bugün
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri28
- asılacak olsanız son sözünüz ne olurdu5
- filenin sultanları yarı finalde5
- motorine 8 24 tl zam gelmesi8
- habire1221
- uçan adam sabri'ye ne oldu4
- 11 aydır yazmayan flört ne yapıyordur sorunsalı9
- suşiyi sadece kadınların çok sevmesi5
- ellerim bos gonlum hos31
- halkın umudu kılıçdaroğlu3
- bir bela geliyor8
- kedilerin ruh hastası olması4
- arif kocabıyık16
- sarapci koala'nın radikalkemalist'e aktroll demesi2
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek38
- sözlükte en çok kıskandığınız yazar12
- dürüst olun sözlükte kaç hesabınız var2
- sarapci koala64
- seri katilin tarziyla cinayet isleyen dedektif3
- 3 eylül 2026 türkiye almanya voleybol maçı5
- lahmacun9
- zeynep sude oktay2
- kolları façalı bir kıza aşık olmak2
- trakyalı yazarlar6
- hoşlandığın kızın komünist çıkması9
- istanbul ve bütün türkiye ev kiraları ne olacak4
- endonezyalı kızlar2
- boşnak olmak ister miydiniz5
- kaan sezyum7
- müdavimi olunan bir barın ölmesi2
- turiste dondurmayı 7 sterline satan esnaf2
- ay diyen erkek9
- basmane tren garı7
- mazota zam geldi3
- duran adama ne oldu2
- tuzlu kahve dizisi10
- memduh bashgan4
- kamos3
- silvermist9
- hz isa'nın fiziksel annesi ve babası yoktu11
- ismet gürbüz9
- seri eksiciyi tenhada yakalamak5
- zorunlu eğitim15
- hiç kimse fikirleri yüzünden hapis yatmasın8
- hayatında hiç deri ceket giymemiş kız3
- sobadan kurtulmak5
- apo yu eleştirmek vs apo'ya küfretmek4
- ben sizin anonim11
- vexillarius the slayer8
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz24
entry'ler (70)
türkiyenin nüfusu 70 milyonsa* 30 milyonu kürtse 5 milyonu lazsa toplam 10 milyonda diğer azınlıklar varsa 25 milyonda türk desek her halde biz azınlığız. (bkz: 25 milyonluk Türk halkına azınlık demek)*
Türkiye bir maymun değildir ve hiç bir milleti de taklit etmeyecektir. Türkiye ne Amerikanlaşacak, ne de Batılılaşacaktır; o sadece özleşecektir.
Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
facebooku abaza sitesi zanneden şarkı sözleriyle internetteki amacını ortaya koymuş olan tekerlemeci.*
teknik olarak seks ayıp sayılmaz seks gibi özel bir konuyu başkalarının yanında konuşmak ayıptır.
komünist partisiymiş öyle diyorlar. *
norveçli bilim adamları yoksa işin içinde bende yokum dedirten başlık. (bkz: norveçli bilim adamlarının yaptığı incelemeler sonucunda...)
adama "o ne lan, git bi doktora görün" şeklinde cevap verebilirler
dinlememek gerekir, dinleyenlerinse en azından* sesini kısması gerekir
yılbaşlarında "dansöz çıksada izlesek" sözünü "VS defilesi başlasada izlesek" şekline çeviren markadır.
Biz yılbaşını kutluyoruz eğer kökeninde Hz. isa' nın doğumu varsa onuda kutlarız. Hz isa Kuran'da geçen bir peygamber değil mi? Hristiyanlık insanlar tarafından bozulmuşsa bu Hz. isa' nın da bozulduğunu göstermez. Ayrıca Hz. isa Allah'ın ölmeden önce yanına aldığı **bir peygamber değil mi? yani adı bile geçmeyen ama varlığını kabul ettiğimiz peygamberlerden üstün değilmidir. Adamın sorası geliyor niye kutlamıyalım Hz. isa'nın doğum gününü? Niye kutlamıyalım yıl başını?
istanbulun fethiyle istanbulda ki bilim adamlarının, din adamlarının vs. romaya gitmesi
bir şeyi anlamak lazım. bizler noeli değil yılbaşını kutluyoruz, yılbaşını kutlamakta dinle alakalı bir şey değildir.
"bye bye türkçe" isimli kitabı bir oku istersen.
seçim öncesi bedava kömür için yapılması gerekenler.
"her ırktan her nesilden her kavimden her tikky di$i bu cümleyi muhakkak ki kurmu$tur."
bazı sözlük yazarları
bazı sözlük yazarları
Allah aşkına sanki tecavüz eden* kadının kıyafetinden azarak tecavüz etti, yapmayın açmayın böyle saçma başlıklar, diyerek cevap verilesi bir başlık.