bugün
- akrabalarımı yükseltmek inancım gereğidir7
- yengeç burcu erkekleri ölsün kampanyası11
- iyi futbol oynar mısınız9
- kemal kılıçdaroğlu16
- filistin in ermeni soykırımını tanıması39
- spor yapmayan erkek6
- gizem altunsoy2
- gerizekalı yazarlar zirvesi7
- matematikte en büyük ve en küçük sayının olmaması3
- matrix'deki zencinin torbacı olması6
- mustafa kemal atatürk13
- amsızlık4
- tebrikler 2026'nın ilk 6 ayını boşa harcadınız2
- dünyanın en ünlü dört keli3
- sözlükte siyaset tartısmak2
- devlet4
- ankara'nın nato zirvesi hazırlıkları3
- samuel chukwueze'nin trabzonspor'a transferi4
- israil de haredi krizi büyüyor2
- nutuk4
- pasif agresif yönetici2
- pandela24
- atatürk'ü sevmemek8
- saraca finch house9
- en son ne aldınız3
- burçlar hakkında bilgi sahibi olan erkek2
- ona bir şey söyle11
- birazdan temmuza giriyoruz13
- aktrollerin ibb davasını takip etmeyi bırakması21
- türkçülük4
- meksika7
- gece gece aniden gelen 1 buçuk adana yeme isteği3
- nickini değiştiren yazarlar3
- 1 temmuz 2026 fransa isveç maçı12
- en son seviştiğin zaman3
- yazarların akıl hocaları9
- devlet bahçeli4
- yengeç burcu zamanında olmamız8
- tai lung17
- 0 0 717
- futbol34
- 2026 dünya kupası39
- rabia naz vatan3
- iktidar değişince aktroller ne olacak sorunsalı15
- 30 haziran 2026 fildişi sahili norveç maçı10
- avrupa klima krizi2
- velvet52
- sevişirken yapılması gerekenler8
- dünya17
- israil12
lan bunların hepsi erkek nasıl ürüyorlar ve neden sadece şirin baba kırmızı don giyiyor. şirine var ama onuda gargamel yapmıştı.
gargamel i de aralarına almalarını temenni ettim hep, belki aralarına alsalardı, yemekten vazgeçerdi onları, bence zaten öyle bir şey yoktu, hep dışladıkları için ilgi çekmek amacıyla yapıyordu, sonuçta kaçıp kovalamaca da bir harekettir, adam yalnız, yalnızlıktan kedi besliyor!
sevimli çizgi film karakterleridir.
küçükken eğer iyi bir insan olursan şirinleri görebilirsin demişlerdi bana
hep iyi bir insan olmaya çabaladım fakat şirinleri hiç göremedim
inanmayın yalan.
küçükken eğer iyi bir insan olursan şirinleri görebilirsin demişlerdi bana
hep iyi bir insan olmaya çabaladım fakat şirinleri hiç göremedim
inanmayın yalan.
küçükken izleyenleri daha bir adam olan çizgi dizidir.en azından bilinç altı çalışılıp sosyal anlamda mesaj vererek en azından yola getirme çabaları takdire şayan.
kinder süprizden cıkmayan oyuncak.*
samsunspor'un en çok taraftara sahip olan taraftar grubu.
yıllar yılı küçük büyük izlediğimiz şirinler'in sinema filmidir. filmin kahramanı kesinlikle azmandır. hatta sadece onun yer aldığı sahneler güldürür demek abartı olmaz.
(bkz: azman)
(bkz: azman)
Filmin son sahnelerinden birinde şirin baba gargamele havada uçarken aynı zamanda "gargameeeeeeel" diye bağırarak bi çatal fırlatmıştı. bu sahnesiysle bana 300 spartalıyı anımsatmış olan çocukluğumun çizgi filminin film haline getirilmiş hali.
kinder surprise dan babası, bilgini ve korkağı çıkandır. seriyi tamamlamak için markete koşturduğumda kalmadığını, birkaç gün sonra geleceğini söyledi adam. neyse bekledim ve hemen yeni gelenlere saldırdım. bu yeni gelenlerin içinden bir tane şirinler'i denk getiremedim. namussuzlar satılıyor diye koymadılar mı yoksa bilmiyorum. neredeyse o kadar yumurtayı ben aldım başka başka oyuncaklar çıktı. allahsız kinder.
3d filminin çekildiğini gördüğümde uzun zamandan sonra şirinleri göreceğim diye sevindiğim; ancak daha sonra abd'nin ortasında arkalarında bir sürü büyük şirketin reklamlarıyla hoplayıp durduklarını görünce hayal kırıklığına uğradığım, hayaller dönemlerine ait sevimli yaratıklar.
hayır! Azman ısraıl olamaz.. Hangı kedı can alır kı hangı kedı polıtıktır.
belli bi zaman sonra insana pekte şirin gelmemeye başlar.
birisi kara bir büyü yapmış.
hala gerçek olduğuna inandığım.
yaşıma başıma bakmadan sarhoşken görebildiğim, televizyonda rastladığımda gözlerimi dolduran ve sıkıldıkça internetten herhangi bir bölümünü izlediğim çizgi dizi,
en çocuk yanım.
yaşıma başıma bakmadan sarhoşken görebildiğim, televizyonda rastladığımda gözlerimi dolduran ve sıkıldıkça internetten herhangi bir bölümünü izlediğim çizgi dizi,
en çocuk yanım.
şirinlemek gibi tuhaf bir fiilin mucidi olan enteresan yaratıklar. şu yaşıma geldim bir şirinleyemedim gitti arkadaş.
şirinler nasıl ürer bebek şirin nerden geldi alın size cevabı (bkz: şirinler deki inanılmaz mantık hatası/#9357933)
ayrıca şirineyi gargamel büyüyle yarattı.
ayrıca şirineyi gargamel büyüyle yarattı.
7'den 70'e herkesi kendilerine hayran bırakan küçük, mavi, adı gibi şirin şeylerin olduğu yaratıcı bir filmdir.
rekleri mavi olan orman yaratıklarıdır. kan renkleri merak konusudur. gargamel i (bkz: vural savaş) a benzetirim.
https://www.youtube.com/watch?v=yN4KBkRAHEo&feature=related
devrimci şirinler
devrimci şirinler
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar