bugün
- gocu22
- bu koyden olsam ne olacak18
- sarı torba6
- 30 ağustos 2026 samsunspor fenerbahçe maçı19
- gecenin şarkısı6
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı17
- sarapci koala77
- çaylak yapın beni11
- ilişkiler üzerine bir tavsiye bırak6
- şu an hissedilen duygu6
- morkstar4
- dinlerin yalan olması13
- soğan yiyen kız11
- rahatsız ettiğim herkesten özür dilerim9
- ama ben bipolarım10
- s'i l v'e r m'i s t8
- kötü hissedildiğinde rahatlamak için yapılan şey5
- 15 temmuz yalanı5
- aylık 777 bin lira iyi para mıdır sorunsalı6
- fenerbahçe'nin tüm kulvarlarda favori olması6
- 30 ağustos zafer bayramı19
- çocukluğunuz nasıl geçti3
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası8
- ay kavga var galiba6
- versace red jeans2
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı28
- safiyenin kocası faik5
- bkono5
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan34
- dile dolanan şarkılar2
- sözlükte korunan bir yazar olmak5
- yalnızlık4
- katatespizartmasi10
- enayimiknatisii4
- tai lung44
- sözlüğü nezih bir ortama çevirmek4
- sözlük kızları adam mıdır5
- damdan düşer gibi3
- am lazerinin içine kamera koyan güzellik merkezi3
- herkesin birbiriyle kavga ettiği sözlük4
- kavga eden yazarlar5
- geceye bir şiir bırak4
- anayasanın ilk 3 maddesi ile kavgalı kitle3
- türkiye savaşa girecek5
- incil vahiy9
- sihirli annem izleyen erkek4
- rafael leao34
- her yer bok kokuyor arkadaş her yer11
- türk ten kürt'ü ayırırsan türk kalmaz6
- asmacayı seven kızlar dernegi3
entry'ler (1076)
12 kasım istanbul faun konseri için elimdeki bileti satmak istiyorum. şehir dışında sergim olduğundan dolayı katılamayacağım. bilete vergilerle vade farkıyla hizmet bedeliyle vs 387 tl ödedim. alacak arkadaşa 280 e bırakırım. isteyen mesaj kutumu yeşillendirebilir.
12 kasım istanbul konseri için elimdeki bileti satmak istiyorum. Şehir dışında sergim olduğundan dolayı katılamayacağım. Bilete vergilerle vade farkıyla hizmet bedeliyle vs 387 tl ödedim. Alacak arkadaşa 280 e bırakırım. isteyen mesaj kutumu yeşillendirebilir.
Burada okuyan arkadaşların mesaj kutumu yeşillendirmesini rica ederim, üniversite merkezden çok uzak olduğundan hangi semtte kalmam gerektiğini merak etmekteyim. Tıp fakültesi hangi yerleşkedeyse orada olacağım yeri hakkında da bilgim yok ancak öğrencilerin takıldığı biraz sosyal bir semtte kalmaktan memnun olurum.
360 p izlerken bile donma görülen vasatın da vasatı internet.
Olabilir, kız para avcısı değilse ve ilgi alanına 70 inde ölmeyi bekleyen milyoner antropozlular girmiyorsa gayet de normaldir. Sonuçta zeka tipten çok daha önemli.
Bunu yapan ya bu denli çaresiz, ya da hasta ruhlu bir insan olmalı. Aksi taktirde bir canın bedelini 50 lira görebilen zihniyet normal bir insanda barınamaz.
Benimdir, sevgilim var olmasına fakat kapitalizmin saçma oyunlarına ayıracak zamanım yok. Gerçekten seviyorsanız, değer veriyorsanız, aşıksanız her gün size 14 şubat.
Dalgalı saç.
Çok güzel olan sendromdur. Sevgilim var ama ondan değil. Twd' in yeni bölümü geliyor gençler sevinin.
Heyecanla bekliyoruz filmidir. Bir çıksa da izlesek.
Psycho pass animesinin 2. Opening şarkısının adıdır.
Tahtadan mızrak, bıçak veya basit heykeller oyabilmektedirler.
Kokuşmuş duyguların esiri olan zenginlerden daha değerli bir amaç için yaşarlar. Bir kamyon para arasında bile mutlu olamayan doyumsuz insanların karşısında azla da yetinebilen nadide bir çiçektirler. Hem, elinde olmayan bir seyden dolayı yaşama sebebini sorgulamak bizim haddimize mi?
The walking dead dizisinde en başlarda zombiler tarafından yenen attır.
Sakın uyumaya kalkmayın dediğim eşyadır. Birkaç yıl önce babam uykusunda dandik bir su torbası tarafından yakıldı. 1 hafta totosu kırmızı gezdi, evet.
Özur dilerim çünkü;
Seni hep kırıyorum. Bu kadar sevip ilgi göstermene rağmen her seferinde daha da kötü incitip ağlatıyorum. Biliyorum, tam olarak elimde değil. Yine de göz yaşların süzüldüğünde sebebin ya da suçlunun ne önemi var ki? iyileşmeye çalışacağım, profesyonel destek alacağım. Söz veriyorum.
Seni hep kırıyorum. Bu kadar sevip ilgi göstermene rağmen her seferinde daha da kötü incitip ağlatıyorum. Biliyorum, tam olarak elimde değil. Yine de göz yaşların süzüldüğünde sebebin ya da suçlunun ne önemi var ki? iyileşmeye çalışacağım, profesyonel destek alacağım. Söz veriyorum.
ikisinden de olmalı, denge sağlanmalıdır.
Başlık takılmamış, peh. Hani bir el atsanız, merakımı giderseniz.
Sevgilisinin resmini çizen kızdır. Erkek beğenir mi, mutlu olur mu merak konusudur.
(bkz: ben değil bir arkadaşım)
(bkz: ben değil bir arkadaşım)