bugün
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı23
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan34
- kıza aşık oldum ne yapacağım4
- ahlakçılık3
- gece gece incir yemek3
- enayilerin bitik leao'ya 17 m euro maaş vermesi20
- ben geldim naneler8
- melih gökçek6
- antipanik12
- victor osimhen3
- sözlük yazarlarının nahları9
- menzil cemaati ne üretiyor7
- rafael leao31
- uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız23
- aleksey batrakov9
- bir şey soracağım5
- kendin hakkında bir gerçek bırak2
- uyumayın konuşalım3
- para harcamayı sever misiniz6
- galatasaray8
- türkiye ekonomide çin'i örnek almalıdır7
- osuruk kokusu3
- s'i l v'e r m'i s t4
- gerçek cin musallatı belirtileri3
- 29 ağustos 2026 dortmund hamburg maçı2
- hayatı dar eden aile3
- ünlülerin çocuklarına değişik isim koyma çabası2
- hoşlanılan kızın kirveniz olması2
- arkadaşlar sıkıldım3
- fenerbahçe23
- salih mirzabeyoğlu2
- incir2
- arkadaşlar hesabı silicem14
- eninde sonunda eski nickine dönen yazarlar3
- tai lung36
- mesih gelse kimsenin inanmayacak olması6
- ülke batsa diye hergün dua eden kemalist7
- ak partililerin anayasayı değiştirmeye çalışması5
- gökçek ailesinin almanya daki milyonluk serveti14
- mauro icardi5
- günün sözü24
- türkler ve çinliler iki süper güç olacak7
- velvet23
- sarapci koala71
- göztepe4
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı7
- sarapci koala'nın akp'li olması2
- ceyda düvenci4
- kuşatma kayıtları2
- deccal7
entry'ler (23)
kadın parası olsa zaten karnı burnunda o otobüse binmez... taksi kullanır... sen yer vermesende olur... yazarın egosu fütürsuz şekilde yer işgal etsede bir birey olarak otobüsü kaplayabileceğini zannetmiyorum...
Bundan yıllar evvel bir arkadaşım yanlış istihbarat ve yanlış anlaşılmalar silsilesi sonucu tam 3 ay askeri cezaevinde kalmıştı... Onun bana söylediği şey orada 1 hafta bile geçireceğime trilyonlar vermeye razıyım demesi olmuştu... Sadece 3 ay onun yaklaşık 5 yıla yakın süren psikolojik tedaviye girmesine sebep olmuştu... Ki burada yazan 5 yıl... Sağlığınız gittikten sonra ne yapacaksınız o parayı ?
3 maddeden 1 tanesinde bile gol yemeniz bireyi tanımanız adı altında önemli bir adımdır.
1 - ticaret yapacaksınız...
2 - uzun yola çıkacaksınız...
3 - aynı evi paylaşacaksınız...
1 - ticaret yapacaksınız...
2 - uzun yola çıkacaksınız...
3 - aynı evi paylaşacaksınız...
bir chrome eklentisidir. benim gibi 30 sekmeyi aynı anda kullanılıyorsanız ve bu sekmeler içinde arama yapmanız gerekiyorsa idealdir.
chrome'da eklentileri göstermeye yarayan kısımdır. ayarlar sekmesinden ulaşılır.
chrome'u daha verimli hale getirmeye yarayan eklentilerdir.
https://chrome.google.com/extensions adresinden ulaşılabilir.
https://chrome.google.com/extensions adresinden ulaşılabilir.
bir chrome eklentisi. chrome'da açık bulunan sekmelerinizi kaydetmeye yarar.
mesela iş yerinde belirli sekmeleri kullanıyorsun. hoop onlar gelir ekrana sadece.
mesela iş yerinde belirli sekmeleri kullanıyorsun. hoop onlar gelir ekrana sadece.
bir chrome eklentisi. twitter mesajlarını takip etmeye yarar.
keşke herkeste pda olsa ve skype yüklü olsa da birbirimizle konuşmak için ayrıca para ödemesek. msjları buradan göndersek, sadece internet hizmetine para versek.
google hizmetlerini çok seven, onlardan sonuna kadar faydalanan insanlara takılan lakap.
daha şimdiden vista'nın 3'te 1'i pazar büyüklüğüne ulaşmıştır.
http://en.wikipedia.org/w...hare_of_operating_systems
http://en.wikipedia.org/w...hare_of_operating_systems
pda'lerinde windows mobile ile çalıştığı için şimdiye kadar pazarda tutunabilmiştir. fakat bundan sonra devir android devridir. o tarafta yer alırsa ne ala, alamazsa sorun var.
cleaning in place teriminin yazışmalarda geçen hali. sip diye okunur.
daha çok gıda sektöründe kullanılan bir terimdir. kısaltması cip olduğundan, sip şeklinde okunur. makinanın yerinde temizlenmesi diyebiliriz türkçesi olarak.
ekşi sözlük'ün ardından lider olmaya aday sözlük. alexa verilerine göre facebook türkiye'de yaygınlaştıktan sonra sözlüklerin hepsinde hit düşüşü yaşanmakta. bu uludağ için de geçerli. ama inanıyorum ki uzun vadede uludağ zirveye oynar.
bonus card sahiplerine büyük bir avantaj sunar yıllık üyelikte. yaklaşık 9 ay önce abone olmuştum. çok uygun fiyat teklifi vardı ve hediye olarak da samsonite laptop çantası vermişlerdi. sanırım pazar payı arttıkça hediyeler azaldı.
bonus card sahiplerine özel, yıllık abonelik ücreti 84 yerine 55 TL olan dergi. ayrıca 2 adet de kitap veriyorlar.
laptop alırken hp, samsung ve asus arasında kararsız kalırsanız, özellikleri de aynıysa kesinlikle tercih edilmesi gerekir. yıllardır laptoplarının yanında hediye olarak çanta yerine mouse verirler.
arapların labne peynire katıp yedikleri çeşni türü. çok lezzetlidir.
"ben deneyime inanmıyorum. yeniliklere adapte olamadıktan sonra tecrübenin hiçbir önemi yok" sözünün sahibi iş adamı. emekli olduktan sonra dünyayı gezmek istediğini belirtmiştir.