bugün
- romanya52
- avrupanın en ucuz mazotunu kullanıyoruz20
- türkiye16
- fatma betül sayan kaya39
- almanya11
- başka ülkelre vatandşlk başvrsu yapn milltvekilri11
- bir zirve yapsak kim kimin yanında oturur30
- ispanya6
- düğün yaptığını korna çalarak herkese duyuran tip5
- dünya59
- fatma betül sayan kaya'nın hacca gitmesi3
- taşak ağrısı diye rapor alıp patrona yollamak2
- osmanlı millet sistemi3
- fatma betül sayan kaya yalnız değildir13
- hiçbir şeyin sarmaması2
- kazakistan4
- haluk levent vs fatma betül sayan kaya6
- güne bir nostaljik şarkı bırak ulen9
- fransa11
- sözlük kokusu6
- kemaliklerle ekonomi tartışmak3
- avusturya3
- videoyu özetle2
- abd ile aşırı sağa faşizme kayan dünya ülkeleri2
- melih gökçek soruşturması ne oldu6
- polonya2
- ne yapsam iyi olur9
- portekiz5
- furkan bölükbaşı'nın açlık feryadı6
- bosna hersek2
- moğolistan2
- bulgaristan2
- 27 eylül 2026 litvanya azerbaycan maçı3
- rusya5
- yunanistan7
- sözlükteki anlık online sayısı5
- anın görüntüsü30
- apo'ya villa yapılması5
- şeytanın dünyaya getirdiği şeyler2
- amerika birleşik devletleri29
- iddialar araştırılırken istifa vs cb adaylığı3
- slovakya4
- xvala bere5
- türkiye'nin husi çatışmasına dahil olma eğilimi4
- estonya2
- obradovic ten sonra fenerbahçe basket'in bitmesi3
- 27 eylül 2026 meteoroloji sarı kod uyarısı2
- pazar günü bile çalışan ezik5
- butlancıların birbirine girmesi2
- norveç11
yav bi de elimizde degil hastalik bu diye agliyolar ya aq ayilari sizi nerde bir sisman gorsem mutlaka dalga gecerim zuahahha.
Her şeyden önce bir sağlık problemidir ve bu yüzden çözülmesi gerekir. Şişman olmak kader değildir, halledilebilir bir sorundur sadece.
eğer takıyorsa kişinin kafasına takmaması gereken durum. ben de küçükken zayıftım ve şişman olmak isterdim hep. hala olamadım ama zayıf değilim artık. spor yapın.
kader değildir. lütfen harekete geçin.
az yiyin verirsiniz. tombikler sizi.
Cok ciddi anlamda sikintili bir durumdur. Mutsuzluktur, ozguvensizliktir. Bunu da zayiflayinca anlarsiniz. Insanin kendine deger verdiginde acilen bundan kurtulmalidir.
Puahaaa diye güldürür.
Ayıp değil. Dalga geçilecek bir şey değil. Sebebi çeşitli sağlık sorunları olabilir ve bir çok sağlık sorunu yaratabilir.
Ayıp olan, belki de tek varlığınız olan bedeninize iyi bakmamakta ısrarcı olmak. Herhangi bir sağlık sorunu nedeniyle fazla kilolu olanlara şifa diliyorum. Ama vardı yedim ve şişmanım sana ne diyenleri ayıplıyorum. Varlığınıza saygı duymalısınız. Doyacağınız kadarını yemeli israftan uzak durarak da başkalarının varlığına ve hakkına saygı duymalısınız.
Hatta modern(!) dünya insanının masa başında saatlerce oturması gerekliliği yüzünden doymadan sofradan kalkmayı düstur edinmesi gerek. Doyana kadar da yiyorsa hareket şart...
Bu kişinin görüntüsüyle alakalı bir serzeniş değil, yanlış anlaşılmasın.
Sigara içmek de öyle. Ayıplanmalı aslında. Ne bileyim yaa. Canımı çok sıkıyor benim bu meseleler.
Hoççakalın.
Ayıp olan, belki de tek varlığınız olan bedeninize iyi bakmamakta ısrarcı olmak. Herhangi bir sağlık sorunu nedeniyle fazla kilolu olanlara şifa diliyorum. Ama vardı yedim ve şişmanım sana ne diyenleri ayıplıyorum. Varlığınıza saygı duymalısınız. Doyacağınız kadarını yemeli israftan uzak durarak da başkalarının varlığına ve hakkına saygı duymalısınız.
Hatta modern(!) dünya insanının masa başında saatlerce oturması gerekliliği yüzünden doymadan sofradan kalkmayı düstur edinmesi gerek. Doyana kadar da yiyorsa hareket şart...
Bu kişinin görüntüsüyle alakalı bir serzeniş değil, yanlış anlaşılmasın.
Sigara içmek de öyle. Ayıplanmalı aslında. Ne bileyim yaa. Canımı çok sıkıyor benim bu meseleler.
Hoççakalın.
berbat bir haleti ruhiye. tanrı tüm şişman kardeşlerimi kurtarsın bu durumdan.
tık nefes olur insan... hele bir de corona falan da olmuşsa önceden essaleeeee...
tık nefes olur insan... hele bir de corona falan da olmuşsa önceden essaleeeee...
Sahip olduğum hüzünlendirici özellik.
(img:#2226257)
(img:#2226257)
Artık o'nu göremiyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar