bugün
- manisada okul saldırısı13
- erkeklerin artık kadınların peşinden koşmaması6
- true nickli yazar9
- türkiye bir kedi cumhuriyetine nasıl dönüştü6
- atlet giymeyen insan6
- yapay zekaya entry yazdırmak4
- her şeye neden diye sorma alışkanlığı4
- sarı torbadan rahatsız olan kürt4
- z kuşağı6
- sözlükteki teroristler3
- çıplakken buzdolabının kapağını açmak4
- gocu bak bi7
- oğuzhan koç'un seyirciyi azarlaması2
- husiler ve mekke ittifakı'nın ilk sınavı4
- türkiye medeni bi ülkeyse neden hristiyan yok29
- evliliği ayakta tutan güçler6
- dünyanın en ölümcül terör örgütü hristiyan lra6
- baturay özdemir2
- mason greenwood6
- drew barrymore4
- bugün ne oldu11
- türkler ile moğollar kardeştir18
- orta asyadakilerin penis boyu3
- tavuk pilav yiyen erkek3
- foşik törklörön liginde birinci amedspor17
- yanlış yönde yürüdüğünü fark ettiğin an2
- s'i l v'e r m'i s t'in kullandığı ucuz parfüm17
- afrikalılar gariban avrupa emperyalist yalanı12
- 100tlnin hesabını yapan cimri3
- çayı karıştırdıktan sonra kaşığı yalamak2
- kedinin yanında kediyi çekiştirmek2
- umumi tuvalette telefonundan video izleyen insan2
- yumurtayı sivri tarafından kıran insan2
- motorinin 100 lirayı görmesi4
- iş arayanların aslında para araması8
- musa anter10
- akp'li tayyar'ın erdoğan'a sıra dayağı çağrısı4
- entry girmek için entry girmek2
- çamaşır makinasını çalışırken izlemek7
- birini kırmadan nasıl iletişimi kesersiniz16
- göçmen karşıtı din düşmanı sosyal demokratlar18
- ölümden korkuyor musunuz34
- 20 eylül 2026 amedspor beşiktaş maçı30
- claudian clouds43
- halk tv haberciliği2
- tulumba tatlısı6
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri51
- game of thrones taki kerhaneci17
- anın görüntüsü26
- parcalandim toparlanamiyorum313
entry'ler (1076)
12 kasım istanbul faun konseri için elimdeki bileti satmak istiyorum. şehir dışında sergim olduğundan dolayı katılamayacağım. bilete vergilerle vade farkıyla hizmet bedeliyle vs 387 tl ödedim. alacak arkadaşa 280 e bırakırım. isteyen mesaj kutumu yeşillendirebilir.
12 kasım istanbul konseri için elimdeki bileti satmak istiyorum. Şehir dışında sergim olduğundan dolayı katılamayacağım. Bilete vergilerle vade farkıyla hizmet bedeliyle vs 387 tl ödedim. Alacak arkadaşa 280 e bırakırım. isteyen mesaj kutumu yeşillendirebilir.
Burada okuyan arkadaşların mesaj kutumu yeşillendirmesini rica ederim, üniversite merkezden çok uzak olduğundan hangi semtte kalmam gerektiğini merak etmekteyim. Tıp fakültesi hangi yerleşkedeyse orada olacağım yeri hakkında da bilgim yok ancak öğrencilerin takıldığı biraz sosyal bir semtte kalmaktan memnun olurum.
360 p izlerken bile donma görülen vasatın da vasatı internet.
Olabilir, kız para avcısı değilse ve ilgi alanına 70 inde ölmeyi bekleyen milyoner antropozlular girmiyorsa gayet de normaldir. Sonuçta zeka tipten çok daha önemli.
Bunu yapan ya bu denli çaresiz, ya da hasta ruhlu bir insan olmalı. Aksi taktirde bir canın bedelini 50 lira görebilen zihniyet normal bir insanda barınamaz.
Benimdir, sevgilim var olmasına fakat kapitalizmin saçma oyunlarına ayıracak zamanım yok. Gerçekten seviyorsanız, değer veriyorsanız, aşıksanız her gün size 14 şubat.
Dalgalı saç.
Çok güzel olan sendromdur. Sevgilim var ama ondan değil. Twd' in yeni bölümü geliyor gençler sevinin.
Heyecanla bekliyoruz filmidir. Bir çıksa da izlesek.
Psycho pass animesinin 2. Opening şarkısının adıdır.
Tahtadan mızrak, bıçak veya basit heykeller oyabilmektedirler.
Kokuşmuş duyguların esiri olan zenginlerden daha değerli bir amaç için yaşarlar. Bir kamyon para arasında bile mutlu olamayan doyumsuz insanların karşısında azla da yetinebilen nadide bir çiçektirler. Hem, elinde olmayan bir seyden dolayı yaşama sebebini sorgulamak bizim haddimize mi?
The walking dead dizisinde en başlarda zombiler tarafından yenen attır.
Sakın uyumaya kalkmayın dediğim eşyadır. Birkaç yıl önce babam uykusunda dandik bir su torbası tarafından yakıldı. 1 hafta totosu kırmızı gezdi, evet.
Özur dilerim çünkü;
Seni hep kırıyorum. Bu kadar sevip ilgi göstermene rağmen her seferinde daha da kötü incitip ağlatıyorum. Biliyorum, tam olarak elimde değil. Yine de göz yaşların süzüldüğünde sebebin ya da suçlunun ne önemi var ki? iyileşmeye çalışacağım, profesyonel destek alacağım. Söz veriyorum.
Seni hep kırıyorum. Bu kadar sevip ilgi göstermene rağmen her seferinde daha da kötü incitip ağlatıyorum. Biliyorum, tam olarak elimde değil. Yine de göz yaşların süzüldüğünde sebebin ya da suçlunun ne önemi var ki? iyileşmeye çalışacağım, profesyonel destek alacağım. Söz veriyorum.
ikisinden de olmalı, denge sağlanmalıdır.
Başlık takılmamış, peh. Hani bir el atsanız, merakımı giderseniz.
Sevgilisinin resmini çizen kızdır. Erkek beğenir mi, mutlu olur mu merak konusudur.
(bkz: ben değil bir arkadaşım)
(bkz: ben değil bir arkadaşım)