bugün
- gökçek ailesinin almanya daki milyonluk serveti6
- antipanik9
- kara çarşaf giymek isteyen türkiyeye4
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları5
- türkiye20
- günün sözü22
- yaşam enerjisi veren şeyler5
- ateistlerin yaşama amacı28
- sosyalist reisçi2
- vapurla iskele arasına düşmek2
- simitlere marti atmak2
- bir bankta oturup banka oturanlara hikaye anlatmak2
- birader başlığına kızan yazarlar2
- karı kıza para yedirir misiniz8
- zorunlu eğitim18
- iletişim başkanlığı'nın türk dizileri toplantısı2
- sabahları nefret edilen şeyler16
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı4
- lokum gibi3
- sarapci koala69
- rafael leao24
- koala görünce eksiyi basmak7
- ölümden sonra hiçlik ümidi2
- galatasaray'ın çok ballı kura çekmesi23
- sözlüğün en sevilen yazarı38
- erkeklerin istediği tek şey17
- recep tayyip erdoğan23
- kendisine şiir yazılan kadın olmak ister miydiniz9
- biraderlerin vurduyor olması12
- sarapci diye nick alan akpli17
- iş yerinde sözlükte takılmak15
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı50
- en son ne zaman namaz kıldın13
- gece araba sürerken dinlenecek şarkılar9
- mehmet ali alabora7
- biraderine de sana da yeter artık7
- fener balı15
- ismet özel der ki3
- fenerbahçe vs galatasaray26
- ayağı şiir kokan kadın6
- karşı partiye oy veren arkadaşınıza küser misiniz13
- gerçekliğin zihinle genişleyerek yaratılması9
- gece tuvalette zıplayan fil görmek5
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı6
- biraderizm felsefesi6
- sikerim böyle hayatı deyip 7/24 taksicilik yapmak2
- manifest11
- yeni tasarıma tek tıkla eskiye göt vererek geçmek9
- bir dinciyle tartışmak5
- teröriste sövmek artık yasak23
leblebide sanat konuşturan, tarz yarıştıran güzide ilimiz. ayrıca bir de iskilip dolması ve de etli mantısı vardır ki, konuşulmaz yaşanır.
leblebi konusunda tavşanlı ilçesi ile çekişen güzide ilimiz.
güzel sevimli bir ilimiz.
ulu ve bir o kadarda ünlü bir düşünür derki ;
"bence çorum'um başkent olması geç kalınmış doğru bir karar olur."
ulu ve bir o kadarda ünlü bir düşünür derki ;
"bence çorum'um başkent olması geç kalınmış doğru bir karar olur."
muhabir: oyunuzu kime verdiniz?
çorumlu vatandaş: memleket için en hayırlı kişiye..
muhabir: memleket için en hayırlı kişi kim yani?
çorumlu vatandaş: oyumu verdiğim kişi.
çorumlu vatandaş: memleket için en hayırlı kişiye..
muhabir: memleket için en hayırlı kişi kim yani?
çorumlu vatandaş: oyumu verdiğim kişi.
(bkz: gobel)
"içinden adam çıkmayan şirin bir ilimiz" diyollar ya hakkında bazen, yeminle üzülüyorum. hele ki "çorum, hepinizin amına korum" gibi fantastik kafiyelere maruz kalmasına ise geceleri içli içli ağlıyorum anasını satiim. yetti olm bu memlekete yıllardır ettiğiniz zulüm, espri malzemeleri, "ne çorumlu musun? ahahaah" nidaları. amacınız ne lan? hiç hazzetmediğim halde şu an resmen ve fiilen memleket savundurması yaptırıyorsunuz bana. yakışıyor mu ha?
kendi alanında gayet başarılı, orta karadeniz ve iç anadolu arasında kalmış süpersonik bir ilimizdir kendisi. yok lan o kadar da süpersonik değil ama durup dururken itin götüne sokmanın da anlamı yok yani. biri size çorum dediği anda o malum espriyi yapmak zorunda değilsiniz. en sevgi kelebeği halimle bunu belirtmek istedim yalnızca. hepinize taze kavrulmuş leblebi tadında günler efenim.
ayrıca;
sizin bu yaptığınızı çorumlu yapmaz lan!
kendi alanında gayet başarılı, orta karadeniz ve iç anadolu arasında kalmış süpersonik bir ilimizdir kendisi. yok lan o kadar da süpersonik değil ama durup dururken itin götüne sokmanın da anlamı yok yani. biri size çorum dediği anda o malum espriyi yapmak zorunda değilsiniz. en sevgi kelebeği halimle bunu belirtmek istedim yalnızca. hepinize taze kavrulmuş leblebi tadında günler efenim.
ayrıca;
sizin bu yaptığınızı çorumlu yapmaz lan!
insanları görgüsüz ve saygısız olan şehir.
buna kanaat getirdim. zira 1 yıl boyunca adanada yemediğim lafı 1 haftada çorumda yedim. john lennon gözlüğüne tahammülü olmayan bir millet olm adamlar.
buna kanaat getirdim. zira 1 yıl boyunca adanada yemediğim lafı 1 haftada çorumda yedim. john lennon gözlüğüne tahammülü olmayan bir millet olm adamlar.
Çok fazla önyargıyla bakılan, leblebinin kokusunu duya duya bıktığımız küçük ama gelişmekte olan bir şehir. nereye gidirsen git hediye olarak yanında paket paket leblebi götürürsün. bir yerde buluşulması gerekiyorsa genellikle orası saat kulesi olur. doğal güzellik ararsanız çoğu zaman bulamazsınız.
on yedi yaşındaki bir kıza polis tarafından tecavüz edilmesine şahit olan anadolu vilayeti.
temizliği, minik ve sıcak samimi havası, terletmeyen yaz güneşi ile bir kez daha özlemini çektiğim şehir.
tarihimize tanıklık etmiş, tarihi ve kültürel değerlere sahip, sıcak ve samimi insanların yaşadığı ilimiz.
güzel insanları barındıran şehir. bu şehre karşı tüm önyargıları yok edecek kadar güzel insanları...
Geçen otobüse bindim, Şoför nereli olduğumu sordu. ''Çorum'' dedim.
-Çorum Çorum Çorum naynananaynayrum
dedi.
Acaba ne söyleyecekti çok merak ettim.
-Çorum Çorum Çorum naynananaynayrum
dedi.
Acaba ne söyleyecekti çok merak ettim.
eeee ne demişler ÇORUM'luyuz kendimizden sorumluyuz.
dublaj filmleriyle komedide bir çığır açan ilimizdir.ayrıca en onemlisi benım memleketimdir.
en enteresan küfürlerin çıkış noktası... mesela; kan grubunu s.keyim gibi.
bilgi edinmek için shrek, shrek2 ve truva filmlerinin çorum versiyonlarını izlemeniz yeterli.
bilgi edinmek için shrek, shrek2 ve truva filmlerinin çorum versiyonlarını izlemeniz yeterli.
mercimek'te yetişir.
hayatında hiç görmemiş labunyaların beğenmediği şehirdir. pek gezilesi değildir merkezi belki ama memleketim diye demiyorum iyi insanlar yaşar. adı hep çorum olayları ile anılsada bir çok anadolu şehrine göre daha ılımlı insanlar yaşar. çorum olayları en büyük talihsizliğidir bu şirin şehrin.
amuha korum ile kafiyelidir.
Çorum turkiyenin en temiz şehirlerinden biridir.
yine deli gibi özlemeye başladığım şehir.
hayır böyle bir cennet olamaz. s*ktiğimin şehrini terkedip, on saatlik mükemmel bir yolculuktan sonra sabah 6 sularında çoruma ayak basmak, buradaki türkiyenin en nemli en bunaltıcı en sıkıcı havasını, yurdun en abaza insanlarının arasından sıyrılıp o güzel şehre ulaşmak; işte bunun değerini 45 liralık bir bilete borçlu da olsam, paha biçemem.
gözlerim doldu sözlük.
hayır böyle bir cennet olamaz. s*ktiğimin şehrini terkedip, on saatlik mükemmel bir yolculuktan sonra sabah 6 sularında çoruma ayak basmak, buradaki türkiyenin en nemli en bunaltıcı en sıkıcı havasını, yurdun en abaza insanlarının arasından sıyrılıp o güzel şehre ulaşmak; işte bunun değerini 45 liralık bir bilete borçlu da olsam, paha biçemem.
gözlerim doldu sözlük.
gitmek istemediğim ve sevmediğim baba memleketim olan şehir .
"senin yaptığını çorumlu yapmaz" sözünde geçen çorumlu'nun memleketi. *
ankarada sokakları arşınlarken bir seyyar satıcının yanındaki kişiyle konuşurken söylediği replik
-çorumluyum !Çok muyluyum!
vurgusu itibariyle dillere pelesenk oldu.
-çorumluyum !Çok muyluyum!
vurgusu itibariyle dillere pelesenk oldu.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar