bugün

sevdiği entry'ler

14 eylül 2026 nervio'ya aşık olmam

O açık oyların sebebi şimdi anlaşıldı..

sözlük yazarlarına güvenmek

Bana güvenebileceğini buradaki herkes bilir….

görsel

sözlük yazarlarının kahveleri

görsel
Selam yaaa.

0 0 7

Sözlüğün marteniçkalı elit vahşi kelebeği.

gokyuzunun silinen rengi

görsel
11.nesildaş tatlı mı tatlı bir yazar.
Buradaki sapık ve ruh hastaları hakkında uyardım bebişler herkes rahat olsun. Bu kıza bulaşmayın!

Bu foti de gönlümden koptuajsnakwk.

sözlüğün en güzel kızı

görsel

fal bakan erkek

Bugün arkadaşlarla kahvaltıdayız. Bir arkadaşın da arkadaşı var. bir iki kez görmüştüm çok tanımıyorum neyse kahvaltıdan sonra kahve içtik. Dedi falına bakiim mi? Dedim oha anlıyorsan bak. Ya neyse dedi gece çok rahatsız ediyorlar bakmasam mı neyse bakayım falan diyor bir de. Sonra bu sorular soruyor. Geçmişten biri gelebilir aklımda biri mi var şuan gibi gibi. Yakında bir buluşma var. Abi o kadar da renk vermiyor ve ciddi ki ulan hiçbir şey anlamadım. Falın sonunda benden bütün bilgileri aldı. Yandaki diğer arkadaş bastı kahkahayı. Fal bakmayı bilmiyo sallıyor diyor. Öyle güzel de salladı ki ben yok artık falan diyorum bilmediğine inanamadım. Baya sallamış ama özel hayatımdaki her detaya hakim oldu. ilk kez birinin yüzünden yalan mı söylüyor doğru mu anlamadım çözemedim.

Yani kızlar taktik de olabilir aklınızda olsunsjdj.

sözlük yazarlarının itirafları

Bazı olaylarda Bazı iletişimleri iyi yönetebilen bir insan değilim. Duygularımı gerçek hislerimi yansıtamıyorum ya da ifade edemiyorum bazen ya da ne yapacağımı bilemiyorum. Çok fazla altını üstünü düşünmekten tepki veremiyorum her neyse
En yakın arkadaşım çok üzgün ve çok zor bir süreç geçiriyor. Ben de o kadar üzgünüm ki sürekli aklıma geliyor bu konu ama elimden de o kadar bir şey gelmiyor ve ne yapacağımı bilmiyorum.

Yok saymak belki doğru bir tabir değil fakat üzmemek adına bugüne kadar bunu yaptım fakat hep diyorum başka biri nasıl tepki verir normali bu mu arıyorum bu konuyu açmıyorum mesela. Sormuyorum bir şey ama sormam gerekli miydi bekler mi soruları kafamda.
Bugün daha kötü bir haber almış anlattı kısaca. Fakat sorular ile ya da ona etkisi olmayacak teselliler ile boğmak istemiyorum ve ilgilenmiyorum gibi de olsun istemiyorum tabi ki. Ama öyle boktan bir durum ki kilitleniyor insan. Neyse sonra bunu açıkça yazmaya karar verdim. Ve biraz olsun hafifledim.

Beni duygusuz çok mantık odaklı görüyor herkes çünkü aslında insanın kendini koruması için daha fazla üzülmemesi için bunu yapması gerektiğini düşünürüm. Onu bu konuda uyarmıştım bana bozulmuştu. Korktuğum şey başımıza geldi. Büyük bir yıkım..
neyse Rabbim hayırlısı neyse onu nasip Etsin vardır her şeyde bir hayır…

sözlük yazarlarının çiçekleri

Nervio ablanızın evinde 90-100 civarı bitki türü var.
Çiçekli bitki çok az ama.. ben genelde yeşil yapraklı bitkileri seviyorum Ve mini bir kaktüs koleksiyonum var.
Mesela Kalp kalbe çiçeğim bu yıl yerini çok sevdi coştu da coştu. Mum çiçeğim hala açmadı. Neyse işte Bitkiler ve kedyler iyi ki var. *
görsel
görsel
görsel

arkadaşlar

Nerdesiniz alloooooooo????

sözlük yazarlarının kombinleri

Vay vay tarzı olan birileri varmış.

kovboy şekerlemesi

Kovboy şekerlemesi (orijinal adıyla Cowboy Candy), özellikle Amerika'nın güney mutfağında çok popüler olan, şekerlenmiş acı jalapeno biberi turşusudur.

Az bir miktar denedim birkaç gün sonra tadına bakacağım seversem ben bundan çok çok yaparım gibi.

Esmer şeker, Beyaz şeker, Zerdeçal, Elma sirkesi toz biber ile bir şurup elde ediyoruz içine de biberleri atıyoruz biraz da öyle pişiriyoruz sonra biberleri alıp tekrar şurubu kaynatmaya biraz daha devam ediyoruz ve hazır. Birkaç gün sonra tadı daha iyi oluyormuş.
Tatlı acı tatları sevenler sever. Berraque tarifini yaptım. Deneyimlendikten sonra yazarım.

jalapeno

Bu biberin turşusunu yaptım. En sevdiğim turşulardan biridir. Neyse eldiven takmama rağmen şuan elim aleeevvv alleevvvv. Ay bu nası geçecek böyle üfff fena.

friedrich hegel la bi cay icek

Utangaç gül goncası..

üzülünce halıya uzanmak

Bana çok iyi geliyor bu ya bazen. Gerçekten insanın halıda ara ara uzanıp susması her şeyden uzaklaşması lazımsjdk.

gocu'ya lakap buluyoruz kampanyası

Başkan..
Çeteler birliği başkanı. *

sözlükte eğlence arayan yazarlar

Bu çocuğu siz delirttiniz uleeyynnn.

sarapci koala hatayi

Çoklu kişilik bozukluğu belirtileri görüyorum. Yapma güzelim.

iremga

Arkadaşlar güvenilir doğru bilgi verecek biri yeşillendirsin. Döndü müüü.

iletişim kurulamayan kişiyi hayattan silmek

Abi iletişim çok önemli. Silinir yani o yüzden normal. Şöyle ortamlarda bile doğru düzgün sohbet edebilecek seni dinleyen ya da dinlediyse bile anlayan ve yorum yapabilen kişi sayısı o kadar az ki. Çevremizde ne kadar insan var da beklentilerimizi bu anlamda karşılasın.

Sana kendimi açıyorsam bana saçma sapan şeyler söyleme beni sinirlendirme amk.
Böyle insanlar artık beni sinirlendiriyor. Öf.
© copyright 2005 - 2026