Arkadaşlar gelirseniz Ispartaya mutlaka denemelisiniz.
Genel olarak şehrin her yerinde tat ortalama aynı olsa da bir yer var ki tuz oranı çıtırlık hamurun içi dokusu lezzeti çok daha iyi..

Isparta simidi daha ince halka oluyor istanbuldakilere göre. Ankara’ya göre kalın fakat o simit mi ya her neyse
Daha ince form, dışı çıtır, içi ise tok bir iç dokuya sahip. Yani gözenekli değil. Böyle pastaneden aldığın form yok.
Susam çok fazla diğerlerine göre. Ve lezzet tabi ki olay. Yani eşlikçi olmasa bile olur yanında.
Dün biz o fırından hemen simitleri alıp hop çayboyuna uçtuk. isparta şartlarında pek kuyruk sıra beklemezsin ama burada önünde üç beş kişi olabiliyor genelde sabahın erken saatlerinde.
Gelirseniz buralara yeşillendirin beni yerini tarif ederim. *
görsel
Ispartalıların biz farklıyız çırpınışından başka bir şey değil !

simit simittir babbbaaa. *
Jdjjdjdj
siz simide ne diyorsunuz nervio hanım levrek mi *
anonim olduğunu defalarca - altını çizerek - vurgulayıp da sürekli 'ben Isparta'da yaşıyorum ' göndermeli başlıklar açmanız çok rezil bir davranış. kimsenin 45 yaşındaki bir teyze ile date için oraya geleceğini sanmıyorum.
iyi günler. afiyetle yiyin!
Biz öyle şova gerek duymadan simit diyoruz siz farkı yediğinizde anlıyorsunuz veri delişısss diyorsunuzsnsnsjsjs.
--spoiler--

anonim olduğunu defalarca - altını çizerek - vurgulayıp da sürekli 'ben isparta'da yaşıyorum ' göndermeli başlıklar açmanız çok rezil bir davranış. kimsenin 45 yaşındaki bir teyze ile date için oraya geleceğini sanmıyorum.
iyi günler. afiyetle yiyin!

--spoiler--

Daha simitçi konumunu ve hangi saatlerde orada olduğumu yazacaktım oyunu bozdun öfff.
Isparta’nın 3 güzeli.

1- nervio
2- Isparta simidi.
3- Gül reçeli.
ısparta simidi, bir lokantada yediğimde hep hatırlıyorum. Öncelikle lezzeti, sonra da fiyatı. Çok ucuz, ama kalitesini yitirmemiş. Bu yüzden her gün gitmek istemem.
© copyright 2005 - 2026