim kon kon)

özlem piltanoğlu

4 yıl milletvekilliği yapıp bir tek bile önerge vermeyerek 600 bin lirayı cebine indiren fiili soyguncu milletvekili.

mustafa kemal atatürk

karşıtlığı son günlerde doruk noktasına çıkmıştır.Fikirlerine katılmazsınız anlarım da bu kindarlık bu öfke niyedir onu anlamam.Ağzından kendi toprağına tükürürcesine 6 ok hikayedir tarzı cümleler kurmak nedir yani? (bkz: nazlı ılıcak)

maymundan gelebilme ihtimalimiz

ihtimalden çok bir bilimsel realitedir maymundan gelme.bunu reddetmek bir bakıma kendini reddetmek anlamına gelir.

amerika katil

dünyada bir iki ülke dışında dillendirilmemesi gereken cümle öbeği.

hiç kimse tarafından sevilmemek

hayattaki amacı sevilmek olmayan biri için çok da kötü olmayan durum. (bkz: gregory perelman)

barack obama

beyaz zenci ilk abd başkanı.klasik emperyalist taktiklerin değişmediğini bir kez daha gözler önüne sermiştir bu şahıs.

harun yahya

görüşlerinin aksine konuşmasıyla maymuna olan benzerliğini bizlere ispatlamış anti-darwinist,sözde türk-islamcı. (bkz: zombilerim var hayat bana güzel)

depresyona girip kendini derse vermek

depresyona giripte yapılacak işler sıralamasında sondan 1.sırada olan durum halidir.
© copyright 2005 - 2026