bugün

sözlük yazarlarının itirafları

Bazı olaylarda Bazı iletişimleri iyi yönetebilen bir insan değilim. Duygularımı gerçek hislerimi yansıtamıyorum ya da ifade edemiyorum bazen ya da ne yapacağımı bilemiyorum. Çok fazla altını üstünü düşünmekten tepki veremiyorum her neyse
En yakın arkadaşım çok üzgün ve çok zor bir süreç geçiriyor. Ben de o kadar üzgünüm ki sürekli aklıma geliyor bu konu ama elimden de o kadar bir şey gelmiyor ve ne yapacağımı bilmiyorum.

Yok saymak belki doğru bir tabir değil fakat üzmemek adına bugüne kadar bunu yaptım fakat hep diyorum başka biri nasıl tepki verir normali bu mu arıyorum bu konuyu açmıyorum mesela. Sormuyorum bir şey ama sormam gerekli miydi bekler mi soruları kafamda.
Bugün daha kötü bir haber almış anlattı kısaca. Fakat sorular ile ya da ona etkisi olmayacak teselliler ile boğmak istemiyorum ve ilgilenmiyorum gibi de olsun istemiyorum tabi ki. Ama öyle boktan bir durum ki kilitleniyor insan. Neyse sonra bunu açıkça yazmaya karar verdim. Ve biraz olsun hafifledim.

Beni duygusuz çok mantık odaklı görüyor herkes çünkü aslında insanın kendini koruması için daha fazla üzülmemesi için bunu yapması gerektiğini düşünürüm. Onu bu konuda uyarmıştım bana bozulmuştu. Korktuğum şey başımıza geldi. Büyük bir yıkım..
neyse Rabbim hayırlısı neyse onu nasip Etsin vardır her şeyde bir hayır…
© copyright 2005 - 2026