bugün
- antalya şu an 28 derece4
- latin atasözleri5
- sözlüğün aniden sessizleşmesi5
- erkeklerden hayır gelmeyeceğinin anlaşıldığı an3
- geceniz nasıl geçiyor7
- tez yazmak4
- en iyi simit hangi şehirdedir20
- birader yazarlar birader bay beylerdir2
- aslında hayatta yapayalnız olmamız8
- sözlük yazarlarının çocukları olsa ne yaparlardı6
- sabahattin zaim üniversitesi2
- ağlamamak için kendini tutmak11
- ctrlx22
- uluslararası ilişkiler2
- gürcistan22
- geceye bir şarkı bırak14
- 30 temmuz 2026 cem küçük'ün gözaltına alınması8
- domdomusa'nın haksız yere çaylaklanması6
- hewal ebo18
- asla yapmam denilen şeyler4
- yıllar sonra sözlüğe dönen yazar4
- şu an çalan müzik2
- kuran da namaz yok21
- gelibolu da yaşamak vs çanakkale merkez de yaşamak5
- 35 bin lira maaşı beğenmeyen sevgili9
- lahmacunu elle yiyen kız14
- yalnız yaşamak5
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin11
- içim yanıyor be sözlük7
- e'e f e6
- sözlüğü yakınlarının okuması hırsızlık mıdır3
- ilgi isteyen kız16
- sigortalı bir iş bul çalış4
- kendinize yaptığınız en büyük yatırım3
- kalem şakir2
- neden namaz kılmıyorsun4
- cep telefonu2
- cinle karşılaşınca yapılacak ilk hareket7
- güneş gözlüğü3
- beleş sigarayı öksürtüyor diyerek reddeden keriz4
- intihar3
- eskisi gibi olamamak2
- chatgpt ile dertleşmek3
- öyle bir şey yaz ki okuyan şaşırsın5
- asansörde kalmak7
- zenci isyanı2
- rüya2
- parcalandim toparlanamiyorum5
- gürcistan'ın neyi meşhur9
- memelerini okşarken kız nasıl inler4
entry'ler (24)
En doğruyu , iyiyi bilen insandır . Bu devirde bu insanlar içinde hala temiz kalmıştır, nadidedir. Onu alıp müzeye koymalıyız.
Apaçiler olmasaydı , rap müzik olmasaydı ne güzel olurdu .
Elden ne gelir dostlar. Libya kan ağlar, evet. N'apak ölek mi ?
Dolmuşun dolu olduğunu unutan , zalım müzikler dinleyen ve sigara içip astımlıların astımını azdıran insan.
Ölürsen gidersin , gidersen dönemezsin .
Banyo yapmazsan kötü kokarsın , kötü kokarsan kişiler arası iletişim bozukluğuna maruz kalırsın , kişiler arası iletişim bozukluğuna maruz kalırsan , iletişim kuramaz yalnız kalırsın , yalnız kalırsan da hüzünlü müzikler dinler kafayı yersin .
(bkz: SaçmaKonu)
(bkz: SaçmaKonu)
Taklit yapma yeteneği ile birçok başarılı insanı geride bırakmıştır . Kazanma nedeni de, oyları seyircileri vereceği için onları eğlendirmek için elinden geleni yapmasıdır ve bu da bir yetenektir .
Give me many men. Genelde lise tayfalarında , hızlı bir telafuzla farklı anlamlar çıkarma çabasında bulunmaktır .
(bkz: Laf kalabalığı)
(bkz: Laf kalabalığı)
Tayyip giderse yerine ne liderlik yapacak insan gelir , ne de dış politika ilişkilerini iyi yürütebilecek bir insan gelir. Her lafına her sözüne bir olumsuzluk yüklüyor , asıl ülkeyi sizler batırıyorsunuz ey insanlar. Tayyip'in arkasından konuşuyor , her işi dalgaya alıyorsunuz.
Ülkede hala '' Atatürk'ün kurduğu parti ona oy veririm tabi...'' diye gezen insanlalar . Yahu kardeşim kardeşim Atatürk kurdu, Adını Atatürk koydu fakat sonradan kaç kez kapatıldı ve kötü emeller üzerine kaç insan sızdı o partiye. Ve sanki hala Atatürk mü var parti başında. Parti nelere bulaştı . Hele başındakiler...
Chp'ye oy vermek saçmalıktır.
Chp'ye oy vermek saçmalıktır.
Mustafa Kemal eşi benzeri olmayan adam gibi bir adamdı . Onun yerini kimse alamaz. Bu yüzden de kıyaslama yapılmamalı .
Mustafa Kemal o dönemlerde halka modernleşmeyi öğretti.
Tayyip'in de elinde kemikle nasıl iştahla , medeniyetsizce yemek yediği fitiğrafları koymuşlar , bu da kendini yerli halktan ayırmamak , üstün tutmamak için yapılmıştır.
Yani kısaca dönemden döneme farklılık var. bu yüzden takrar kıyaslamak yanlıştır .
Mustafa Kemal o dönemlerde halka modernleşmeyi öğretti.
Tayyip'in de elinde kemikle nasıl iştahla , medeniyetsizce yemek yediği fitiğrafları koymuşlar , bu da kendini yerli halktan ayırmamak , üstün tutmamak için yapılmıştır.
Yani kısaca dönemden döneme farklılık var. bu yüzden takrar kıyaslamak yanlıştır .
Komşusu açken kendi tok yatmayan komşudur .
AKP.ye sürekli ''iktidardan in yoksa ... '' diye tehditler yağdıran partiler var.
(bkz: Akp ye oy atmak güzeldir !)
(bkz: Çekemeyenler anten takabilir)
(bkz: Akp ye oy atmak güzeldir !)
(bkz: Çekemeyenler anten takabilir)
Hayatım boyunca yapmadığım şeyleri yaparım, Teoman'ın ''Çoban Yıldızı'' şarkısındaki gibi .
Geçen otobüse bindim, Şoför nereli olduğumu sordu. ''Çorum'' dedim.
-Çorum Çorum Çorum naynananaynayrum
dedi.
Acaba ne söyleyecekti çok merak ettim.
-Çorum Çorum Çorum naynananaynayrum
dedi.
Acaba ne söyleyecekti çok merak ettim.
Konuşmalarını yaptıktan sonra facebook'ta isminin bulunup kötü amaçlarla arkadaş olarak eklenen insan .
Hey sana kopya verdim peki bana ne vereceksin babe ?
Otobüste telefonu çalarken kendi gururlanan, etrafındaki liselilere alya konusu olan insandır.
Ortada bir yanlış var yanlışı yapan yanar.
Oğlancık senin de başın yanar.Duman'ın Şarksısı (bkz: sarki alternatifim com › [D] › [Duman Şarkı Sözleri] -)
Oğlancık senin de başın yanar.Duman'ın Şarksısı (bkz: sarki alternatifim com › [D] › [Duman Şarkı Sözleri] -)