bugün
- osururken götten alev çıkması8
- bir kadınla bir erkeğin yakın arkadaş olması13
- evlenilmeyecek kız tipi9
- izmir'de başörtülü kadını sahilden kovan seküler20
- yön duygusuna sahip olmamak10
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması26
- en çok hoşa giden doğa olayı7
- baştan çıkarmak4
- telefonun aşırı ısınması6
- aşure getiren yakışıklı kaslı komşu10
- tai lung26
- kadınların piç erkek tercihi12
- kurt knispel3
- velvet ile ismet gürbüzün ortak noktaları8
- neden herkes aynı soruları soruyor2
- bir kadını tatmin etmiş olmanın verdiği mutluluk2
- sersem herif11
- ata demirer'in deniz göktaş eleştirisi6
- imamoğlu'nun 1 günde 3 davaya girmesi20
- kimse türk yargısına parmak sallayamaz4
- zihni göktay13
- hoşlanılan kızın evlilik düşünmüyorum demesi8
- yasal yoldan zengin olmak2
- cemaat evinde maklube yememiş insan2
- sergen yalçın'ın erling haaland'ı beğenmemesi5
- necip fazıl vs dostoyevski3
- çingene küfürleri2
- sevişme sonrası erkeğin gömleğini giyen kadın4
- erkan taş3
- selülit kadına yakışıyor4
- acdc tişörtü giyen elektrikçi2
- otobüste yere oturan kızlara bağıran adam9
- 2026 dünya kupası şampiyonu5
- ilk buluşmada kızı lahmacuncuya götüren erkek9
- donanımlı erkek2
- düşün ki bu gece öldün5
- cumhuriyetçi parti2
- sözlük yazarlarının nahları3
- yeni yazarlara öneriler9
- 12 temmuz 2026 norveç ingiltere maçı8
- sevgiliye alınabilecek 200 tl altı hediyeler12
- saraca finch house12
- ragnar rockefeller38
- kardeş kardeş oynayın3
- konuş2
- 2026 dünya kupası25
- mel mel bakan adama gülümsemek11
- trump suikasti3
- ekrem imamoğlu'nun diploma davasının ertelenmesi3
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları28
sevdiği entry'ler
Acep el işlerine devam ediyor mu? Pek maharet sahibiydi.
Bugün aklıma gelen insanları anacağım belki. Çok iyi, çok nahif biriydi. Allah selamet versin.
Bugün aklıma gelen insanları anacağım belki. Çok iyi, çok nahif biriydi. Allah selamet versin.
Ooo tarantula sen ölmedin mi yaa biz senin cenazene geldik.
Eskisi gibi sözlüğe girmeyen yuzır. Uzun zamandır hiçbir başlıkta denk gelememem çok üzücü.
Özlendiniz hanfendi. Lütfen bol bol entry girin..
Özlendiniz hanfendi. Lütfen bol bol entry girin..
Çünkü "aşkım orası değil".
Neymiş çirkinlik sakliyormusuz da iste kendimizi erkeklere begendiriyormusuz. Sıfır alaka. Kadınlar kendileri için makyaj yapıyor. Valla ben aynaya bakınca diyorum ki taş gibi eyeliner çekmişim helal olsun bana. Biz yüzümüzün yarısı maskeden gozukmezken ruj sürdük yapmayın allasen.
abicim beğenmiyorsan vereceğin tepki izlememek olur. bende beğenmiyorum ve dolayısıyla izlemiyorum. bir kaç bölüm izledim ve seksist şakalara gulemedim. demek ki bana hitap etmiyor. neden gomuyorsunuz? belirli bir kitlesi varsa bu programın bırakın adamlar izlesin, zevk alsin, eğlensin. mutlu olsun olabilirse. seni burada bağlayan bir durum yok.
mesela şu entry (bkz: konuşanlar/#45274544)
abicim senin bu programdan nasıl bir alıp vermediğin olabilir de şu tepkiyi verebilirsin. anlam vermek zor. psikolojik bir rahatsızlık belirtisi.
mesela şu entry (bkz: konuşanlar/#45274544)
abicim senin bu programdan nasıl bir alıp vermediğin olabilir de şu tepkiyi verebilirsin. anlam vermek zor. psikolojik bir rahatsızlık belirtisi.
bu sözlük meselesini çok ciddiye alıyosunuz ama görünürde pek bi nitelikli giriniz yok. ne istiyosunuz anlamıyorum. yazın geçin işte. yok açık eksileme, yok takip etme. arkadaşlar tek bir tık ve sonra yoksunuz. bir engelle butonu sizin bütün gücünüzü sıfırlar. neyin kafasını yaşıyonuz ya.
dün doğum günümdü. böyle günleri pek önemsemem. benim için bir şey ifade etmez. sonuçta ben seçmedim doğum günümü. şatafatlı doğum günleri de yapmam. daha doğrusu etrafımda yapacak bir çevre yok. sürpriz doğum günü de yapmadılar. o şanslı doğanlardan değilim. sürekli bir şeylere kutlama yapıp eğlenen keyiflenen kafa dağıtan insanlardan gayrıyım. yine de facebook sayesinde bazı kişilere stephenin doğum günü diye bildirim gitmişte bir elin parmaklarını geçmeyen insanlar o sanal mecranın bildirimi sayesinde bir kaç kelam etmişler. o da olmasa kimse bilmeyecek. dediğim gibi çok önemsemem ama o doğum günü olunca dünyayı yerle yeksan eden içi boş insanların etrafında pervane olanları görünce insan iç geçirmiyor değil.
Millet ne iltifatlar duyuyor be...
Biz bu hayatı yaşayamadık.
Biz bu hayatı yaşayamadık.
yaşanan kırgınlıklardır.