bugün
- karınız istese sözlüğü bırakır mısınız15
- erdoğan ikinci atatürk'tür14
- espressolab24
- kedi besleyen kızların ortak özellikleri10
- erdoğan sonrası hükümet34
- her çarşamba 20 lik çıtır için aynı otele gitmek12
- kisinin 17 yasina verecegi ogut13
- gulmekicinyaratilmis14
- aykolik'in akbilini doldurmak11
- ekrem imamoğlu74
- kasko fiyatları8
- anın görüntüsü15
- yola saçılan içkileri talan eden izmirliler11
- aykolik masklavi buluşması8
- galatasaray lı olmanın çok masraflı olması27
- fay hattına kazıp kontrollü kırmak27
- bantla bantla da nereye kadar12
- fay hatlarını çimentoyla doldurursak deprem olmaz8
- gezi parkını yakmak8
- okunan kitabı anlatamamak9
- asya'nın en iyi 100 üniversitesinin 4'ü türkiye de20
- pakistan ve hindistan denze düşse kimi kurtarırsın14
- en uzun bekletilmiş erkek16
- akpli arkadaşınızı banyoda yıkar mısınız8
- ermeni soykırımı için özür dileyelim kampanyası12
- deprem oldu19
- aykolik yetkili olsun kampanyası35
- 4 hak mezhep9
- aşağılık insanlar11
- yolda namaz kılan davarlar16
- sırrı süreyya önder28
- fotokopici bi erkek39
- kendisinden ayrılan kadını rahatsız eden erkek15
- kabataş yalanı17
- 27 nisan 2025 eyüpspor galatasaray maçı29
- aknaz beyaz peynir11
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye20
- allah ı niçin göremiyoruz14
- papa francis'in serveti9
- kanal istanbul9
- yazarların ölüme en çok yaklaştıkları an16
- zina çoğalınca deprem olur10
- bik bik'in mutfağına konuk olmak18
- cuma gitmeyen erkeğe kadınların bakışı9
- nervio'nun evleneceği adam16
- köpeğe dokunanlar değdiği kısmı 7 kez yıkamalıdır11

entry'ler (677)
umudun aranıp da bulunamadığı,beklenip de gelmediği andır.
kıııııııııııh kıhhhhhhhhhhhhh gibi bir şey galiba. arapça seslendirmeye daha yatkın bi gülüşü var bu köpeğin. dakikalardır deniyorum; ama olmuyor. belki de değerli ya da değersiz, içinden gülmek zor olduğundandır. hiç bilemedim.. evet.
şuvan kendisinin kızılay ve yakını yerlerinde bulunan herkesi eğlenmeye davet ettiğimdir.
yan odadaki sevgililerin bir saattir sevişiyor olması!.
oyuncakları.
hayatın bir şekilde iyi gittiğine delalettir.
er kişinin kadın kişilerle iletişim kurabildiğine delalettir.
namık kemal, ziya gökalp blabla..
- baba ben bakire değilim. bu gurur duyulacak bi şey değil. ama bundan utanç duymuyorum. haliyle öylesine böyleyim işte.
meğer insanlık haliymiş. buradan yola çıkalım. meğer gayet insani bi durummuş.
ha pardon unutmuşum.. meğer bazıları insan olmadıkları için insanlık halllerini anlayamıyor, tanımlayamıyor, kendilerini insan yerine koyamıyorlarmış!..
meğer insanlık haliymiş. buradan yola çıkalım. meğer gayet insani bi durummuş.
ha pardon unutmuşum.. meğer bazıları insan olmadıkları için insanlık halllerini anlayamıyor, tanımlayamıyor, kendilerini insan yerine koyamıyorlarmış!..
çünkü aşk birleşmek ister..
tuvali bitirmeyi umarken, terebent, boya ya da sigaranın bitmesi.. sigara bağımsız element. hep orada.
yolda gördüğümüz kişinin hoşlanılan olmadığını farkettiğimizde, 'aa burda aynısından varmış' diyip yoldakinden hoşlanmaya devam edebilir, hatta bunu güzel bi tesadüf sayabilir, hatta ve hatta bedavadan hayal bile kurabilirizdir.
bir izmirli olmayarak rahatlıkla söyleyebilirim ki, "biz de sevişiyoruuuz!".
kafasına göre kart gönderen banka. istedik mi kardeşim istedik mi? ondan sonra da ekstre gönderirsiniz masa örtüsü gibi. ikisini de istemiyorum. kartınızı da alın gidin.
sevgilileridir.
sabahları ağlayarak uyanmak, karanlık ve yalnızlık anında bayılacak ve nefes alamayacak kadar korkmak, sürekli uyuklarken aniden dünyanın en enerjik insanı oluvermek. her şeyi ama her şeyi, ağzından çıkarken bile unutmak. yemek yiyememek.
akabinde;
hoşgeldin efexor
hoşgeldin stilizan
iysiniz işşallameyaşalla miligramlar..
diye şiirler yazmak bendeki baya belirgin belirtileri oldu. ama ilk belirtiler bu sıralamanın neresinde sorusuna çok kolay cevap verebileceğimi sanmıyorum.
akabinde;
hoşgeldin efexor
hoşgeldin stilizan
iysiniz işşallameyaşalla miligramlar..
diye şiirler yazmak bendeki baya belirgin belirtileri oldu. ama ilk belirtiler bu sıralamanın neresinde sorusuna çok kolay cevap verebileceğimi sanmıyorum.
işiniz gücünüz var tabii. bir hayli hem de. misal benim önümde, dizilmesi gereken koca bir çıktı kolisi var. dün akşam getirdiler pis şeyi. akşamdan beri o bana bakıyor, ben ona bakıyorum. halbuki sabah belki iyi anlaşmaya başlayabiliriz diye akşam çıkarken kendisine selam bile ettim. ama vaziyet aynı, hamam da ayı, tas da aynı. hal böyle olunca, yapıcak onca şey arasında kendine göre yapıcak daha iyi bir şey bulamayınca, kafasının içinden bi kafa daha çıkacakmış gibi esnerken ve sürekli kaşınan gözlerle sözlük başında buluverir, buluveriyor insancık kendini.
başladıktan sonra devamı mutlaka gelen, içilmesi asla bir tane ile kalamayan* soğuk içiniz içeceği. iyidir hoştur; ama ertesi gün sendromu fenadır. bunu içen, ertesi gün hapını da yanında taşımayı ihmal etmesindir.
(bkz: alka seltzer)
(bkz: alka seltzer)
klasörlerinin içi de çeyiz doludur.