bugün
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- sevgiliyle yaşamanın normalleştirilmesi4
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- sırrı süreyya önder28
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- 6 kişi öldü diye yas ilan edilmez3
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- kalabalık umumi tuvalette penislerin çarpışması5
- sarışın ve mavi gözlü kızla olmak2
- abdülhamit han dönemi çözüm süreci fotoğrafı4
- tutmayan başlık açma rehberi7
- renault austral2
- erecto dos andreas biraderitos3
- fasulyeyi akşamdan suya koyan erkek2
- silver ile evlenecek erkek53
- ilişki yapmaya üşenmek2
- askerlik anıları6
- avokadonun turkçesinin taşak olması4
- hristolojiye göre kıyamet alametleri5
- koreli erkeklerin türk kızlarından güzel olması4
- cabrio araçla takla atmak3
- elinin içine hapşıran insan5
- eylül 2026 şanslı burçları3
- stt geçmiş kondom kullanmak4
- dün eski sevgilimin evinde neyse boşver diyen kız3
- sözlüğe yalan söylemek yalandan sayılır mı4
- dün gece ne oldu12
- sözlükteki linç kültürü12
- titanikteki rose2
- ıoçk katatese elbise dikti mi sorunsalı7
- sözlükteki linç tayfa6
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- dünyanın yuvarlak olması saçmalığı4
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- az veren candan cok veren maldan5
- sarapci koala59
- arap eli öpmek dudak karartmaz4
- üniversite2
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- deccaliyet çağı6
- bizim uygulamamız bu şekilde4
- popüler olanı eleştiren ezik entel3
- götünü yıkamayan bir kızla evlenir misiniz8
- komşunu kendin gibi sev düşmanını da5
- herkesin kendini zeki sanması4
- falıma bakmak için can atan sözlük yazarları4
- arkadaşlar fasfakirim ya6
- usual bay bey biraderdir2
entry'ler (20)
cinsel ilişki teklifini reddeden erkek olması gereken erkektir. ne lan bu hayvanlar bile önüne geleni kabul etmezken insan her teklifi kabul etmeli. bu bi avantaj mıdır nedir yani.
bi de bu var tabi (bkz: insan insanı siker mi hiç)
bi de bu var tabi (bkz: insan insanı siker mi hiç)
tofaş marka modifiyeli (?) otomobile 4+ kişinin binip ankaralı namık dinlemesi.
- 7 dersten kaldım baba
* ..
- ama 1 dersten geçtim baba dd yle
* ..
- baba ama bardağın dolu tarafından bakmak lazım.
* evet ben de öyle yapıyorum zaten, sanayi senin için yeni bir hayat tecrubesi olcaktır yavrum.
- ..
* öyle apışıp kalırsın.
* ..
- ama 1 dersten geçtim baba dd yle
* ..
- baba ama bardağın dolu tarafından bakmak lazım.
* evet ben de öyle yapıyorum zaten, sanayi senin için yeni bir hayat tecrubesi olcaktır yavrum.
- ..
* öyle apışıp kalırsın.
çok sıcak ve samimi bir ortamın bulunduğu sözlük. ekşinin artık maddi alanlara yönelmesinin ardından gerek kalitesi gerek yazar çokluğuyla ve gerek yazar olunabilirliğiyle(!) bize güzel bir ortam sağlayan sözlük.
* uzak mesafe ilişkisi olduğu durumlarda tek idare edilen şeydir. sinirliyseniz sinir alır, gerginseniz rahatlatır, bitanedir o..
muhtemelen bu kız ya iğrenç bi konuşmaya sahiptir veya ne biliyim kötü giyiniyodur.. yoksa güzel kız lan bu ilgi gösterilmez mi hiç..
pes 2008 de ronaldinho nun adeta "kırarım lan o kemiği" dercesine alt ettiği defans oyuncusu. tabi bir messi ve cristiano ronaldoları unutmamak lazım.
an itibarıyla garip kadın resimleriyle süper arkadaş falan filan diye uyarı çıkaran sözlüğün maddi kaynağıdır. lakin mini etekli ateşli poz vermiş ablamızı gören anneler babalar bu çocuk napıyor diyemez mi, bence der.
takım elbiseyle birlikte giyilirse tadından yenmez. artık bilimum hafif dizlerden kırıp alet düzeltme, boxer düzeltme işleri mecburi olur.
Omer hayyamin ironi yaptigini sanan eblehle ayni kisidir. Netekim eblehlik kime gore
şenlik girişlerinin davetiye usulüyle olacağı konuşulmaktadır.
aileden yuvadan uzak kişiler için deliksiz uykunun çekilebileceği yegane yerlerden birisidir. nedendir bilinmez, psikolojik olsa gerek.
spor tesis kullanım ücreti olarak 390 ytl isteyen okuldur. aslında okulun istediğini söylemek yalnış olur. çünkü ted casa ya kiralanmış olan spor kompleksinin kullanım tutarı olarak ted istemektedir bu parayi. *
evimin önünde gasp edilmemiş olurdum ve telefonum bana kalırdı.
daha ciddi sorunlarınız varken mecburi ilgilenmeniz gereken kişilere karşı takınılan davranış biçimidir. pek hoş değildir ama elde olmadan da yapılır bazen. o zaman çok sorun olmasa gerek.
sağdan soldan sürekli duyup da bir türlü dinleme fırsatı bulamadığım, fırsatı bulduğum vakit olan gün ortasında da bi anda hüngür hüngür ağlamama sebep olmuş sıkıntılı şarkıdır. sonra her dinlediğimde nerdeyse eskisi kadar gözyaşı üretebildim. aferin bana.
sırat köprüsünde olan başlıklardan da olabilir. yazmanın getirdiği tepkilerden korkuluyor olabilir.
oyuncu eksiklerinden sonra muhtemel kalite kaybı beklenen lakin beklenenin tersini çıkarmış olduğunu inatla takip edenlerin anlayabileceği dizidir.
oyunculuktan kaliteden nefret eden insandır. daha ortalama bir sahne gösterisinin mutlu ettiği insandır.