bugün
- fay hattına kazıp kontrollü kırmak28
- kedi besleyen kızların ortak özellikleri12
- pakistan ve hindistan denze düşse kimi kurtarırsın16
- kabataş yalanı18
- yola saçılan içkileri talan eden izmirliler12
- erdoğan ikinci atatürk'tür15
- karınız istese sözlüğü bırakır mısınız15
- espressolab24
- erdoğan sonrası hükümet34
- her çarşamba 20 lik çıtır için aynı otele gitmek12
- kisinin 17 yasina verecegi ogut13
- gulmekicinyaratilmis14
- aykolik'in akbilini doldurmak11
- ekrem imamoğlu74
- kasko fiyatları8
- anın görüntüsü15
- aykolik masklavi buluşması8
- galatasaray lı olmanın çok masraflı olması27
- bantla bantla da nereye kadar12
- gezi parkını yakmak8
- okunan kitabı anlatamamak9
- asya'nın en iyi 100 üniversitesinin 4'ü türkiye de20
- en uzun bekletilmiş erkek16
- akpli arkadaşınızı banyoda yıkar mısınız8
- ermeni soykırımı için özür dileyelim kampanyası12
- deprem oldu19
- aykolik yetkili olsun kampanyası35
- 4 hak mezhep9
- aşağılık insanlar11
- yolda namaz kılan davarlar16
- sırrı süreyya önder28
- fotokopici bi erkek39
- kendisinden ayrılan kadını rahatsız eden erkek15
- 27 nisan 2025 eyüpspor galatasaray maçı29
- aknaz beyaz peynir11
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye20
- allah ı niçin göremiyoruz14
- papa francis'in serveti9
- yazarların ölüme en çok yaklaştıkları an16
- zina çoğalınca deprem olur10
- bik bik'in mutfağına konuk olmak18
- cuma gitmeyen erkeğe kadınların bakışı9
- nervio'nun evleneceği adam16
- köpeğe dokunanlar değdiği kısmı 7 kez yıkamalıdır9

entry'ler (323)
(bkz: #5149471)
edit ine sağlık.
edit ine sağlık.
+merve bu ne? yoksa?
-anlatıcaktım aşkım, neden hollandadayız sanıyorsun. *
-anlatıcaktım aşkım, neden hollandadayız sanıyorsun. *
Uzak diyarlardan gelen derin maviyi aldıktan sonra alsancakta biraz zaman geçirip zirvenin mekana geçilecek. kikimusamba , + 1 , derin mavi ve ben tam 7 de mekandayız.
Teras falan diyoruz, "alt katın bahçesinin de üstü açık orası da teras sayılır, nihahaha" tarzı bir kandırmacayla zemin kattaki,daha önce mahsen olarak kullanılan yere geçiyoruz. Enteresan ve güzel bir atmosferi var. Zirve için güzel olabilecek bir yer, sesimizi duyurabilmek adına bağıra çağıra konuşabildiğimiz ve etraftakileri rahatsız etmeden kendi halimizde sohbet edebildik.
Yavaş yavaş çoğalıyoruz. 6 + 2 olmuşuz birden, + 2 leri sözlüğe kazandırma çabaları gözlerden kaçmıyor. Çoğalıyoruz. Masa düzenini ayarlamaya çalışıyoruz, post modern bir düzen yapmaya kalkışanlar oluyor fakat kalabalık arttıkça bu sanatsal çalışma zorlaşıyor. Klasik düz adam düz masa mantığına dönüyoruz. Çoğaldıkça masanın diğer ucuyla iletişim kopuyor. Organizatörümüz Post it kağıtlarıyla nickleri dağıtıyor, fakat nafile, kağıtlar bizden inatçı çıkıyor. Çoğalıyoruz.
Aydınlı dan başlıyor her seferinde kendini tanıtma faslı, ilk gelenler olarak 3-4 defa kendimizi anlatıyoruz ve bir yerden sonra sıkıcı olup kısa kesiliyor. Çoğalıyoruz. Yeni gelenlerle karmaşa çıkıyor. oturulduktan sonra tanışmaya başlıyoruz tekrardan. Zirveye tek başıma gelicem kimseyi tanımıyorum sıkılırım, kimseyle muhabbet edemem ki nin ne kadar gereksiz ve saçma bir düşünce olduğunu kanıtlarcasına herkes sohbetin, muhabbetin belini kırmaya başlıyor. Çoğunun hayatında ilk defa karşılaşıldığı bir ortamda ortak paydanın samimiyeti ve sıcaklığıyla kaynaşılıyor ve izmir'e yakışır bir zirve oluyor. Durduramıyoruz çoğalıyoruz. Ve bizim için ayrılma zamanı geliyor.
Üzüntüyle, istemeyerek, ayaklar geri geri giderek çıkıyoruz mekandan. Sayımız azalsa da farkında olmadan çoğalıyoruz. Güzel insanlarla, saygı ve sevgiyle farklı fikirleri oturup konuşabiliyoruz. Yeni insanlarla tanışıyoruz ve ÇOĞALIYORUZ...
Organizatörler başta olmak üzere herkese sıcak bir izmir akşamı yaşattıkları için teşekkürler...
kisiselbirileti
Teras falan diyoruz, "alt katın bahçesinin de üstü açık orası da teras sayılır, nihahaha" tarzı bir kandırmacayla zemin kattaki,daha önce mahsen olarak kullanılan yere geçiyoruz. Enteresan ve güzel bir atmosferi var. Zirve için güzel olabilecek bir yer, sesimizi duyurabilmek adına bağıra çağıra konuşabildiğimiz ve etraftakileri rahatsız etmeden kendi halimizde sohbet edebildik.
Yavaş yavaş çoğalıyoruz. 6 + 2 olmuşuz birden, + 2 leri sözlüğe kazandırma çabaları gözlerden kaçmıyor. Çoğalıyoruz. Masa düzenini ayarlamaya çalışıyoruz, post modern bir düzen yapmaya kalkışanlar oluyor fakat kalabalık arttıkça bu sanatsal çalışma zorlaşıyor. Klasik düz adam düz masa mantığına dönüyoruz. Çoğaldıkça masanın diğer ucuyla iletişim kopuyor. Organizatörümüz Post it kağıtlarıyla nickleri dağıtıyor, fakat nafile, kağıtlar bizden inatçı çıkıyor. Çoğalıyoruz.
Aydınlı dan başlıyor her seferinde kendini tanıtma faslı, ilk gelenler olarak 3-4 defa kendimizi anlatıyoruz ve bir yerden sonra sıkıcı olup kısa kesiliyor. Çoğalıyoruz. Yeni gelenlerle karmaşa çıkıyor. oturulduktan sonra tanışmaya başlıyoruz tekrardan. Zirveye tek başıma gelicem kimseyi tanımıyorum sıkılırım, kimseyle muhabbet edemem ki nin ne kadar gereksiz ve saçma bir düşünce olduğunu kanıtlarcasına herkes sohbetin, muhabbetin belini kırmaya başlıyor. Çoğunun hayatında ilk defa karşılaşıldığı bir ortamda ortak paydanın samimiyeti ve sıcaklığıyla kaynaşılıyor ve izmir'e yakışır bir zirve oluyor. Durduramıyoruz çoğalıyoruz. Ve bizim için ayrılma zamanı geliyor.
Üzüntüyle, istemeyerek, ayaklar geri geri giderek çıkıyoruz mekandan. Sayımız azalsa da farkında olmadan çoğalıyoruz. Güzel insanlarla, saygı ve sevgiyle farklı fikirleri oturup konuşabiliyoruz. Yeni insanlarla tanışıyoruz ve ÇOĞALIYORUZ...
Organizatörler başta olmak üzere herkese sıcak bir izmir akşamı yaşattıkları için teşekkürler...
kisiselbirileti
-aşkım önce sen kapat
+olmaz janım sen kapat yaa.
-hadi güzelim sen kapat.
+....
-vay or.spu kapattı!
+anandır or.spu.
+olmaz janım sen kapat yaa.
-hadi güzelim sen kapat.
+....
-vay or.spu kapattı!
+anandır or.spu.
yağmurlu bir izmir akşamı, otobüs durmuş yolcu indirip bindirmekte. bir müddet sonra arkadan yaşlıca ton ton bi teyzemiz söföre seslenir.
-Evladım gölün(su birikintisi) içine mi inelim biraz ilerler misin?
+teyzecim gel ön kapıdan in ne de olsa göller bölgesinde değiliz!
-Evladım gölün(su birikintisi) içine mi inelim biraz ilerler misin?
+teyzecim gel ön kapıdan in ne de olsa göller bölgesinde değiliz!
Lanet olası beyaz kıçının kafasından büyük olması. meeeen.
"bana yeterli uzunlukta bir kaldıraç ve bir destek noktası verin, hatunu kaldırayım!"
(bkz: arşimet)
(bkz: arşimet)
elindeki laptopu wireless la internete bağlamak koşulu ile uyduya bakan ve google earth te kendini gören birçok türkü görebiliriz artık sokaklarda.
sevgilisine inanmayanların bu programdan yararlanacağını düşünmek pek de zor değil.
arkadaşına geyik olsun diye uyduya nah çeken bir çoğu olacağna ise hiç şüpem yok.
sevgilisine inanmayanların bu programdan yararlanacağını düşünmek pek de zor değil.
arkadaşına geyik olsun diye uyduya nah çeken bir çoğu olacağna ise hiç şüpem yok.
soft pakette sotelenmiş son dal sigara gibidir.
güzel bir sürpriz enfes bir mutluluk yaratır.
(bkz: soft paketin son sigarayi sotelemesi)
güzel bir sürpriz enfes bir mutluluk yaratır.
(bkz: soft paketin son sigarayi sotelemesi)
Sanırım insanları gerçekten büyüsüne katıp fantezi kurmalarını sağlayan bir rüya.
Son bomba bir arkadaşımdan geliyor:
-Saat tam 24 te para çekicem aga, tüm yıl para çekelim cebimiz dolu olsun.
Son bomba bir arkadaşımdan geliyor:
-Saat tam 24 te para çekicem aga, tüm yıl para çekelim cebimiz dolu olsun.
unutturmayın daha sonra anlatayım.
(bkz: şimdi gitmem lazım)
(bkz: şimdi gitmem lazım)
the pichest men in uludağsözlük olarak, hoşgeldin diyorum.
ya ben 9 saat uyuyamazsam göz altlarım şişiyo jack, şuna da bi bakıver be hacı be.
ay bayılazaaam hugo yine mi yedin yaptığım balık dolmalarını.
anaaam noliyi yaaa, john yeaavrumm ben sana naptım kii, pıçakla üstüme geliyon. ayrıca duyduğuma göre maykıl atmış sana kazığı, hani benden duymuş olma. bilirsin hiç sevmem dedikoduyu.
ay bayılazaaam hugo yine mi yedin yaptığım balık dolmalarını.
anaaam noliyi yaaa, john yeaavrumm ben sana naptım kii, pıçakla üstüme geliyon. ayrıca duyduğuma göre maykıl atmış sana kazığı, hani benden duymuş olma. bilirsin hiç sevmem dedikoduyu.
döndü o döndü, biraz önce kafasının üstünde tam iki tur döndü.
word deyince mouse elden düşüyor
gözlerim görmüyor klavyem şaşıyor
ekranda titreyen imleç üşüyor
aşk excele yazılmıyor benjcev im
mihriban melodisiyle *
gözlerim görmüyor klavyem şaşıyor
ekranda titreyen imleç üşüyor
aşk excele yazılmıyor benjcev im
mihriban melodisiyle *