bugün
- velvet34
- habire1233
- bebeği gibi sevip düşmanı gibi siken erkek5
- sözlük yazarlarının benzetildikleri ünlüler7
- kemalistlerle solcuların ayrılması gerekliliği13
- oğlum bir baktım da buradaki ekip bok gibi lan3
- 5 takipçim olması5
- uludağ sözlüğe sürekli kondom reklamı verilmesi7
- bot beğeni6
- özgür özel'in chp de veda konuşması10
- dem parti'nin ana muhalefet partisi olması4
- kadınların çok gamsız ve dertsiz olması meselesi4
- 22 yaş5
- dem parti3
- bir kilo kiraz yemek2
- berhan şimşek'in kadına şiddet faili olması3
- aptallara laf yetiştirmem yazar geçerim2
- kartlı işlem yapmayan esnaf8
- incelikli erkek5
- şaka maka true'nun 60 ında da kaldıracak olması6
- kabataş olayı görüntüleri27
- sözlük yazarlarının oy vereceği partiler3
- galatasaray ne zaman transfer yapacak11
- 6 oku görünce dayanamadım4
- okumak yerine erken yaşta çalışmanın faydası10
- küfür etkisi yaratan ama küfür olamayan cümleler3
- istanbul un çok pahalı olması27
- kürde kürt demenin ırkçılık olduğu ülke4
- türkiye islamcı kemalist kavgasıyla vakit kaybetti7
- yeni parti7
- hangi manifest kızısın12
- 30 kasım 2007 ısparta uçak kazası4
- cumhurbaşkanı erdoğan'ın rinkevics le görüşmesi2
- her şeyin üst üste gelmesi8
- lahmacun yiyecek kadar düşmek8
- en sevilmeyen ev işleri14
- bildirim panelim çalışmıyor2
- ikinci haluk levent vakası geliyor2
- citroen c4 robot2
- broadway vs doğan slx2
- gönül almaya çalışan erkek11
- ispanya'nın amerika'ya kafa tutması7
- mel mel bakan gibson ve 0 0 710
- safran7
- meyveli lahmacun7
- kürtler5
- gocu23
- mehdiyete dair hayalleriniz7
- nargilenin hint icadı olması3
- arkadaşlar ne oldu size böyle7
entry'ler (52)
Borsa üzerine çekilmiş oyuncu kadrosu oldukça kuvvetli..güzel bir yapım
IMDB puanı : 7,4
oyuncular:Shia LaBeouf, Michael Douglas, Charlie Sheen, Susan Sarandon, Carey Mulligan, Eli Wallach, Josh Brolin, Vanessa Ferlito, Frank Langella, Natalie Morales, Julianne Michelle, Austin Pendleton, Chuck Pfeiffer, Courtney Mckeon, John Bedford Lloyd, Keith Middlebrook, Nouriel Roubini, Sarah-jane Casey
Konusu: Dünya küresel bir ekonomik krizle çalkalanmaktadır. Genç bir Wall Street yatırımcısı kötü bir durumda kalmış eski bir Wall Street uzmanıyla iki aşamalı bir görev için anlaşır. Gelmekte gözüken finansal çöküş öncesi finansal çevreleri bundan haberdar etmek ve bu genç yatırımcının akıl hocasının ölümünden kimin sorumlu olduğunu bulmak..
IMDB puanı : 7,4
oyuncular:Shia LaBeouf, Michael Douglas, Charlie Sheen, Susan Sarandon, Carey Mulligan, Eli Wallach, Josh Brolin, Vanessa Ferlito, Frank Langella, Natalie Morales, Julianne Michelle, Austin Pendleton, Chuck Pfeiffer, Courtney Mckeon, John Bedford Lloyd, Keith Middlebrook, Nouriel Roubini, Sarah-jane Casey
Konusu: Dünya küresel bir ekonomik krizle çalkalanmaktadır. Genç bir Wall Street yatırımcısı kötü bir durumda kalmış eski bir Wall Street uzmanıyla iki aşamalı bir görev için anlaşır. Gelmekte gözüken finansal çöküş öncesi finansal çevreleri bundan haberdar etmek ve bu genç yatırımcının akıl hocasının ölümünden kimin sorumlu olduğunu bulmak..
eğer yeni başlandıysa günün 20 saatini anlamak için başında geçirdiğinizve ilk anlamaya çalıştığınız arka perdesini indirmeye çalıştığınız yer. Buna en güzel örnek olarak 2010' da gösterime giren (bkz: Borsa Para Asla Uyumaz) filmini kesinlikle izlemeniz gerekir.
Doktor; Hastalığınızı ilaçlarla iyileştiren, dah sonra da sizi faturalarla öldüren kişinin ta kendisi.
insan hayalleri olmadan yapamaz. ama hayallerde güneş batana kadar. umut dünyası ne denir ki...
mart ayında başlar onlara hayat. geri kalan 11 ay boyunca da sıcak yerleri seçip mırrrr mırrrr uyuyan yumuşacık sevimli varlıklar.
saç boyası kadın erkek farkettirmeden insanın bir kere kafasına girince bir daha çıkmayan kimyasal madde.
maçın en yetkili ve sözü geçen kişisi olmakla beraber tüm aile bireylerinin de koca stad tarafından sözünü ettiği kişidir.
hiç haberim olmadı,farkedemedim onuu bennn, 1 günde bana bunu yaptı ya kınıyorum ne diyim.
her insanın ömrünün hangi evresinde olursa olsun hayal ettiğinin bir miktarı.
(bkz: katliam) hırsdan gözü dönmüş insan bile denemeyen varlıkların hayvanlara canlı canlı yaptığı işkence.
bunu en son servis diye bir kapalı kasa kamyonetin içinde evlerine bırakılan kadınların sel sularından kurtarılamayıp canlarını kaybetmeleri olarak açıklayabiliriz... yazık.
bu sadece partizanlık yapmış yazıkkk ya birde hukuk öğrencisi bu.
itiraf ediyorum en tepede mavi kutucuk içinde bana sürekli şöyle yaparsan yazarlığın gider, şöyle yaparsan bu olur, cümeln başlıkla alakalı olsun, aman imlalara dikkat et yoksa yazarlıktan çaylaklığa düşersin... yerim len yazarlığını .ıldırtmayın beni arkadaş tehdittir bu.
müjdat gezen'in şiir kitabına da ismini veren şiirine ilhan olan kişi.
oğluna gemicik denen dev nesneyi herkesin biraz peşin sonra taksitlere bağlayarak alabileceğini dalga geçer gibi anlatabilen başbakan...
müşteri vellinimettir. esnaf arkadaş sen başkasına sinirlisin die kaldırıp müşteriye hııı die cvp vermekde neyin nesi demezler mi adama.
+ (bkz: veteriner) (vet. fakültesindekilerin kötü anılarını öğrendikten sonra vazgeçtiğim meslek)
+ (bkz: asker) (herşey üniforma için)
+ (bkz: karateci) (içimde tükenmek bilmeyen enerjiyi lüzumlu harcamak, trafik magandalarını daha seri dövebilmek için)
+ (bkz: pilot) (öğrendim ki onca yıl okumaya gerek yokmuş haberleri izlemek kafi alkolü kaçıran uçuyor zaten)
+ (bkz: zengin) (öğrendim ki meslek değil miş)
+ (bkz: F1 pilotu) (çalışmalar devam ediyor)
+ (bkz: asker) (herşey üniforma için)
+ (bkz: karateci) (içimde tükenmek bilmeyen enerjiyi lüzumlu harcamak, trafik magandalarını daha seri dövebilmek için)
+ (bkz: pilot) (öğrendim ki onca yıl okumaya gerek yokmuş haberleri izlemek kafi alkolü kaçıran uçuyor zaten)
+ (bkz: zengin) (öğrendim ki meslek değil miş)
+ (bkz: F1 pilotu) (çalışmalar devam ediyor)
eğer istanbuldaysanız ve araba kullanmaya yeni başladıysanız... yanlışlıkla trafikte giderken (bkz: hıncal uluç)un arabasının yanındaysanız sakın hata yapmayasınız. ertesi gün arabanızın plakasını köşe yazısında (bkz: ifşa) edebilir..