bugün
- 30 temmuz 2026 cem küçük'ün gözaltına alınması5
- içim yanıyor be sözlük7
- ctrlx22
- 35 bin lira maaşı beğenmeyen sevgili9
- öyle bir şey yaz ki okuyan şaşırsın5
- hoşlanılan kızın sevgilisi olduğunu öğrenmek3
- borcunu ödemeyen insan3
- gürcistan22
- memelerini okşarken kız nasıl inler3
- ismail alpen'in yazılımcı olduğu gerçeği2
- türk düşmanları4
- eşek mi eşşek mi egzoz mu egsoz mu2
- en iyi simit hangi şehirdedir13
- cinle karşılaşınca yapılacak ilk hareket7
- aylık 411 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- ağlamamak için kendini tutmak2
- sevilen kızın zort diye ossurması4
- togg'un tekerleğini öpen çomar3
- ilgi isteyen kız16
- hewal ebo17
- kuran da namaz yok21
- asansörde kalmak7
- tanrı türkü korusun3
- 6 ağustos 2026 hradec kralove beşiktaş maçı2
- saçımı boyadığıma pişman olmam2
- lahmacunu elle yiyen kız13
- cendere calarken entry girmek4
- goooooool gol gol gol gooool2
- sözlükte kavga etmek6
- dr mehmet akif nacar2
- yaşar nuri öztürk4
- ben osmanlı torunuyum diyen tip2
- bir sırp filmi2
- erkek eti gurmesi4
- zall'ın sözlükten kaldırması gereken şeyler3
- gürcistan'ın neyi meşhur9
- hanımeller limonlu kurabiyeleri2
- cehennem silahı 22
- yukarı kattan gelen ahh sesi10
- abdullah öcalan7
- kahvaltıda kavurma yiyen kız tatlılığı9
- cem küçük5
- arkeoloji bölümü5
- biyolojik antropoloji5
- seksi bırakmak5
- yaprak dökümü ali rıza bey6
- lambayı söndürdükten sonra karşıda figür olmasi2
- dışarıda kahve içmenin lüks haline gelmesi10
- insan olmak5
- klozeti patlatmak2
(bkz: britney spears)*
(bkz: spitney beers)
nicke dayali espri uretme cabasina kurban gitti gidecek derken kurbaney hayraney olan yazar. hoş gelmiştir. muhtemelen de boş gelmemiştir.
(bkz: sen bana birini android)
(bkz: sen bana birini android)
bir zamanlar böyle bir rock grubu vardı der balık hafızam. umarım yamulmuyordur. güzel nick seçmiş bir yazar arkadaş ayrıca.*
(bkz: die frohliche wissenschaft)
başlığında yaptığı işi taktir ve tebrik ettiğim yazar.
gerçekten iyi bir iş çıkarıyor.
başlığında yaptığı işi taktir ve tebrik ettiğim yazar.
gerçekten iyi bir iş çıkarıyor.
karşısındaki insanları zerre kadar anladığını ima eden 5. nesil hoş, hemde çok hoş gelmiş yazar. ayrıca çok pis laf sokar, kesinlikle entryleriniz ona göre olsun yani.
(bkz: dumur oldum yaa)
büdüt: hala laf koyuyor yaa. inanın kendimden geçtim. *
(bkz: dumur oldum yaa)
büdüt: hala laf koyuyor yaa. inanın kendimden geçtim. *
kendisini boşuna yorduğunu düşündüğüm yazar. insanlarla benzer özellikler gösterenlere laf anlatılır çünkü. bırak eğlensin çoluk çocuk, ergenlik bunalımı bunlarınki...
entrylerini okudukça kendisine ısınmama sebeb olan,kendisinde bir headbanger'lik sezdiğim 5.nesil yazar.
(bkz: haris pilton) (bkz: spoonerism)
nickini gorunce yarildigim ho$geldin yazari nesilda$.
akıllara muhtesem ucnoktabir grubunun spitneybeers olan eski adını getiren, ama nicki seçerken onlardan haberi olmadığını öğrendiğim, güzel bir nick seçimi yapmış yaratıcı uuser.
(#4246315) nolu entirisini okuduğumda çok üzüldüğüm yazar. insanların değer verdiği kişilere, yanlış yaıştırmalar yapmaktan çekinmeyen yazar. öğrenmesi gereken çok şey var. en önemlisi de asla insanların değer verdiği kişilerle dalga geçmeye çalışmaması. bunun ne ona ne de bize hiç bir faydası olmaz.
(bkz: #4246315) yıldırımın üzerine doğru yola koyulduğunu düşündüğüm yazar. cık cık cık..
uzun zamandır küçük nedenler yüzünden internet bağlantısı olmadığı için sözlüğe giremeyen, arada sırada hortlayıp müslüman yazarların tepkisini üzerine toplamayı hobi edinen, arada sırada kıllatsada hoşsohbet eski dost.
sıkı bir supernatural hayranı olan yazar. *
amerikalı seksi şarkıcı. habire çocuk doğurmakla meşguldur. bide doğurdupu kiloları vermekle meşgul. abd magazin camiasında haberleri devamlı geçer.*
referans gösterebileceğim, takip edilesi yazar. yirim *
sözlüğün en duyarlı yazarlarından.
çok da şanslı bir yazar. kendi ellerinle telefonu suya düşür ve serviste bu anlaşılmasın paran da iade edilsin, iyiymiş.
(#5697518) no lu entrysi ile hande yener'in romeo'su olmaya meraklı olduğunu düşündüğüm yazar. yoksa "sabaha kadar tırmalar beni romeooo romeooo romeooo" diyen bir şarkıyı imkanı yok dinleyemez. kulakları problemli yazar da olabilir.
(bkz: haris pilton)
canım adam. yıllar yılı it gibi sürttüğüm internet aleminde tanıştığımı, konuştuğumu, görüştüğümü kar saydığım nadir insanlardan. dost olur, muhabbete ortak olur, sarhoş olur hep sevilir. özlenir. bu ve buna benzer cümlelerin sonuna ''ama'' koydurtmayacak kadar hoştur. saçma tavırlara girmez. muhabbet sırasında şunu desem yanlış anlar mı ters tepki verir mi diye düşündürtmez. samimidir. samimi olmanızı sağlar. ve yazar. yazıyor. okumaktan zevk alıyorum.
zevk alıyorum. ve yalarım.
zevk alıyorum. ve yalarım.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar