bugün

entry'ler (24)

hayatında hiç sigara içmemiş insan

En doğruyu , iyiyi bilen insandır . Bu devirde bu insanlar içinde hala temiz kalmıştır, nadidedir. Onu alıp müzeye koymalıyız.

hiç olmasaydı denilen şeyler

Apaçiler olmasaydı , rap müzik olmasaydı ne güzel olurdu .

libya kan ağlarken yetenek sizsiniz izleyen tipler

Elden ne gelir dostlar. Libya kan ağlar, evet. N'apak ölek mi ?

dolmuşta müşteri olduğunu unutan şoför

Dolmuşun dolu olduğunu unutan , zalım müzikler dinleyen ve sigara içip astımlıların astımını azdıran insan.

şunu yaparsan bu olur

Ölürsen gidersin , gidersen dönemezsin .

şunu yaparsan bu olur

Banyo yapmazsan kötü kokarsın , kötü kokarsan kişiler arası iletişim bozukluğuna maruz kalırsın , kişiler arası iletişim bozukluğuna maruz kalırsan , iletişim kuramaz yalnız kalırsın , yalnız kalırsan da hüzünlü müzikler dinler kafayı yersin .
(bkz: SaçmaKonu)

yetenek sizsiniz türkiye sefa

Taklit yapma yeteneği ile birçok başarılı insanı geride bırakmıştır . Kazanma nedeni de, oyları seyircileri vereceği için onları eğlendirmek için elinden geleni yapmasıdır ve bu da bir yetenektir .

many men

Give me many men. Genelde lise tayfalarında , hızlı bir telafuzla farklı anlamlar çıkarma çabasında bulunmaktır .
(bkz: Laf kalabalığı)

fatmagül ün yengesi

(bkz: O bir dünya starı)
(bkz: Yeter ama ya) ; en ünlü sözüdür.

tayyip kadar başınıza taş düşsün

Tayyip giderse yerine ne liderlik yapacak insan gelir , ne de dış politika ilişkilerini iyi yürütebilecek bir insan gelir. Her lafına her sözüne bir olumsuzluk yüklüyor , asıl ülkeyi sizler batırıyorsunuz ey insanlar. Tayyip'in arkasından konuşuyor , her işi dalgaya alıyorsunuz.

chp ye oy veren ya cahildir yada faşisttir

Ülkede hala '' Atatürk'ün kurduğu parti ona oy veririm tabi...'' diye gezen insanlalar . Yahu kardeşim kardeşim Atatürk kurdu, Adını Atatürk koydu fakat sonradan kaç kez kapatıldı ve kötü emeller üzerine kaç insan sızdı o partiye. Ve sanki hala Atatürk mü var parti başında. Parti nelere bulaştı . Hele başındakiler...
Chp'ye oy vermek saçmalıktır.

atatürk ile recep efendi arasındaki fark

Mustafa Kemal eşi benzeri olmayan adam gibi bir adamdı . Onun yerini kimse alamaz. Bu yüzden de kıyaslama yapılmamalı .
Mustafa Kemal o dönemlerde halka modernleşmeyi öğretti.
Tayyip'in de elinde kemikle nasıl iştahla , medeniyetsizce yemek yediği fitiğrafları koymuşlar , bu da kendini yerli halktan ayırmamak , üstün tutmamak için yapılmıştır.
Yani kısaca dönemden döneme farklılık var. bu yüzden takrar kıyaslamak yanlıştır .

wireless ına şifre koymayan komşu

Komşusu açken kendi tok yatmayan komşudur .

elinde kan olan partiye oy atacağıma akp ye atarım

AKP.ye sürekli ''iktidardan in yoksa ... '' diye tehditler yağdıran partiler var.

(bkz: Akp ye oy atmak güzeldir !)

(bkz: Çekemeyenler anten takabilir)

24 saat ömür kalsa yapılacaklar

Hayatım boyunca yapmadığım şeyleri yaparım, Teoman'ın ''Çoban Yıldızı'' şarkısındaki gibi .

çorum

Geçen otobüse bindim, Şoför nereli olduğumu sordu. ''Çorum'' dedim.
-Çorum Çorum Çorum naynananaynayrum
dedi.
Acaba ne söyleyecekti çok merak ettim.

isminivermekistemeyenizleyici

Konuşmalarını yaptıktan sonra facebook'ta isminin bulunup kötü amaçlarla arkadaş olarak eklenen insan .

hoşlanılan kıza kopya vermek

Hey sana kopya verdim peki bana ne vereceksin babe ?

zil sesi olarak mehter marşını seçen kız

Otobüste telefonu çalarken kendi gururlanan, etrafındaki liselilere alya konusu olan insandır.

erkeğe oğlan denilmesi

Ortada bir yanlış var yanlışı yapan yanar.
Oğlancık senin de başın yanar.Duman'ın Şarksısı (bkz: sarki alternatifim com &#8250 [D] &#8250 [Duman Şarkı Sözleri] -)
© copyright 2005 - 2026